Εκτίμηση αξίας ενισχυτή.

Reaction score
14
Καλησπέρα. Στο κυνήγι των ευρώ, σκεφτόμουν να πουλήσω ενισχυτή και cd player, μιας και λόγω μουσικής μέσω υπολογιστή τα χρησιμοποιώ σπάνια πλέον.

Το πρόβλημά μου, είναι πως είμαι παντελώς άσχετος και δεν θέλω να τα "σκοτώσω", ούτε να κοροϊδέψω κάποιον που μπορεί να τα πάρει πιο ακριβά απ'όσο αξίζουν.

Πρόκειται για δύο παλιά κομμάτια, ο ενισχυτής είναι ο technics SU-A808 και το cd player το technics sl-pg5.

Γνωρίζει κάποιος πόσο κοστίζουν, επειδή στο ebay π.χ βλέπω πάρα πολύ υψηλές τιμές και μου φαίνεται κάπως περίεργο;

(συγνώμη αν έχω ανοίξει το thread σε λάθος κατηγορία).

Reaction score
14
Οπότε υπολογίζω ~200 με 250€ τον ενισχυτή.
Την συγκεκριμένη αγγελία στο ebay την είδα, αλλά είδα και άλλες τρεις για το συγκεκριμένο cd player, μία στα 150€ και άλλες δύο 350 και 400€..

Αν τα βάλω 350€ και τα δύο θα είναι καλά;

Reaction score
15.469
"Αν τα βάλω 350€ και τα δύο θα είναι καλά;"

η ΑΓΟΡΑ με τους αδυσωπητους νομους της θα σου πει ... :)
καλη επιτυχια στη πωληση :thumbsup:

Reaction score
209
Ως κατ' επάγγελμα και εκπαίδευση οικονομολόγος θα σου πω ότι η τιμή καθορίζεται από του νόμους της αγοράς πρoσφoρa και ζήτηση, εάν στην τιμή που καθορίσεις για το μηχάνημα δεν πουλιέται απλά μειώνεις την τιμή μέχρι να βρεθεί ένας αγοραστής. Πρακτικά εγώ καθορίζω μια κατώτατη τιμή κάτω από την οποία δεν δίνω ένα μηχάνημα προτιμώ να το βλέπω να κάθεται, συνηθως ειναι η μιση τιμη απο οτι καινουργιο (για βινταζ μηχανηματα αυτο διαφερει). Γενικά πάντως μιλώντας, η διαδικασία να αγοράζεις μηχανήματα να τα δοκιμάζεις και εάν δεν σου αρέσουν να τα πουλάς είναι μέρος του Hobby. Και αυτό νομίζω σε κάνει ποιο υπεύθυνο και προσεκτικό στην αγορά ενός μηχανήματος είτε καινούργιου είτε παλιού. Υπαρχει βεβαια και η επιλογη να τα πουλησεις μεσω ebay.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON