Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844
Αφορμη για το ποσταρισμα ειναι μια συζητηση που ειχα με τον Vastsar σε αλλο νημα

Vastsar

Παντως ειναι ευκολο να οργανωθουν συγκριτικα με ντακ, αφου κατα κανονα μεταφερονται ευκολα. Το προβλημα ειναι να βρεθουν αρκετα ντακ μαζεμενα και ταυτοχρονως για να ξεκαθαρισεις μια και καλη με καποια πραγματα.

Εχω ακουσει απο φιλο στην Αθηνα, οτι ο ιδιος οργανωσε αρκετες φορες τετοιες συναντησεις με παρεες και φυσικα υπηρξαν εκπληξεις. Απλα δεν θελησαν να γραψουν στα φορουμ για τα αποτελεσματα των ακροασεων. Και ο λογος ειναι οτι οι εκπληξεις ηταν μεγαλες απο οικονομικες λυσεις.

Ειναι γεγονος οτι και ο ιδιος αν βρισκομουμ προ μεγαλων εκπληξεων δεν θα εγραφα δημοσια την γνωμη μου. Θα την κρατουσα για μενα και το πολυ - πολυ να τα ελεγα με καποιο φιλο στο τηλεφωνο η σε προσωπικη συναντηση.

Manos58

Και γιατι οχι βρε Βασιλη?
Εχω και εγω τετοιες πληροφοριε και διακρινω μια Omerta (ορκο σιωπης) που σερνεται στα παρασκηνια.Δεν το λεω σαν προσωπικη αιχμη σε σενα.Επ'αφορμη των λεγομενων σου το αναφερω.
Δεν εχω προσωπικη εμπειρια αλλα απο πληροφοριες μπολικες και απο αξιοπιστους παροντες.Τελικα μονο ο Κογιας τα χωνει και οι λοιποι σιωπουν.
"Να μην χαλασουμε καρδιες" ειναι η συνηθισμενη εξηγηση.Η "να μην χαλασουμε κονε " συμπληρωνω εγω.
Αλλα ετσι διατηρειται η μυθολογια των ακριβων μηχανηματων και των δυνατοτητων τους

Vastsar

Μανο καλως η κακως οταν στα φορουμ μπαινουν επαγγελματιες με το καιρο αποκτας και φιλικες σχεσεις μαζι τους. Αυτοι ειναι επαγγελματιες που προσπαθουν να πουλησουν για βιοποριστικους λογους. Εμεις κανουμε τον χαβαλε μας.

Αν λοιπον εγω κατασκευασω ενα ηχειο και πω για παραδειγμα το Χ αντιπροσωπο και φιλο, να ερθω να τ ακουσω σε σενα να δω πως παιζουν σε σχεση με τα δικα σου? Αυτος μου λεει "ελα". Διαπιστωνουμε λοιπον ενα ηχειο που μου κοστισε 3.000 ευρω παιζει καλλυτερα απο ενα ηχειο του που κοστιζει 15.000 ευρω. Πως μπορεις μετα αυτο να το γραψεις στο φορουμ. Εγω εκανα την πλακα μου και μου προεκυψε κατι καλο. Ο αλλος ειναι επαγγελματιας, αν γραψω τα αποτελεσματα του συγκριτικου τον εχω θαψει το ηχειο του!

Κατι αντιστοιχο γινεται οχι μονο για ντιουδηκες λυσεις αλλα και ενα σωρο φθηνοκατασκευες που τυχαινει να παιζει καλλυτερα απο ακριβα μηχανηματα.

Οταν προσωπικα πεφτω σε αντιστοιχες περιπτωσεις δεν λεω τιποτα δημοσια. Μονο προσωπικα και σε πολυ κοντινο περιβαλλον.

