Ειδοποίηση για αναβάθμιση του AVSite (12-13 Αυγούστου)

Status
Not open for further replies.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Να ελπίζετε μόνο να μη μου μασήσει τα καλώδια κανένα καγκουρώ την ώρα που γίνεται η αναβάθμιση και μείνουμε ξεκρέμαστοι
Ώρα είναι να ανοίγουμε θέμα "ποια είναι τα καλύτερα καλώδια για την αναβάθμιση του αβεσάιτ"...

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.523
Εμείς τα αυστραλά ΔΟΥΛΕΟΥΜΕ ρε το δεκαπενταύγουστο, δεν τεμπελιάζουμε σαν εσάς εκεί πάνω.

Να ελπίζετε μόνο να μη μου μασήσει τα καλώδια κανένα καγκουρώ την ώρα που γίνεται η αναβάθμιση και μείνουμε ξεκρέμαστοι.
αυτά έμαθα γίνονται και σούβλα καλή..:D

stampol

Οι θυσίες...
Reaction score
5.412
η αληθεια ειναι οτι ενα φρεσκαρισμα το θελει. σιγουρα δε θα συμφωνησουμε ολοι με τη νεα αλλαγη αλλα και μονο η ιδεα του κατι νεου μ'ενθουσιαζει. ;) ειδωμεν λοιπον! :)

• Like
Reactions: PPG

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Θα μας φτιάξει ο Δευκαλίων μια παλέτα με επιλογή χρωμάτων, να βάζει ο καθένας ό,τι του φανεί (του Λωλοστεφανή). :p

Μόνο το αρχείο με τις φωτό να μην..."αναβαθμιστεί", κι όλα τ' άλλα γίνονται περίπου...:confused::laugh:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.563
Δύο ημέρες down το AVsite = δύο ημέρες αποτοξίνωση. :D

Reaction score
11.725
Παλι στις «μαύρες σελίδες» είσαι ;
Έτσι λέει η γυναίκα μου 8-)
[DOUBLEPOST=1565466957][/DOUBLEPOST]Μη αλλάξετε χρωμα μόνο :o

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.490
Νομίζω ότι δεν λείπει τίποτα. Έχει φτάσει σε πολύ καλό επίπεδο σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Ακόμη και το μαύρο..... σε πολλούς αρέσει! Κυρίως είναι πιο ξεκούραστο στα μάτια! Αν πάτε για αλλαγή στην απόχρωση, τουλάχιστον να κλείνει προς τις αποχρώσεις του γκρι!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.563
Λείπει. Λείπει η δυνατότητα να κάνεις "read" ένα subforum απλώς με το να πατάς το σύμβολο που είναι στην αριστερή πλευρά του κάθε subforum.

Σε προηγούμενες υλοποιήσεις του forum, γινόταν.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Αν πάτε για αλλαγή στην απόχρωση, τουλάχιστον να κλείνει προς τις αποχρώσεις του γκρι!
Ποια από τις 50; :p
Λείπει. Λείπει η δυνατότητα να κάνεις "read" ένα subforum απλώς με το να πατάς το σύμβολο που είναι στην αριστερή πλευρά του κάθε subforum.
Τίποτα δεν δουλεύει σωστά από αριστερά. :laugh:

Status
Not open for further replies.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.992
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas