Εμεινα μ´ανοιχτό το στόμα....

Reaction score
1.550
Στο παραπάνω τεστ κατάλαβα καλά? Είχανε τα μηχανήματα με τα διάφορα υπό δοκιμή καλώδια πάνω σε φίλτρο ρεύματος δυόμισι χιλιάδων?

Reaction score
596
Κι εγω τα εκτιμω πολυ τα παιδια και δεν τους αλλαζω με τιποτα για κατι απροσωπο που οταν θα με προβληματισει θα παω στον αντιπροσωπο να το αφησω στο...γκισε.

Reaction score
460
Η ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΠΗΓΑΙΝΩ ΣΤΟ

ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ ΗΧΕΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΣΟΛΩΜΟΥ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ.

ΣΥΣΩΡΕΥΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΑΦΡΙΛΑ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΠΡΕΖΑΚΙΑ ΚΑΙ

ΠΡΕΖΕΜΠΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΒΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΜΠΕΙΣ

ΣΤΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΑΙ Η ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΚΑΙ

ΒΛΕΠΟΝΤΑΣ ΤΑ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΜΕΓΑΦΩΝΑ ΑΠΛΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ.......

ΕΠΙΣΗΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ 10 ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΑΡΟΙ.......
Ο γιος του ειναι...........το 10% του πατερα του.........μιλαω εκ ιδιας πειρας.........απο τον οροφο στην Αριστοτελους και μετα......

APS

Reaction score
3
Τους αδελφούς τσακιρίδη τους γνώρισα πριν από μερικά χρόνια μέσω ενός κοινού γνωστού. Ειχα αποφασίσει τότε να φτιάξω ένα συγκρότημα όσο το δυνατόν ελληνικής κατασκευής. Εκει στο ημιυπόγειο της Λιοσίων. Δοκιμάσαμε διάφορους συνδυασμούς και ειμαι ευτυχής κάτοχος δύο συγκροτημάτων που δεν πρόκειται να τα αλλάξω εύκολα. Στόχος ειναι η καλή μουσική και παίζουν και τα δύο απίστευτα. Οι άνθρωποι είναι αξιόλογοι και σαν προσωπικότητες και σαν επαγγελματίες, ειναι αξιέπαινοι, με ιδέες και προσγειωμένοι στην πραγματικότητα. Η καλύτερη υποστήριξη θα ήταν να αγοράζει κανεις τα μηχανήματα τους, συν τοις άλλοις έχουν και εξαιρετικό σέρβις, που θα το βρει κανείς πολύ δύσκολα ακόμη και σε πανάκριβες εταιρείες. Δεν αρκούν μονο τα ευχολόγια θέλει και πράξεις. Έτσι τους γνώρισα και εγω και μπορώ να πώ ειναι τιμή μου. Ακόμη και στην Ελβετία που μένω μόνιμα έχω εντυπωσιάσει ουκ ολίγους Ελβετούς χαιεντάδες με τις απίστευτες made in Greece λάμπες μου, παρ όλο που εδω έχει πολλές και πανάκριβες μικρές και μεσαίες εταιρείες high end. Καλη επιτυχία στον Κώστα και τον Οδυσσέα γιατι το αξίζουν 100%

Ν

Νίκος Σταθόπουλος

Guest
Είχα την χαρά και την τύχη , να είμαι συνάδελφος του Οδυσσέα Τσακιρίδη , για αρκετά χρόνια στην LYRIC.O Κωνσταντίνος ερχόταν συχνά και γνωριστήκαμε.
Λίγα θα πω , είναι εξαιρετικοί άνθρωποι πρώτα και μετά εξαιρετικοί κατασκευαστές.
Πολύ χαμηλών τόνων και μετριόφρονες σε τέτοιο βαθμό, που αναρωτιέμαι αν τους κάνει κακό ...

Αυτή η LYRIC, το κάτι άλλο... Μια φορά έφερε ο πατέρας μου τον nac32 για να του περάσουν κάποιες πλακέτες τότε που έγινε ευρέως γνωστό το cd player στην Ελλάδα, πόσο να ήμουν τότε; 12 χρονών; Απο τότε, όποτε επισκέπτομαι service ψάχνω τη τσόχα στον πάγκο παραλαβής, τον άνθρωπο που θα παραλάβει το μηχάνημα με σεβασμό ( θυμάμαι ότι κρατούσε τον nac32 λες και ήταν δικός του, μη στάξει και μη βρέξει ) και στο τέλος, μας έδωσαν τις πλακέτες του phono που βγήκαν στο σακουλάκι, προσεγμένες. Λίγο offtopic και το ξέρω, αλλά μακάρι να υπήρχαν πολλά καταστήματα σαν τη Lyric. Μόνο στην exclusive audio είδα κάτι παρόμοιο που αν τα γνωρίζω καλά, έχει ρίζες απο τη Lyric. Κλείνει το offtopic.

Edit: Δυστυχώς, υπάρχουν οι μετριόφρονες και οι μέτριοι (αμπλαούμπλες). Δυστυχώς πάλι, υπάρχουν κάποιοι που εκτιμούν περισσότερο τους αμπλαούμπλες. Δεν έχω ακούσει τα εν λόγω μηχανήματα και δεν αναφέρομαι μόνο στο χώρο του hifi, αλλά όταν κάποιος είναι επαγγελματίας και κάνει μια δουλειά που τη γουστάρει τρελά, δεν έχει ανάγκη να πουλήσει μούρη με ένα φαντεζί κατάστημα και με γραβάτα. Αφήνει το έργο του να μιλήσει. Αυτός είναι ο επαγγελματίας.

Last edited by a moderator:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.130
Members
38.536
Νεότερο μέλος
George Markop