Δηλαδη προστατευουμε ενα εμπορο η δεν απογοητευουμε ενα φιλο επειδη καποιο μηχανημα δεν ακουγεται καλα?
Στο φορουμ οταν κατι ποναει η δεν συμφερει το θαβουμε?
Και προς τους υπολοιπους που μας διαβαζουν και ρωτανε τι λεμε? "Που να σου εξηγω τωρα"

Αν δηλαδη το V-dac/Petermeni παιζει παλυτερα απο καποιο χ επωνυμο των 2000 € πρεπει να το θαψουμε?Η ο OTL του Τακη ειναι καλυτερος απο τον Atmaspheare να μην το πουμε?

Το φορουμ ειναι ανταλλαγη γνωμων ελευθερη η τιθεται θεμα "ηθικης ταξης" ;

Reaction score
1.788
Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Μανο ποναει το θεμα που εχεις ανεβασει!!! την δευτερα ηρθε ενας ξαδελφος για να μου πει χρονια πολλα και ειδε χυμα το dac μου [κινεζακι]. Του λεω δοκιμασετο στο πανασονικ σου [ το 2001 το ειχε αγορασει 450.000 δραχμες] ελα ρε συ! μου λεει. Τελικα το πηρε .Ηρθε μετα απο κανα δυο ωρες και μου λεει μπορεις να μου πεις το linκ να παρω και εγω.Toυ λεω γιατι; παιζει πολυ καλυτερα απο το δικο μου...

Reaction score
1.845

Δυστυχώς Μάνο αυτό που είπε ο Βασίλης ισχύει. Υπάρχει μια ομάδα φίλων που αλληλοστηρίζονται με την κακή έννοια του όρου. Καθόλου παράξενο μια και αυτό συμβαίνει ως επί το πλείστον σε πολλές κοινωνικές δραστηριότητες. Είναι γενικό φαινόμενο ο Έλληνας να μη δίνει μεγάλη σημασία στην ειλικρίνεια, έχει γι' αυτήν άποψη λάστιχο.

Στο χώρο της υψηλής πιστότητας ο κάθε ξύπνιος έμπορος καλλιεργεί μια ομάδα φίλων - όσο μεγαλύτερη τόσο το καλύτερο - ώστε να έχει τη στήριξή τους όταν και όπου χρειαστεί. Μόνο που όταν αυτός χρειάζεται να στηρίξει ανταποδοτικά τους "φίλους" του, δεν στέκεται πάντα στο ύψος των περιστάσεων ....

Γι' αυτό βλέπουμε περιοδικά φιλίες να μετατρέπονται σε λυσσασμένες έχθρες. :126:

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Εαν αυτό ισχύει και συνεχίσει να ισχύει, να είστε σίγουροι πως θα οδηγήσει τα φορουμ στην απαξίωση που εχουν οδηγηθεί στην συνείδηση των πολλών τα περιοδικά του χώρου.
Τα φόρουμ που γιγαντώθηκαν στο εξωτερικό ήταν αυτά τα οποία ακόμα και σήμερα δημοσιεύουν δοκιμές απο τις οποίες μπορείς να πάρεις μια σωστή εικόνα για κάποια προιόντα χωρίς να στρογγυλεύουν κάποια άκρη.
Επειδή οι περισσότεροι συμμετέχουν, αρχικά, στα φορουμ προσπαθόντας να ικανοποιήσουν κάποια αγοραστική τους ανάγκη, σκεφτήτε κάποιοι να τον οδηγήσουν σε μια αγορά που δεν θα τον ικανοποιήσει. Και δείτε πως αυτή η συμπεριφορά ακυρώνει και τον σκοπό των φόρουμ που για μένα είναι η ανταλαγή απόψεων για ενα θέμα το οποίο γουστάρουμε και να διαβάζουμε αλλά και να αγοράζουμε - σωστά.

Reaction score
4.300

Μαλλον καπου εχεις ξεφυγει. Οταν λεμε φιλιες, μιλαμε για απλα πραγματα που γινονται σε ενα φορουμ. Δηλαδη ενδεχομενως να μην εχω καν δει τον αντιπροσωπο, να μιλαμε μονο μεσα απο το φορουμ.

Δεν περνω δηλαδη την οικογενεια μου και να παω με την αντιστοιχη οικογενεια σε καποια ταβερνα. Δεν γραφω οτι το μηχανημα του τα ξεσκιζει ολα.

