Ειμαι αναμεσα σε 4 φωτογραφικες , help me please .

Reaction score
21
Παιδες μια βοηθεια .
Ξεκινησα να ψαχνω να παρω μια ψηφιακη μηχανη ( οχι slim ) με μεγαλο ζουμ , hd video , φρεσκια με καλα χαρακτηριστικα , αλλα εχω "πηξει".
Δεν με ενοχλει ο ογκος τους .
Εχω καταληξει στα εξης μοντελο ( λογω χαρακτηριστικων αλλα και τιμης )
1. PANASONIC LUMIX DMC- FZ38 [18x zoom , 12.1 megapixels ] ( στα 230 ε )
2. Olympus SP-800 UZ [30x zoom , 14 megapixels ] ( στα 245 ε )
3. PANASONIC LUMIX DMC- FZ45 [24x zoom , 14.1 megapixels ] ( στα 280 ε )
4. NIKON COOLPIX P100 [26x zoom , 10.3 megapixels ] ( στα 290 ε )

H 1 ειναι το προηγουμενο μοντελο της 4 με μικροτερα χαρακτηριστικα αλλα εχει δελεαστικη τιμη .
Τεινω προς την 3 λογω CMOS sensor ....
Για την 4 δεν εχω ακουσει κατι
Ποια ειναι η γνωμη σας ?

Η χρηση της θα ειναι στις εκδρομες ( ελλαδα - εξωτερικο ) για τοπια ζωα απο μακρυνη αποσταση κλπ κλπ και θα ειναι σε συνδιασμο με την "μικρη" μου αδιαβροχη και αθραυστη Olympus µ 1030 SW .
Τα λεφτα ειναι αυτα ( μεχρι 300 ευρω )
Βοηθειστε εναν ασχετο .

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Αν κ Νικονακιας, η προσωπικη μου γνωμη θα ηταν η PANASONIC LUMIX DMC- FZ45.

Εχει εναν πολυ καλο Leica φακο,εξαιρετικο αισθητηρα, κανει πολυ καλο βιντεο, εξαιρετικο ζουμ με ευρυγωνιο φακο στο ανοιγμα του, πολλες χειροκινητες δυνατοτητες για προχωρημενη χρηση αργοτερα.

Εχει βεβαια λενε καποια θεματακια με το θορυβο , αλλα δες το λιγο.

ριξε κ μια ματια εδω,

http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1033&message=36240172&q=fz45&qf=m
http://forums.dpreview.com/forums/read.asp?forum=1033&message=36511953&q=fz45&qf=m

Να δουμε κι αλλες γνωμες βεβαια.

Reaction score
174
Απάντηση: Ειμαι αναμεσα σε 4 φωτογραφικες , help me please .

Απο κομπακτ δεν κατεχω πολλα, αλλα οι νικον σε αυτη την κατηγορια θεωρουνται χαλια... κατι πανε να κανουν τωρα με την Ρ7000 αλλα παλι...

Απο πανασονικ και ολυμπους η πανασονικ το ψαχνει πιο πολυ, δινει καλυτερα χαρακτηριστικα συνηθως αν το ψειρισεις...

Αν παρεις απερχομενο μοντελο γλιτωνεις το 50ευρο χωρις να χανεις και πολλα σε δυνατοτητες...

Περισσοτερο κρινε με βαση τον αισθητηρα (ποια τον εχει μεγαλυτερο, υπαρχουν εκδοσεις με 1/2,5 και 1/1,6) και λιγοτερο με το ζουμ ή τα μεγαπιξελ και φυσικα ψαξε το βιντεο (απο το οποιο ομως δεν γνωριζω τιποτε)...

Reaction score
21
Σας ευχαριστω ολους .
Τελικα πηρα την PANASONIC LUMIX DMC- FZ45 ( ε τι να κανω μου ειχε σκαλωσει στο μυαλο ) .

Thanks

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.131
Members
38.534
Νεότερο μέλος
Drizzt