- Reaction score
- 105.107
Απάντηση: Εδώ τα άσχετα...
Data με 400-500 lumens, μόνο data δεν τον λες.
Data με 400-500 lumens, μόνο data δεν τον λες.
Γιώργοοοοοο....ο Κεφάλας μπαίνει με τον κωδικό σου και γράφει μ@λ@κίες,κοίταξέ το:105:Ο JVC 30 ήταν καλύτερος από τον BENQ 7000...:109:
μονο ενας jvc μπορει να σταθει και να ξεπερασει τον panasonic :116:Κωστάκη σαν πολύ δεν ασχολείσαι με προβολείς data τώρα τελευταία?????
Ψάχνεσαι για αλλαγή ή απλά δεν μπορείς να κρύψεις τον ερωτά σου????
:137:
μα μονο ενας τυφλος θα το εκανε αυτο.......:410::204::204:
εγώ ο τυφλός πάντως με έναν 7000 θα έφευγα αγκαλιά από το test κι' ας λέει ο Κεφάλας ότι θέλει....
εγώ ο τυφλός πάντως με έναν 7000 θα έφευγα αγκαλιά από το test κι' ας λέει ο Κεφάλας ότι θέλει....
Κάνεις μεγάλο λάθος,ρώτα τον καλιμπράτορα Α',εγώ ό,τι και να πω....παρτετο χαμπαρι οσο ειναι νωρις......αυτοι οι προβολεις ειναι για παρουσιασεις η για μαγαζια.....
......απλα καποιοι τους πασαρανε και για ταινιες.....
και φυσικα δεν εχουν βγει χαμενοι......θυματα υπαρχουν πολλα....:103:
Κατά τη θέαση ταινιών HD ή SD σε 2D, η εικόνα του σε μαγνητίζει στην κυριολεξία. Τα σκοτεινά πλάνα αποδίδονται με ελάχιστη συμπίεση, εφόσον έχει ρυθμιστεί σχολαστικά, οι υποφωτισμένες σκηνές με πλήθος λεπτομερειών, ενώ τα φωτεινά αποτελούν και το δυνατό σημείο του.
...το ολιγον που εμεινε στο πηρε η κορακλα σου....:116:Κάνεις μεγάλο λάθος,ρώτα τον καλιμπράτορα Α',εγώ ό,τι και να πω....
Εγώ θα πρότεινα x55. Όταν με το καλό βγουν native 4k το ξανασυζητάμε για x7XXX και πάνω.Εγώ πάλι κατέληξα στο εξής:
"ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ" μεγάλο JVC. Φτου! Το είπα κι εννοώ Χ7χχχχχχ και πάνω.
Τώρα μένει το πως και πότε.