Απλα ο καθενας για τον ευτο του κανει καποιες ερευνες, εχει και καποιους φιλους που μπορει να εμπιστευεται και απο το τηλεφωνο να ανταλλασει και καποιες αποψεις.

Δεν υπαρχει σκοπιμοτητα κακη, απλα υπαρχει προφυλαξη στην επαγγελματικη ιδιοτητα του συνφορουμιστα.

Θα πω κι ενα ακομη παραδειγμα για να γινει καλλυτερη κατανοηση σ αυτο που γραφω.

Αν παρω ενα media player π.χ. στα 300 ευρω απο καποιον αντιπροσωπο που κινειται στον χωρο μας. Δεν μου εχει κανει την παραμικρη εκπτωση γιατι οπως λεει δεν υπαρχουν τετοια περιθωρια. Το πηρα λοιπον ολα καλα και ωραια. Αν διαπιστωσα προβληματακια θα γραψω γι αυτα.

Αν ομως μια ωραια μερα παρω και ενα αντιστοιχο πλαιυερ των 80 ευρω τα συγκρινω και παιξει πολυ καλλυτερα απο αυτο που εγω αγορασα 300, τοτε συγχωρηστε με αλλα δεν εχω την δυναμη να το γραψω. Ξερω οτι δεν ειναι το σωστο αλλα εγω δεν εχω την δυναμη να το κανω.

Δεν θα γραψω απολυτως τιποτα, σα να μην εγινε ποτε το συγκριτικο, σε προσωπικη συζητηση με φιλους θα το πω αλλα μεχρι εκει. Πιθανον να μην το πω ουτε στον αντιπροσωπο, τι να πω και τι προκειται να αλλαξει.

ichaltou

Αλλαχτήρι
Reaction score
1.004
Για αυτό φίλοι μου εκφραστήτε ελεύθερα, είναι προτιμότερο να δυσαρεστηθεί ένας -αυτός που πουλάει- παρά αυτοί που στηρίζουν και κρατάνε ζωντανά τα διάφορα φορουμς ,γιατί στο τέλος θα μείνουν να γράφουν οι 10 και να μην διαβάζει κανένας.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Επιτρεψατε, εαν θελετε, και μια αλλη γνωμη.
Οι αντιπροσωποι ειναι ανθρωποι.
Τα dac η τα media player η οι ενισχυτες ειναι μηχανηματα.
Απο ποτε λοιπον ειναι καποιοι ανθρωποι οι οποιοι επελεξαν,
ειτε απο βιοποριστικη αναγκη ειτε απο hobby, να αντιπροσωπευουν
καποια μηχανηματα
υπευθυνοι και για το ποσο καλα ειναι?
Μηπως οι ιδιοι τα εφτιαξαν?
Το πολυ πολυ λοιπον σε ενα αρνητικο σχολιο να χασουν μερικες
πωλησεις.
Ε, ΚΑΙ?
Πρεπει δηλαδη οτι εισαγει ο οποιοσδηποτε να ειναι λιρα εκατο?
Δεν ειναι φυσιλογικα πραγματα αυτα!

Αντιθετα ομως πρεπει να σας ομολογησω, δοθεισης της ευκαιριας,
πως λυπηθηκα αφανταστα για καποια κακη κριτικη που εγινε προσφατα σε προιον
που κατασκευαστηκε απο Ελληνα κατασκευαστη..
Το φτωχο μυαλο μου λειτουργησε αναποδα.
Λεω, ο ανθρωπος μοχθησε, ξοδευτηκε, σπαταλησε για να φτιαξει
κατι και βγαινει ο π.χ. ΑΝΔΡΕΑΣ Κ και του θαβει ολη του την προσπαθεια
με ενα ξερο "δεν μου αρεσε"
Και τι ειναι ο ηχος για να πει καποιος δεν μου αρεσε?
Υπαρχει περισσοτερο αντι-αντικειμενικη διασταση?
Εδω εμεις στην, αντικειμενικοτατη, εικονα μετραμε και ξαναμετραμε
και ξενυχταμε μεχρι να βγαλουμε ενα αποτελεσμα.
Και εσυ λες ενα ξερο "δεν μου αρεσε"?

Δεν εχω τιποτα αλλο να προσθεσω παρα το οτι οφειλετε την αληθεια
πρωτα απο ολα στους εαυτους σας και μετα στους υπολοιπους.
Ας ειναι ομως αυτη η αληθεια οσο το δυνατον περισσοτερο
τεκμηριωμενη...:126:

Reaction score
4.300

Ανδρεα ο καθε ανθρωπος εχει δυναμεις και αδυναμιες. Αυτα που γραφεις ειναι σωστα, αυτα που γραφω χαρακτηριζουν εμενα και τις αδυναμιες μου.

Βλεπεις οσο καιρο γραφω εδω, παντα στηριζω τις αποψεις σε επιχειρηματα τα οποια εχουν καποια βαση, που στηριζονται στις δικες μου γνωσεις και την λογικη μου.

Ομως απο την αλλη αυτες τις αδυναμιες που εχω δεν εχω προβλημα και να τις γραψω, στο κατω - κατω αν με καποιους ανθρωπους εδω μεσα καναμε φιλιες ας γνωριζουν και τα αδυναμιες μας.

Reaction score
498
Αντρέα, συμφωνώ μαζί σου στο principle 100%.Όμως, για παράδειγμα εάν ο ήχος σε ένα δωμάτιο σε μία έκθεση δεν μου άρεσε λόγω στησίματος/χώρου κλπ κλπ εάν γράψω το ανάποδο ότι μου άρεσε ή δεν γράψω τίποτα για δωμάτια που παίζανε πολύ καλύτερα είμαι καλός?:121:

Εγώ προσωπικά εάν κάτι δεν μου αρέσει σπάνια γράφω κάτι για αυτό (το οτιδήποτε) μήπως και το αδικήσω - ειδικά εάν το έχω ακούσει μία μόνο φορά..

Κι εάν κάποιος φίλος μου αντιπρόσωπος φέρνει κάτι το οποίο το θεωρώ υπερτιμολογημένο ή δεν μου αρέσει ηχητικά απλά δεν γράφω τίποτα για αυτό..

Δυστυχώς, σχεδόν ΟΛΟΙ οι αντιπρόσωποι έχουν αυτό που ονομάζω την "νόσο των αντιπροσώπων".Νομίζουν πως ότι αντιπροσωπεύουν είναι το καλύτερο στην κατηγορία του και "κουφαίνονται".Εϊμαι σίγουρος πως για τους περισσότερους είτε είναι ψυχολογικό - και δεν το κάνουνε από δόλο - είτε έχουν άγνοια του ανταγωνισμού.Ε,πολλές φορές έρχομαι σε δύσκολη θέση σε συζητήσεις.Δεν μπορώ να στηρίζω κάτι που εγώ δεν το πιστεύω..

Με φιλική διάθεση πάντα..:123:..

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731

Απαντω στα γρηγορα και στους δυο σας για να μπειτε στο σκεπτικο μου

Υποθετω πως δεν διαβαζετε τις "βορειες" κατηγοριες οποτε
μπορειτε να δειτε το τελευταιο τεστ εδω
http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=90362
(δειτε μετρησεις στο κατω μερος της σελιδας)
επισης και εδω και εδω
Τα μελη που ασχοληθηκαν συμπληρωσαν περιπου....15 συνεχομενες
ωρες.
Εχουν αγορασει μετρητικα οργανα(τουλαχιστον 5 μελη διαθετουν)
Οργανα για ρυθμισεις, γεννητριες κλπ κλπ
Καθε τεστ βιντεορποβολεων του AVSite "περναει" σε χρονο dt
σε ολο τον κοσμο(δεν θα πιστεψετε απο ποσεςκαι ποιες χωρες εχω
βρει link) διχως να τα "πλασαρουμε" εμεις.
Και φυσικο ειναι να εχει δημιουργηθει ενας φαυλος κυκλος, με την καλη εννοια παντα.
Εχουν καλα τεστ, μετρανε, ειναι αξιοπιστοι, δωστε τους τον
προβολεα ταδε για πρωτη παγκοσμια.

