Ελλάδα - Τουρκία

Reaction score
7.089
Aν κατι δεν παει καλα ή αν πρεπει μα αλλαξει κατι ας το αποφασισει ο αρμοδιος υπουργος σε συνεργασια με τους Γκαγκατσηδες και σια.Οχι ομως να βλεπουμε ενα βουλευτη να συμπεριφερεται σαν χουλιγκανος.

Reaction score
164
Γιατί σαν χουλιγκάνος; Ο Γιακουμάτος είναι αυθόρμητος, αυτό είναι γνωστό. Και αυθόρμητα μίλησε.
Αν βγει ο αρμόδιος υπουργός και ανακατευτεί απροκάλυπτα, ποιός τους ακούει τους "Πράσινους"...

Reaction score
4
Και εγω δεν ειδα κανεναν χουλιγκαν. Ειδα εναν ανθρωπο εξοργισμενο και ντροπιασμενο να βγαινει απο το γηπεδο και να μιλαει για την καταντια της ελληνικης ομαδας με ολους τους γερους που παιζει ακομη.

Reaction score
0
Εγώ θέλω να βγει ο Rehagel και να τους τα πει από την καλή για το πόσο σκατά έχουν κάνει την Ελλάδα αυτοί .... ο ίδιος και οι παίκτες τους την έκαναν τόσο περήφανη όσο ποτέ.

Βέβαια στεναχωριούνται που ξεφτιλιστήκαμε από την Τουρκία στο ποδόσφαιρο αλλά το ξεχνάνε όταν μας κάνουν χειρότερα στην πράξη οι γείτονες ...

Reaction score
4
Ο ιδιος ο γερμανος επρεπε να τους προστατευσει τους ηρωες ετσι ωστε να μην φυγουν σαν τελειωμενοι αλλα με ψηλα το κεφαλι. Αυτος τους ξεφτυλιζει βαζοντας τους ενω δεν μπορουν. Οι αντιπαλοι τρεχουν με διπλη ταχυτητα και τους περνουν σαν σταματημενους.
Ο γερμανος μας εχει κανει να βριζουμε και τον ιδιο και τους παικτες.

Reaction score
0
Και σιγά μην πάμε καλύτερα με τους νέους που θα τρέχουν δηλαδή ... εξάλλου αρκετούς έχει βάλει.

Ο άνθρωπος έδειξε ότι ξέρει τι κάνει και πως να φτιάξει ομάδα, έχει δικιά του νοοτροπία που σέβεται κάποια πράγματα γιαυτό και πέτυχε.
(και έπρεπε να μας είχε φτύσει τότε και να πήγαινε Γερμανία , αλλά έκατσε γιατί είναι μάγκας)
Εγώ πάντως αυτή θέλω , ούτε που με ενδιαφέρει να γυρίσω στο παλιά.

Reaction score
4
Μα εχεις γυρισει στα παλια εδω και δυο χρονια... Τα αποτελεσματα και οι εμφανισεις μιλαν απο μονες τους.
Τον ευχαριστουμε αλλα πολυ απλα το τρυκ του δεν πιανει πια . Ασε που τον εμαθαν και ολοι πως παιζει...

Reaction score
0
Και επειδή τον έμαθαν πρέπει να γυρίσουμε σε κανέναν νέο προπονητή και νέους παίκτες μπας τους αιφνιδιάσουμε με τίποτα νέα κόλπα ?

Απλά καρπαζιά θα φάμε... ας κάνουμε τα πειράματα πρώτα με τις ομάδες ,ας αναδείξουμε το Λεμονή και νέα επιθετικά συστήματα ή ας κάνει κάτι με τους νέους παίκτες ο Παο-Αεκ κλπ , και μετά απαιτούμε να κυριαρχούμε και σε εθνικό επίπεδο.
(τα αποτελέσματα μετά το euro μια χαρά είναι για Ελλάδα, μην παρασυρόμαστε επειδή το πήραμε και νομίζουμε ότι έχουμε καμιά σχολή ποδοσφαίρου ή τίποτα φοβερά ταλέντα, μόνο το Ρεχάγκελ έχουμε)

Reaction score
4.255
Εγώ,πάντως,που δεν το βλέπω σοβαρά γέλασα! :crazy_3:

Κάθε φορά που γύριζα στο Mega είχε μπει κι άλλο γκολ! :happy_5: :happy_5:

Και πείραζα έναν φίλο με sms: "1-2", "1-3", "1-4" χαχαχαχαα :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:

Reaction score
3
Εγώ,πάντως,που δεν το βλέπω σοβαρά γέλασα! :crazy_3:

Κάθε φορά που γύριζα στο Mega είχε μπει κι άλλο γκολ! :happy_5: :happy_5:

Και πείραζα έναν φίλο με sms: "1-2", "1-3", "1-4" χαχαχαχαα :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5: :happy_5:
Εγώ πάντως δεν θα το έκανα ούτε καν για αστείο:mad_1:

Reaction score
5
Μα Κωνσταντίνε το παιχνίδι απο την ελληνική πλευρά, μόνο σαν αστείο μπορείς να το δεις. ΔΕΝ υπάρχουμε ως ομάδα, ως ποδόσφαιρο. Τέλος. Απλα το βλέπεις ως κομωδία, γελάς με τα χάλια τους και τελειώνει το θέμα.

Reaction score
3
Εμένα πάντως με στεναχωρεί. Γιατί οι Τούρκοι πανηγυρίζουν λες και ξαναάλωσαν την Πόλη.
Γι αυτό και δεν νομίζω ότι χρειάζεται να τους δίνουμε αφορμή, έστω κι αν θέλουμε να κάνουμε αστείο.
Δεν ξέρω αν έγινα κατανοητός.

