Εισαγωγικό σύστημα στην υψηλή πιστότητα σήμερα???

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.102
Σωστό Τάσο, ας τα μεταφέρει τα μηνήματά μου ο master σε νέο θέμα με τίτλο π.χ. "Το φτηνότερο εισαγωγικό σύστημα Hi-End"

Reaction score
0
Λοιπόν δεν το έχω ακούσει όπως το προτείνω αλλά τμηματικά, η αίσθησή μου είναι πως θα παίξει ΠΑΠΑΡΟΚΑΔΕΣ!!!

Ενισχυτής (ολοκληρωμένος): MARANTZ PM 7200
Cd Player: MUSICAL FIDELITY X-RAY V3
Ηχεία: SPENDOR S8e
Καλώδια έως 300 ευρώ (10% της αξίας συστήματος)

Βγαίνει καρφί στα 3000 αν ξέρεις που να βρείς καλές τιμές!

Αν το φτιάξει κανείς και δεν παίξει το αγοράζω εγώ!

Reaction score
0
Διόρθωση: βγαίνει λίγο πιο ακριβό τελικά, δεν υπολόγισα σωστά την τιμή του cd player...

Αν και θα προτιμούσα το εν λόγω player αν θέλουμε να μείνουμε απόλυτα πιστοί στα 3000 τότε το αλλάζουμε με ένα audio analogue Primo...

Reaction score
3.497
Να μην ξεχάσουμε και το DVD player της SilverCrest που θα φέρει αυτές τις μερες το LIDL με 79 Ευρώ. Παίζει τα πάντα και όλα τα formats. Εχει και υποδοχή για κάρτα memory stick.
Για τους πολυ απαιτητικούς , βάζετε το Silver Crest σαν transport και το DAC SRC9624 της Behringer σαν DAC.
Το δοκίμασα με ένα πολύ φτηνό SilverCrest των 50 Ε και με ένα behringer και έπαιζαν απίστευτα καλά για την τιμή τους.

SilverCrest + Behringer = 200 Euro με τον ΦΠΑ.
Αυτό σημαίνει σύγχρονη ψηφιακή τεχνολογία.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
ενισχυτικα : ROTEL RA-03 / ROTEL RB-03 ΔΙΠΛΟΕΝΊΣΧΥΣΗ
πηγη : CYRUS CD6S ή PRIMARE CD21 ή AUDIOLAB 8000CD (ΕΧΩ ΚΑΛΟ
ΠΡΟΑΙΣΘΗΜΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ)
ηχεία : KEF iQ5 (δαπεδου) ή DYNAUDIO AUDIENCE 52 (βασης) σε atacama

εχω ακουσει τον 03 σαν ολοκληρωμενο στα iq5, τεραστιος καλα ηχοχρωματα ακομα και σε υψηλες εντασεις χωρις ιχνος συμπιεσης οποτε το combo αναμενεται να σκιζει

αν περισσευουν και τιποτε ψιλα καλο ειναι και ενα pro-ject 1 xpression για να μην ξεχνιομαστε

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
.... η κατηγορια τιμης ~5000Ε ειναι κατι σαν τα απατητα του Αμαζονιου για μενα :lol:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517
Νεότερο μέλος
DimAster