Αν θελετε να με ακουσετε ξεκινηστε με μια εδρα.
Και αυτη η εδρα πρεπει να ειναι, παντα κατα την γνωμη μου, στην Β.Ελλαδα:126:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Aνδρεα εχεις απολυτο δικιο αλλα τα παιδια στους προβολεις ειναι επαγγελματιες, εμεις το χομπυ μας κανουμε κ γραφουμε κ κανα δυο λογακια!

Reaction score
4.300

Ανδρεα απαντω και γω σε σενα.

Οπως προφανως θα εχεις καταλαβει στους βιντεοπροβολεις και στα μεσα εικονας υπαρχουν μετρησεις και δεν αμφισβηττουνται απο κανενα. Πολυ περισσοτερο που τα μηχανηματα μπαινουν σε καποιον χωρο για τεστ. Ολα ειναι αψογα.

Στον ηχο πρωτον, οι μετρησεις πρεπει να διασταυρωθουν οτι οντως ειναι οι αναφερομες απο τον χ κατασκευαστη. Δευτερο για διαφορους λογους οι μετρησεις δεν αποτελουν κριτηριο του σωστου η λανθασμενου απο την μεγαλυτερη μεριδα του κοινου. Τριτον δεν υπαρχει καπου χωρος για αντιστοιχα τεστ. Και τεταρτον αυτα που γραφονται σα τεστ των περιοδικων η των φορουμ ο καθενας τα αξιολογει με διαφοερετικο τροπο.

Εαν λοιπον υπαρξει ενας χωρος αξιοπρεπης και χρησιμοποιθει σαν τετοιος (για τεστ) αλλαζει ριζικα ολο το σκηνικο. Ομως οπως καταλαβαινεις κατι τετοιο φανταζει υπερβολικα δυσκολο για πολλους και διαφορους λογους.

Ετσι μεχρι τωρα οτι γινεται, ειναι σε καθαρα στυλ παρεας και μαλιστα στην Θεσσαλονικη δεν εχω ακουσει να γινεται κατι τετοια, αν μη τι αλλο δεν εχω δει εδω μεσα να γραφεται κατι σχετικο.

Reaction score
1.832

Μεγάλο και ωραίο θέμα.

Αφήνοντας στην άκρη κομπλεξικές συμπεριφορές του στυλ: "δε παίζει (γιατί δε μπορώ να το αγοράσω)", νομίζω ότι η γνώμη όλων μας είναι η ραχοκοκαλιά των avforums.

Πρέπει να λέγεται πάντα η αλήθεια. Αυτό που ακούμε, αυτό που αισθανόμαστε, αυτό που βλέπουμε. Όσο και να μην αρέσει αυτό σε κάποιους.

ΠΧ στο φιλαράκι μου τον Κοτσίδη του τα χώνω χοντρά, γιατί μπορώ να κρίνω ότι αυτό που ακούει δεν είναι αυτό που πρέπει για αυτά που έχει πληρώσει. Του λέω να αλλάξει τους εξαιρετικούς κατά τα άλλα τελικούς του με κάτι άλλο, γιατί δεν ταιριάζουν με τα ηχεία του.
Αν μιλήσουμε 2 φορές τη μέρα στο τηλέφωνο τις 3 τον πρήζω με αυτό το πράμα.

Βέβαια αυτός δεν με ακούει και πάει και ψωνίζει άσχετα πράματα (όπως πχ κεφαλές ή ρωτάει για προ) :105:

Είναι φιλαράκι μου. Τι να του πω? "τι ωραία που παίζει το σύστημα?".
Αφού δεν παίζει.
Του το λέω.
Και τον αγαπάω τον βλαμμένο, γι'αυτό τον πρήζω.

Αλλιώς δε θα έλεγα τίποτα...

