Εκπτώσεις 50% για άνδρες άνω των 66 ετών

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
Εκπτώσεις 50% για άνδρες άνω των 66 ετών
www.ethnos.gr

Στο «κομπόδεμα» των συνταξιούχων, αλλά και στο... σεξουαλικό σφρίγος τους αποβλέπει ο πανούργος ιδιοκτήτης γερμανικού οίκου ανοχής, ο οποίος αποφάσισε να δίνει έκπτωση 50% σε άνδρες άνω των 66 χρόνων για σεξ κατά τις απογευματινές ώρες...
Η διαφήμιση της προσφοράς γίνεται στην ιστοσελίδα του οίκου ανοχής «Πασάς» στην Κολωνία, υπό τον ευρηματικό τίτλο «Η ζωή αρχίζει στα 66», ενώ παρατίθενται οι μειωμένες τιμές για τα «σέξι απογεύματα» των συνταξιούχων. Μόνη προϋπόθεση για τη μειωμένη... ταρίφα είναι η προσκόμιση κάποιου αποδεικτικού της ηλικίας του ενδιαφερομένου.

Εχω σε καποιον να το προτεινω, αλλα δεν θα χαλασω τον καλο χαρακτηρα των τελευταιων ημερων...:happy_5:

Reaction score
14
μόλις το διάβασα αλήθεια γιατί μου ήρθε κάποιος στο μυαλό μου??????

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
μόλις το διάβασα αλήθεια γιατί μου ήρθε κάποιος στο μυαλό μου??????

κοιτα να δεις που επικοινωνουμε με τηλεπαθεια.....φοβερο ε???:happy_9: :happy_9: :happy_9: :happy_5:

Reaction score
7
Λευτεριά στους ασπρομάλληδες,μαυρογυαλοφορούντες νεο-πουρέιντζερ...Ανδρέα εσύ που ξέρεις ισχύει????:p

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
731
Ρε δεν πατε στον διατανο λεω εγω?:happy_5:

Κατερινακι κακομοιρα μου, ετσι και σε περιλαβω θα σε...:shock:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Ενας γνωστός μου συνταξιούχος, πριν φύγει για τη Γερμανία, πέρασε από τον οδοντογιατρό του και...

Reaction score
14
Originally Posted by ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.
Ρε δεν πατε στον διατανο λεω εγω?:happy_5:

Κατερινακι κακομοιρα μου, ετσι και σε περιλαβω θα σε...
Αυτο πως να το εκλαβουμε Ανδρικο ?? :smoking:

θα πρέπει να συμβεί πρώτα το...έτσι. :happy_8: "happy_1"

KATERINAKI

Belly Dancer
Reaction score
4
θα πρέπει να συμβεί πρώτα το...έτσι. :happy_8: "happy_1"

=στην περιπτωση που....αν τυχει και....αν γκρεμιστει καποιος φουρνος....αν τα καταφερω και σε περιλαβω και πολλα πολλα αλλα......απαραιτητες προϋποθεσεις.....μεχρι τοτε και εφοσον....καλημερα!:happy_4:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
=στην περιπτωση που....αν τυχει και....αν γκρεμιστει καποιος φουρνος....αν τα καταφερω και σε περιλαβω και πολλα πολλα αλλα......απαραιτητες προϋποθεσεις.....μεχρι τοτε και εφοσον....καλημερα!:happy_4:
Νομίζω, ήσουν σαφής!

Αντρέα, ΔΕΝ... :happy_5:

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.690
Members
38.598
Νεότερο μέλος
OCAMI