Most visitors online was 7182 , on 21 Nov 2025
γυρνα το σε minimalist σύστημα με τον wiim, η γυναίκα (αν υπάρχει) να δεις ποσο θα ενθουσιαστείποιος θα το πιστευε οτι εδω και μια βδομαδα εχω παρκαρει τον yamaha μου και το fiio s15 streamer για χαρη του 2 σε ενα wiim amp ultra.
Πραγματικα εχω μεινει αφωνος πως ενα μηχανημα ενισχυτης/στριμερ/ντακ των 600 ευρω βγαζει τετοια ποιοτητα στα focal μου
View attachment 382188
θα γράψεις άριστα στο wifi acceptance factor Καλά το έγραψες η παντόφλα πετάει ασύρματα στο κεφάλι χαχαχακάποιος ας διορθώσει το wifi σε wife παρακαλώ
Rn-2000aποιος ειναι ο yamaha?
ποια παραμορφωση?Κατσε και η παραμορφωση?![]()
για ποιο λογο θα μου λειψει?Θα δεις πάντως ότι το Wiim θα σου λείψει κάποια στιγμή....
Εχει το δικό του χαρακτήρα....με λίγα λόγια ειναι μοναδικό.για ποιο λογο θα μου λειψει?
Τι είναι αυτό;Θα δεις πάντως ότι το Wiim θα σου λείψει κάποια στιγμή....
Ποια παραμόρφωση ; Αφού είναι ΑΒ.Κατσε και η παραμορφωση? Τι δεν παιζει σαν το wiim?![]()
Τα Focal θα φταίνε που τσιρίζουν.Τελείωσα με 4ωρη ακρόαση
Ο Αίολος σε γενικές γραμμές τα σπάει
Φυσικά όπως όλα τα πράγματα έχει και τα αρνητικά του
Σε υψηλές εντάσεις τα μεσο υψηλά του κάπου στα 4 με 6κ είναι λίγο τσιριχτα με αποτέλεσμα να κουράζουν λιγάκι . Βέβαια σπάνια ακούω σε ψηλές εντάσεις τύπου 85plus db οπότε δεν με πολυνοιαζει
Κατά τα άλλα είναι πιο αναλυτικός από τον yamaha χωρίς όμως να κουράζει
Οι μεσαίες του focal που με τον yamaha ήταν πολύ καλές ,με τον Αίολο είναι ακόμα πιο καλες
. Σε θέμα οδήγησης δεν μασάει ,τάπα τα πάει τα focal .