Η έκφραση της γνώμης για οτιδήποτε είναι ευλογία.
Πρέπει όμως να γίνεται κατόπιν ωρίμου σκέψεως και όχι "ελαφρά την καρδίαν".

Παλιότερα "πυροβολούσα": "αυτό παίζει", "αυτό όχι" αλλά κατάλαβα μετά ότι έκανα λάθος.

Τρανταχτό παράδειγμα:
ηχεία audio physic: δεν είχα ακούσει πουθενά να παίζουν σωστά (όχι απλά σύμφωνα με τα γούστα μου)
sony 50es σιντί-θρύλλος: το είχα κανα δίμηνο στο σπίτι αλλά...δεν
ενισχυτής audionet που είχα ακούσει πολλάκις αλλά ποτέ δεν μου "είπαν" τίποτα.

Ε, αυτά τα τρία πράγματα τα άκουσα στο σπίτι του Δημήτρη Πανούση και μου έφυγε το γέλιο από το στόμα, γιατί ήταν από τα ομορφότερα ακούσματα που έκανα ποτέ. Και μάλιστα γελούσα γιατί ο Δημήτρης δεν επέλεξε να αγοράσει τα chario millenium που του πουλούσα αλλά τα audio physic...

Οπότε πρέπει πάντα να έχουμε υπόψιν μας ότι το άθλημα μας είναι πολυπαραγοντικό και μακάρι να μπορούσαμε ακούγοντας αποσμασματικά μηχανάκια απο εδώ και απο εκεί να σχηματίσουμε εμπεριστατωμένη γνώμη για τα πάντα.

Αυτό που προτείνω εγώ είναι μια "ταπεινή" στάση στις εκφράσεις μας γιατί εκτιθέμεθα οι ίδιοι.

Εκτός και αν είναι μέλος του avsite κανας martin collomns που τα ξέρει όλα :116:

Reaction score
10
Σε ένα πράγμα διαφωνώ με τον Ανδρέα, οτι ο ήχος είναι υποκειμενικός. Όσο υποκειμενική ειναι η εικόνα, άλλο τόσο είναι και ο ήχος. Η αλήθεια είναι μία (με μικρές παραλλαγές) και ο μπακλαβάς γωνία. Απλά θέλει αυτί, πείρα και μετρήσεις.

H υποκειμενικότητα και οι κολοκυθόπιτες βολεύουν κατασκευαστές, εμπόρους, dealers και όσους συμμετέχουν στο φαύλο κύκλο αλλαγής μηχανημάτων χωρίς τέλος.

Reaction score
498
Αντρέα, καλά όλα αυτά που κάνετε με τους βιντεοπροβολείς αλλά δεν καταλαβαίνω πώς σχετίζεται απόλυτα αυτό με αυτά που γράφουμε εδώ.Εννοείς πως πριν απαξιώσει κάποιος κάτι ας δει πού στέκεται μία συσκευή με "αντικειμενικά" κριτήρια?Σωστό και αυτό αλλά αυτό δεν έχει να κάνει με το αν τελικά θα μας αρέσει κάτι που μετράει καλά,τόσο ώστε να το επιλέξουμε.Εδώ έρχεται και ο παράγοντας προσωπικό γούστο..

Έχω μία 29" CRT και λυπάμαι να δώσω χρήματα για κάτι καλύτερο.Εάν αποφασίσω να μπω στην νέα εποχή,μιας και η εικόνα δεν είναι χόμπυ μου άνετα θα αγόραζα βάσει μόνο μετρήσεων.Βαριέμαι να το ψάξω,ειλικρινά.Οπότε θα είμαι και ψυχολογικά μια χαρά πως έκανα σωστή επιλογή.Μπορεί να παίζει ρόλο πως έχω και δυσχρωματοψία - δεν γνωρίζω..:126:..

Στον ήχο όμως που είναι χόμπυ μου, είναι αδύνατον κάτι να το αφήσω στην "τύχη" - μην το πάρεις στραβά και ψωνίσω έτσι."Τύχη" είναι και να πάρεις κάτι χωρίς να δεις καμία μέτρηση..Δεν διαφωνώ καθόλου κι εκεί..

