Εκτυπωτής απο e-bay

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Ήθελα να ρωτήσω εάν κάποιος ξέρει, θέλω να παραγγείλω έναν εκτυπωτή μεταχειρισμένο από e-bay Αμερική, εκτός από την τιμή και τα μεταφορικά, μετά τι γίνεται? πως παραλαμβάνω? που τρέχω, πάω τελωνεία και τέτοια? εάν ξέρει κάποιος την διαδικασία ας μου πει, ευχαριστώ εκ των προτέρων!

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
Εγώ δεν θα τολμούσα να πάρω μεταχειρισμένο εκτυπωτή από οπουδήποτε.
Έχει καταργηθεί το μοντέλο, αλλά βρήκα έναν που είναι καινούριος όπως γράφει ο πωλητής! το θέμα είναι, εάν θέλει και τελωνείο, και τρεξίματα, και παραπάνω χρήματα! έχω τον ίδιο πάρα πολλά χρόνια, και μου κάνει όλα τα κέφια!

http://www.ebay.com/itm/NEW-Canon-P...sh=item2a762b8ff3:g:Ok8AAOSwux5YPe59#shpCntId

MAD

Σιαρτάκιας
Reaction score
1.168
βε Ηλια αξιζει ολη αυτή η μανούβρα?τα μελανια κανουν πιο πολύ από το μηχανημα συνηθως.
Δεν ξέρω βρε Δημήτρη, αλλά είχα βολευτή, εάν είναι η main board, θα την πάω στον Βασίλη, μήπως και της ρίξει μια ματιά, μετά θα δω τι θα κάνω! δεν φαντάζεσαι τι εκτυπωτής είναι αυτός, είναι τελείως αυτόνομος (δεν χρειάζεται PC), εκτυπώνει τέλειες φωτό (ίσως και επειδή είναι bubble jet) , από τηλ, κάρτες, φωτογραφικές μηχανές κτλ. χωρίς καλώδια, και βέβαια και τα BD μου!

Mufasa

Top teaser
Reaction score
2.158
Το πρώτο βήμα, και έχει ειπωθεί και εδώ αρκετές φορές, είναι να μην σταλθεί με κούριερ. To προτιμότερο είναι η USPS -- το ανάλογο των ΕΛΤΑ. Aν βέβαια είναι μεγάλη η αποστολή, λίγο δύσκολο.

Όσο μικρότερο το μέγεθος και χαμηλότερο το βάρος, τόσο το καλύτερο.

Ρώτα τον πωλητή αν μπορεί να στο στείλει σαν δώρο, αναγράφοντας gift στη συσκευασία. Αν όχι, τότε να γράψει broken electronics.

Φίλη μου που πάγια φέρνει πράγματα από Κίνα μου έχει πει ότι οι μάγκες του τελωνείου γκουγκλάρουν το περιεχόμενο των μεγάλων δεμάτων.. και αν δουν κάτι ακριβό χρεώνουν αυθαίρετα υπέρογκα ποσά. Δεν είμαι σε θέση να γνωρίζω αν ισχύει κάτι τέτοιο αλλά φρόντισε το μοντέλο το εκτυπωτή να μην είναι ultra luxurious ferrari accuphase rare dot matrix (!) printer.

Αν πιαστεί στη φάκα το δέμα και σε καλέσουν χαμογελαστά και ωραία τότε να τους αναφέρεις ότι θέλεις να το εκτελωνίσεις με DIY τρόπο. Όχι τσάμπα αλλά πολυ φθηνότερα. Βάλε αυτό

να παίζει στο background, τρέχα γρήγορα στο αεροδρόμιο και just do it, γιατί σε χρεώνουν για κάθε μέρα παραμονής.

Yπάρχει οδηγός εδώ.

Ο παράγοντας τύχη καλα κρατεί στο θέμα αυτό και μιας και είναι γένος θηλυκού υπάρχει περίπτωση να σε ταλαιπωρήσει.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.761
Members
38.607
Νεότερο μέλος
pitelpan