Reaction score
5
Σιγουρα εγινες κατανοητός Κωνσταντίνε. Και δεν είπε κανεις οτι έχεις άδικο. Κι εγώ στεναχωρέθηκα και σίγουρα ήθελα να κερδίσει η Ελλαδα. Αλλα μετά απο καποιο σημειο του αγώνα και μετα, αρχισα να γελάω νευρικα. εκλεισα την τηλεόραση και είδα το Spiderman

Reaction score
3
Καλά έκανες κι έβαλες το Spiderman, εγώ ήμουν προσκεκλημένος σε γενέθλια και γι αυτό δεν τον είδα.

Reaction score
5
Πίστεψέ με... Κι εσυ αν το έβλεπες τα γέλια θα εβαζες απο τα νεύρα σου...

Reaction score
3
Το ξέρω, γι΄αυτό και πήγα στα γενέθλια, λες και το 'ξερα.
Αλλά δεν χρειάζεται να δίνουμε κι αφορμή στους "γείτονες", άλλο που δεν περιμένουν.

Reaction score
19
Δύο μέρες μετά τον αγώνα, μπορώ να πω ότι έχω ηρεμήσει και μπορώ να μιλήσω ψύχραιμα... Ο αγώνας ήταν τραγικός από την κερκίδια μέχρι το χορτάρι.

Κατ'αρχάς ένα μεγάλο μπράβο στα ΖΩΑ που ευθύνονται για την ασφάλεια του γηπέδου. Τί ακούγαμε πριν τον αγώνα:
- Ονομαστικές θέσεις
- Εξακρίβωση με ταυτότητα
- Έλεγχος για επικίνδυνα αντικείμενα
- Έλεγχος των πανό

Και τι είδαμε τελικά;
- Είδαμε δύο πέταλα ΓΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ, να απλώνουν πανό με τα σύμβολα τους, με υβριστικά συνθήματα και με προκλητικές ζωγραφιές.
- Είδαμε τους ίδιους να βρίζουν κάθε στιγμή τους Τούρκους, συντονισμένοι με το απέναντι πέταλο, και να πετάνε συνεχώς αντικείμενα.
- Είδαμε καπνογόνα να πέφτουν πάνω στους Τούρκους που πανηγύριζαν (με σωστό τακτ, δίπλα στο κόρνερ για να έχουμε σίγουρη την τιμωρία)

Η κατάσταση είχε ξεφύγει από το πρώτο δεκάλεπτο και ο εκνευρισμός στην κερκίδα από όλους ήταν έκδηλος. Και πώς να μην είναι όταν την μισή διάρκεια του αγώνα βλέπεις τον (χάλια) αγώνα και την άλλη μισή κοιτάς γύρω σου μη σου την πέσει κανένας φασίστας.
Ήμουν 2 θύρες μακρυά από το πέταλο που έγινε ο χαμός. Προφανώς κάποιοι πιο νορμάλ άνθρωποι που βρίσκονταν εκεί, τα χώναν στους χρυσαυγίτες για τη συμπεριφορά τους και προφανώς δεν ήθελε και πολύ για να ανάψουν τα αίματα. Ξαφνικά μια λαοθάλασσα που έπαιζε ξύλο ερχόταν καταπάνω μας. Τι παιχνίδι να δεις μετά και πόσο ψύχραιμος να είσαι για να μη γιουχάρεις κι όλας; Κάθε 5 λεπτά ξέσπαγε και ένας τσακωμός λίγο παραδίπλα σου.

Όπως και να παίζαμε, με τέτοια κερκίδα είχαμε καταδικαστεί να χάσουμε από τα αποδυτήρια.

Τί μου έμεινε απ'το παιχνίδι; Μια αηδία...

Reaction score
1.988
Πριν 3 χρονια αυτή η ομάδα ήταν εκπληξη για όλους......
Μετά από 3 χρόνια παικτες-προπονητής-συστήματα εχουν μείνει ίδια και απαράλαχτα....απλά 3 χρόνια μεγαλύτερα......
Πλέον αυτή η ομάδα δεν είναι έκπληξη για κανένα....γιαυτό και δεν έχει κάνει βήμα προόδου....αίσχος.....αηδία...κατάντια....!!!!

Αυτοί οι παίχτες δεν καταλαβαίνουν ότι μόνοι τους κομματιάζουν την εικόνα που έφτιαξαν?

Ήμαρτον......!!!!!!!!!1

Reaction score
4
Οι παικτες εχουν εγωισμο και ποτε δεν καταλαβαινουν μονοι τους οτι πρεπει να σταματησουν ειδικα απο την εθνικη (εξαιρεση ο ζαγορακης γιατι αν δεν σταματουσε μονος του θα επαιζε το σαββατο).
Ουτε να πουνε οχι σε οποια προσκληση τους στην εθνικη. Για αυτα ειναι αρμοδιος ο προπονητης που δυστυχως τον εχει παρει ο υπνος. Βαζει παικτες που δεν παιζουν καν στις ομαδες τους , οπως καλεσε και τον καψη που ειχε εναμιση χρονο να παιξει και απο την αλλη δεν βαζει φορμαρισμενους παικτες οπως τον γκεκα που ειναι και πρωτος σκορερ σε ολοκληρη γερμανια.
Τι να πεις απο εκει και περα.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.806
Members
38.497
Νεότερο μέλος
Κωνσταντίνος Παντός