Ελλάδα...ο πιο όμορφος τόπος!

Nelsy

Ιεράπετρα
Reaction score
2.882
Απάντηση: Ελλάδα...ο πιο όμορφος τόπος!

Ωραία φωτό από την αγαπημένη γειτονιά του Ιδρυτή:138:

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.202

Ναι, γιατί μοιάζει με τη περιοχή που μένει! :405:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

για ενα φεγγαρι (πρωι πρωι ) (πριν την δουλεια) (1989) ετρεχα Αγ Αναργυρους καμινια μικρολιμανο.........και πισω
σκυλισια χρονια.......

Pin

Θεΐτσα
Reaction score
4.486

Ο άνδρας μου δουλεύει στο σχολείο που βρίσκεται πριν τις πρώτες γραμμές, εκεί που ενώνεται η 25ης Μαρτίου και η Θηβών.
Κι εγώ, που μεγάλωσα πολύ κοντά στη γιαγιά μου, πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στους Αγίους Αναργύρους, όταν ακόμα στις γειτονιές, οι γιαγιάδες έβγαζαν τις καρέκλες έξω στο πεζοδρόμιο, νωρίς το απόγευμα- τα πιτσιρίκια παίζαμε στο δρόμο, και μαζευόμασταν μέσα κατα τις 12 το βράδυ.... Τι όμορφα και ανέμελα χρόνια...

Reaction score
4.909

Κι εγω βλέπω τα παρακάτω καθημερινά απο το μπαλκόνι μου (...τον χειμώνα βέβαια!).
Ελλάδα δεν ειναι μόνο ήλιος και θάλασσα, υπάρχει και...λίμνες, βουνά και χιόνια!

Uploaded with ImageShack.us

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.880

Ο άνδρας μου δουλεύει στο σχολείο που βρίσκεται πριν τις πρώτες γραμμές, εκεί που ενώνεται η 25ης Μαρτίου και η Θηβών.
Κι εγώ, που μεγάλωσα πολύ κοντά στη γιαγιά μου, πέρασα τα παιδικά μου χρόνια στους Αγίους Αναργύρους, όταν ακόμα στις γειτονιές, οι γιαγιάδες έβγαζαν τις καρέκλες έξω στο πεζοδρόμιο, νωρίς το απόγευμα- τα πιτσιρίκια παίζαμε στο δρόμο, και μαζευόμασταν μέσα κατα τις 12 το βράδυ.... Τι όμορφα και ανέμελα χρόνια...

καποια στιγμη (οταν δουλευα στον οσε) μου ηρθε ενας παππους για ταυτοτητα, (πανε αυτες) (σιγα το προμονιο)
anyway
και του λεω ειστε απο τους ΑΑ ?
και μου λεει πριν τον πολεμο την λεγαν συνοικια των ευγενων και ιπποτων γιατι ζουσαν μονο ευγενικοι ανθρωποι ....................
θυμαμαι βγαζαν τα κρεβατια το καλοκαιρι και κοιμοντουσαν στο πεζοδρομιο........
περναγε ο γαλατας , ο ασβεστας ο αβγουλας ,
ολοι ποδια ή καρο.........(-1977 περιπου)..........

Reaction score
21
Re: Απάντηση: Ελλάδα...ο πιο όμορφος τόπος!

Ο καλυτερος τοπος στα χειροτερα χερια!!!!

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • spylab
    TrumpoMusk
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.107
Members
38.531