Υ.Γ: Θα ήθελα πάρα πολύ να γίνονται αντίστοιχα τεστ και με μηχανήματα ήχου.Να στέλνουμε τα μηχανήματά μας για τεστ σε φίλους φορουμίστες που έχουν την κατάλληλη υποδομή..Όχι τίποτα άλλο, αλλά δεν θα περιμένουμε το κάθε περιοδικό πότε θα αξιώσει κι εάν..Απλά άλλο το ένα,άλλο το άλλο..

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.844

Μια γνωμη του στυλ"Ακουσα B&W 683 "και δεν μου αρεσαν πχ δεν λεει τιποτα.Και σιγουρα δεν ιδρωνει η εταιρεια που τα φερνει,ουτε θα μας κοψει την καλημερα ο εμπορος που του χαλασαμε το ονομα.Επισης η αποκαλυψη Bluesky δεν ταραξε τα νερα ουτε καταστρεψε την marantz η την Yamaha και επεψαν να πουλανε cd /dvd players.Eιναι κολοσσοι σαν εταιρειες και κατι τετοια απλα προκαλουν μειδιαματα και ισως και πωλησεις λογω εμμεσης διαφημισης των προϊοντων τους.
Οι ιδιοκατασκευες dac με Sabre(βουβαλια δηλ)αντιμετωπιστηκαν με χλευη και σκεπτικισμο μεχρι που απεξω γραφουν Weiss και αλλα που μου διαφευγουν.
Τα B&W 802 εχουν ολοκληρη αρθρογραφια για βελτιωση στο crossover τους χωρις ποτε να πει κανεις οτι ειναι κακα ηχεια.Τα ΕΡΜΗΣ της δικης μας AudioSpectrum θα αντεχαν τετοια συζητηση χωρις να τα θαψουμε και λιγακι ?
Για τα "γατοφαγωμενα "καλωδια ολοι το εχουμε ακουσει.Κατι τετοιο θα το σηκωνε το ΑVsite?

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Απάντηση: Re: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Aνδρεα εχεις απολυτο δικιο αλλα τα παιδια στους προβολεις ειναι επαγγελματιες, εμεις το χομπυ μας κανουμε κ γραφουμε κ κανα δυο λογακια!
Γιαννη, ο μονος επαγγελματιας ειναι ο Βαγγελης Λαμπρου
Ακομα και αυτος ομως ειχε αγορασει τα βασικα μετρητικα του
πριν ασχοληθει ενεργα.
Ολοι οι υπολοιποι ειναι απλοι χομπιστες.
Το αποτελεσμα?
Γραψτε στο google: sony vpl-vw90 3d και δειτε τι βγαινει πρωτο...

Για ονομα του Θεου δεν σας κανω υποδειξεις.
Ιδεες δινω.
Και εαν αποφασισετε να προχωρησετε και προκυψει οικονομικο
ζητημα ξερετε πως πρωτος θα τσονταρω.
Οτι και εαν αποφασισετε ειμαι μαζι σας 100%

sk

Reaction score
501

Δύσκολο θέμα έχετε ανοίξει.

Άντε και δεν σιωπούμε, αν εμφανιστεί πάλι κανένας RD τι κάνουμε ?
Το έχετε αναλογισθεί ?
:135::135:

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.219
Re: Απάντηση: Ειναι η σιωπη ......χρυσος ;

Μεγάλο και ωραίο θέμα.

ΠΧ στο φιλαράκι μου τον Κοτσίδη του τα χώνω χοντρά, γιατί .......
............
......

Αυτό που προτείνω εγώ είναι μια "ταπεινή" στάση στις εκφράσεις μας γιατί εκτιθέμεθα οι ίδιοι.

Εκτός και αν είναι μέλος του avsite κανας martin collomns που τα ξέρει όλα :116:
Γι αυτο σ αγαπαω ρε Στεργιε!!
Ασχετα αν δε σ αρεσουν οι λαμπες....:137::137::138:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.113
Members
38.533
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON