Εκτύπωση κυκλώματος σε πλακέτα (pcb)

Reaction score
36
:D Θα ξεκινήσω με το τελευταίο ...

Οι τιμές του moutoulos είναι οι καλύτερες που έχουμε πάρει μέχρι στιγμής. Τα έξοδα της αποστολής πως υπολογίζονται ? Υπάρχει κάποια εκτίμηση ?
Βασικά η τιμή διαμορφώνεται ανάλογα το βάρος, και ανάλογα αν θα μπούν σε κουτί ή φάκελο (εγώ στέλνω σε φάκελο, αυτόν με τις φούσκες μέσα, μην σπάσουν και καμμία πλακέτα στην μεταφορά :wink:). Τι εννοώ με τον φάκελο, με δύο πλακέτες 10χ10 μέσα... αντε να σου βγεί +4ε, ενώ σε κουτί +6,7 περίπου. Γενικά καλές τιμές είναι.
Όσο για τις τιμές μου ... εγώ σου τα έλεγα!!!, δεν κάνω εμπόριο, κάνω το "ονειρό" μου πραγματικότητα (στο να φτιάχνω τις πλακέτες μου), και το μοιράζομαι με τους χομπίστες, όχι οτι κάνω τον άγιο, αλλά για να λέμε και το σωστό το κέρδος μου, επειδή το "ασκώ" σαν χόμπι και όχι σαν επάγγελμά είναι αστείο.

Οι πλακέτες γενικά είναι ακριβές, και φωτιά ειδικά η "διπλής, καλά για παραπάνω δεν το συζητάμε. Όλοι μας θέλουμε (όπως εσύ Γιώργο :mrgreen: :mrgreen: ), να βάλουμε επιμεταλλωμένες οπές, silk screen, solder mask στην πλακέτα μας, και να δείχνει ωραία αλλά το κόστος εκτινάσεται. Τη να το κάνεις όμως το solder mask στη παραγγελία , αν η πλακέτα που εφτιαξες σαν χομπίστας είναι λάθος :???: . Καταλαβαίνεις Γιώργο οτι συμφωνώ, με τα παραπάνω λεγόμενά σου, σχετικά με τον εξονυχιστικό έλεγχο της πλακέτας απο το χομπίστα πρίν την "στείλει" για εκτύπωση.
....και έρχομαι τώρα να αναφέρω την γνώμη μου .... :shock: κρατηθείτε ... :mrgreen: είναι προτιμότερο να έχουμε μια φτωχή στο μάτι (αλλά ποιοτική, και λειτουργική) πλακέτα, παρά μόστρα και λάθος σχέδιο, σύν οτι θα έχει όσο δέκα απλές :mrgreen:

Αγαπητέ Moutoulos μην μου συγχύζεσαι. Οι τιμές που μας έδωσες είναι καλές.
Πάντα ήμουν και είμαι υπέρ του διαλόγου (όχι του γραπτού διαλόγου :mrgreen:) και λιγότερού του ξύλου..... :shock: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: .

Reaction score
3.497
Το ξύλο εξαρτάται ποιος σου το δίνει κάθε φορά και για ποιο λόγο.

Για άλλο λόγο το δίνει η μάνα στο παιδί, για άλλο ο πατέρας στο παιδί, για άλλο ο φίλος στο φίλο του, για άλλο ο εχθρός μας, για άλλο λόγο η γυναίκα του χαΙεντά στον χαϊενά, για άλλο η πεθαρά στον πεθερό και για άλλο λόγο θα το φας κι εσύ αν δεν μας φτιάξεις τις πλακέτες μας τζιτζί :mrgreen:

:lol: :lol: :lol:

Να είσαι καλά και σε ευχαριστούμε πολύ.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.892
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης