Εθνικαρα

V

VIDEOMIX

Guest
2-0 τελικό. Περίπου 65% κατοχή μπάλας, 3 δοκάρια και γενικά χαλαρά και χωρίς φανατισμό απο πλευράς παικτών. Συγχαρητήρια και θα περιμένουμε τον καυτό Ιούνιο.

V

VIDEOMIX

Guest
Περισότερο χρειαζώμαστε το Χ στην Τουρκία. Κυνηγάμε 1η - 2η θέση. Εχουμε δρόμο ακόμη. Εκτός του Ιουνίου, τον Σεπτέμβριο κοντράρωνται οι αντίπαλοί μας μεταξύ τους.

Reaction score
29
Επειδή φαντάζομαι οτι εννοείς εμένα παραπάνω, να σου πω πολύ απλά οτι οσο άντεξα να δω τον "αδέκαστο Χίο", πρόσθεσε οτι "ως δημοσιογράφος δεν έπρεπε να το πω, αλλά ως άνθρωπος το λέω" ή κάτι τέτοιο (αν μπορείς να μας διαφωτίσεις παραπάνω κάνε το).

Προσωπικά, απο την στιγμή που εκστόμισε αυτήν την π@π@..ια το γιατί το είπε και πως και τι, λίγο με ενδιαφέρει (εκτός αν αργότερα πρόσθεσε το "Ειρωνικά το είπα").

Και ναι, όσο και αν σου φαίνεται απίστευτο δεν είδα παραπάνω.Αλλωστε ποτέ δεν βλέπω τέτοιες εκπομπές, γιατί έπρεπε να συνεχίσω να τον βλέπω τωρα ?

Η μήπως πιστεύεις πως οι κάφροι που θα το είδανε έχουνε τόσο μυαλό ώστε να το φιλτράρουνε, κλπ.

V

VIDEOMIX

Guest
Να σου πω κάτι; Πέταξες μια αποκομένη κουβέντα και μετά τον έλουσαν όλοι. Και στο κάτω κάτω, μακάρι να το έλεγε ξεκάθαρα αυτό που είπε με άλλη έννοια αυτός. Διοτι δεν είδα κανέναν να ασχολείτε με το κάψιμο στην πράξη και οχι στα λόγια με την Ελληνική σημαία που έκαψαν οι Αλβανοί μέσα στην ίδια μας την χώρα. Στην χώρα που οι υπάνθρωποι γίνανε άνθρωποι. Αυτό και αν ειναι αχαριστία. Καθίστε εσείς μετά και υποστηρίξτε τους. Εξ'άλλου, με αυτά και μ'αυτά, ήδη μας έχουν καβαλήσει. Επετε και συνέχεια. Στην υγειά μας λοιπόν.

Reaction score
6
Παντως μας τα πρηξαν.
Δελτια ειδήσεων εκπομπές επι εκπομπών ,και ολα αυτα για να μην γιουχαρουμε τον υμνο της Αλβανιας.
Αναδιοτελης αγαπη δεν υπαρχει. Και σε σέβομαι επειδή το αξίζεις και επειδή το εχεις κερδίσει.
Δεν μπορει αυτοι να με βριζουν να μου καίνε την σημαια (επι χρόνια) να βγάζουν την χολή τους και το μεσαίο δακτυλο τους μπροστα στα μουτρα μου και γω να το παιζω σκανδιναβός η Ελβετός.
Ειμαι μεν υπερ του σεβασμού των συμπολιτών μου αλλα με αξιοπρέπεια.
Και ολοι αυτοι που βγαιναν τις προηγούμενες μερες και με μάλωναν ωστε να με κομπλάρουν για να μην γιουχαρω , στερούνται αξιοπρέπειας.
Και Ελβετος να ημουν θα τους γιουχαρα. Αλλωστε αυτο τους ειδους τον "σεβασμο" εχουν κερδισει η Αλβανοι στην χωρα μας τα τελευταια 15 χρονια.
Ε δεν θα απολογηθούμε εμεις για αυτο.

Reaction score
50
Ρε παιδιά, δεν είπαμε να τους υποστηρίξουμε.........
Αλλά το ότι είναι γαιδούρια και θέλουν κλωτσιές το ξέρουμε όλοι......
Το ζήτημα είναι ότι η "ποιοτικότερη" αντιμετώπισή μας σε τέτοιες καταστάσεις δεν μας κάνει απαραίτητα αδελφές ή μαλάκες.......
Σε τελική ανάλυση...όσοι ασχολούνται με τα πίτουρα, τους τρώνε οι κότες.

Σαφέστατα είμαι ρατσιστής απέναντί τους, ανεξάρτητα αν ακούγεται όμορφα αυτό ή όχι.
Και τελικά στ' RX/ μου αν με πουν ρατσιστή.....
Όπως επίσης ότι δεν θα διστάσω καθόλου να τουλουμιάσω στο ξύλο αν κάποιος από αυτά τα ζώα σκεφτεί να παραβιάσει το σπίτι μου ή απλά τη ζωή μου............

Και μην μου πείτε ότι είναι καλά παιδιά.
Την τελευταία 10ετία+ που δουλεύω δεν απέκτησα ούτε αυτοκινητάρες ούτε σπίτια ούτε καταθέσεις στην τράπεζα.
Κοιτάξτε τους "καλούς" αλβανούς γύρω σας.......
Σε μια 5ετία αγόρασαν και αυτοκίνητα και μοτ/τες και σπίτια και έχουν και στην άκρη (ή τα έχουν στείλει στην αλβανία στους συγγενείς....)
Πως???
Με τον ιδρώτα τους?
Ή απλά με την διακίνηση "υλικού" που κάνουν από πάνω (αλβανία) προς τα κάτω?

Και βέβαια τρελαίνομαι ακόμα περισσότερο όταν ακούω για αλβανική μαφία........
Αν είναι δυνατόν.
Ήρθαν να δουλέψουν, να φάνε και να ταίσουν την οικογένειά τους, και τώρα πουλάνε και προστασίες σε μαγαζιά, κάνουν εμπόριο παιδιών/γυναικών και ναρκωτικών.
Για να κάνουν ζημιά στο χέρι που τους ταίζει!!!

Ρε ούστ........

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members