Εμπειρίες από service Audi;

Reaction score
5
Καλησπέρα,
ενδιαφέρομαι για προσωπικές γνώμες και εμπειρίες από εξουσιοδοτημένα service Audi, ιδιαίτερα στην Αττική αλλά και αλλού.
Ευχαριστώ

Reaction score
44
μιας και audi-vw συστεγάζονται ως κάτοχος vw θα απαντήσω απλά μετριότατο με τάσεις για πιο κάτω.

Reaction score
3
Απάντηση: Εμπειρίες από service Audi;

Δεν είναι εύκολο να σου πω εδώ, πάρε τηλέφωνο, θα σου στείλω pm το απόγευμα.
Ελπίζω να μην αγόρασες αυτοκίνητο αυτού του !%@&#(!^ ____πρόσωπου!

Reaction score
788

Γραψε βρε τις εμπειριες σου να τις μαθουμε και εμεις να ξερουμε.

Reaction score
14

κακές έως μέτριες οι εμπειρίες μου με Audi... δεν θέλω να ονοματίσω το εξουσιοδοτημένο συνεργείο εκτός απο το οτι με VW που πήγαινα εκεί ήμουν ΟΚ ευτυχής μιας και δεν είχα ουτε προβλημα ουτε πολύ γκρίνια.

Με το AUDI Μου ολη η γκρίνια και η ταλαιπωρία τόσο της τσέπης μου όσο και της ψυχής μου σταμάτησε απο την μέρα που πάω στον Γιώργο τον Μανδηλά στην Γλυφάδα για σέρβις. Καλές τιμές, τίμιος μαστορας, που εκτός απο τον υπολογιστή βασίζεται ακόμα στο αυτί του και στην κρίση του... κάτι που εχω βαρεθεί να γυρίζω τους αχρηστους στα εξουσιοδοτημένα να μου λένε στο εκανα reset το σφάλμα, αν στο ξαναβγάλει ελα να το δούμε... αλλιως ήταν τυχαίο σφάλμα!!!

ΒΑΡΕΘΗΚΑ να με παίζουν με CTR-ALT-DEL και να βάζω τα παιδιά μου σε αμάξι CTRL-ALT-DEL... βαρέθηκα να με δουλευουν πουλώντας μου το ίδιο φίλτρο ανθρακα για το κλιματισμό που φοράει και το Α6 (100 ευρώ), το PASSAT (80 ευρώ) και το ALLROAD χρεώνει 150 ευρώ... επειδή είναι ακριβότερο!!!

Βαρέθηκα τα χαράτσια τους... 400 ευρώ σερβις, που λλαζουν μόνο λάδια και ίσως φίλτρο λαδιού...

Αν το αμαξι είναι με ανω των 50,000 χλμ, πάς σε μη εξουσιοδοτημένο. Ετσι και αλλιώς εχει χάσει τόση αξία που και το σερβις book να είναι απο εξουσιοδοτημένο δεν σου δίνει όυτε χιλιάρικο παραπάνω!!!! Ισα ίσα μπορεί και να είναι και ταλαιπωρημένο το αμάξι...

Ακη αν θές να σου πώ κατεβατά απο βλακείες που μου εχουν κάνει και χρεώσει πάρε με τηλεφωνο.

Reaction score
1

Δυστηχως στο θεμα τιμων η Audi σχιζει. Mην ξεχνατε οτι καθε δαχτυλιδι που εχει στο λογοτυπο της, σημαινει και €2000 πανω στην τιμη απο ενα Golf ή Passat που ουσιαστικα ειναι το ιδιο αυτοκινητο.

Οχι βεβαια οτι η VW ειναι φθηνοτερη στα Service της αλλα λεμε τωρα.

Reaction score
5
Γενικώς δεν έχω σε εκτίμηση ολόκληρο το VW Group. 'Αυτοκίνητα του λαού' κι έτσ'....
Στην Ελλάδα, ιδιαίτερα τα Audi έχουν προσπεράσει τις BMW ως νεοπλουτέ αξεσουάρ...
Και αυτό το ΤΤ...μπρρρρ....μακριά από εμάς...

Αλλά, there comes a time, που βγάζουν κανα δυο μοντελάκια ενδιαφέροντα. Ένα είναι το Allroad (όλα τα Allroad). Ένα άλλο είναι το Q5.

Κρίμαςςςς. Γιατί το Q5 είναι αξιόλογο...αλλά η υποστήριξη του αντιπροσώπου είναι το Α και το Ω στα σημερινά ηλεκτρονικά αυτοκίνητα. Οπότε, μπαίνει στις καλένδες, για όταν φύγω πάλι εξωτερικό! :126::114:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Εμπειρίες από service Audi;

Γενικώς δεν έχω σε εκτίμηση ολόκληρο το VW Group. 'Αυτοκίνητα του λαού' κι έτσ'....
Στην Ελλάδα, ιδιαίτερα τα Audi έχουν προσπεράσει τις BMW ως νεοπλουτέ αξεσουάρ...
Και αυτό το ΤΤ...μπρρρρ....μακριά από εμάς...
Ακριβώς! Όπως και παντού στον κόσμο, εξάλλου. Εξ ου και το.... arrogant and aggressive look σε όλες τις σύγχρονες σχεδιάσεις.
Αλλά, there comes a time, που βγάζουν κανα δυο μοντελάκια ενδιαφέροντα. Ένα είναι το Allroad (όλα τα Allroad). Ένα άλλο είναι το Q5.
Και πάλι συμφωνώ απόλυτα.
Κρίμαςςςς. Γιατί το Q5 είναι αξιόλογο...αλλά η υποστήριξη του αντιπροσώπου είναι το Α και το Ω στα σημερινά ηλεκτρονικά αυτοκίνητα. Οπότε, μπαίνει στις καλένδες, για όταν φύγω πάλι εξωτερικό! :126::114:
Πολύ, μα πάρα πολύ αμφιβάλλω ότι εκεί - στο εξωτερικό - ένα χαλί στρωμένο περιμένει τους ιδιοκτήτες αυτών των αυτοκινήτων. Πιθανά, (μόνο πιθανά), σε τεχνικό επίπεδο να είναι πιο εύκολο να βρει κανείς καλούς επαγγελματίες, κατά τα λοιπά όμως, η κατάσταση περιγράφεται θαυμάσια από το περίφημο "you asked for it, you got it".

Moral conclusion: Πάρτο, αγαπητέ, γιατί δε σου κρύβω ότι το ζαχαρώνω κι εγώ τρελλά! :136:

ΥΓ. Για το service του Μανδηλά έχω ακούσει κι εγώ πολλά καλά. Βέβαια δεν τολμάς να πας με καινούργιο αυτοκίνητο και να το αφήσεις να βγει από την εγγύηση με το "καλημέρα σας".

Reaction score
1

O Mανδυλας δεν μπορει να κανει και αλλιως, αν δεν ειναι αυτος υποδειγμα που ειναι ο ιδιοκτητης της εισαγωγικης (Κosmocar) τοτε ποιος θα ναι?
Σουζα τους εχει ολους μεσα στο συνεργειο!

Η αποψη αυτοκινητα του λαου πιστευω δεν ισχυει πια. Ποιο αμαξι παει να πιασει την ποιοτητα του Golf ή του Passat? Το Αuris? το Megane? ή μηπως η Laguna και το Vectra?
Δεν βαζω τα Audi που ειναι πιο premium υποτιθεται, δεν βαζω την BMW που εχει πολλααα παραπανω χρηματα.
Για αυτοκινητα του λαου θα ελεγα πλεον την Skoda που ανηκει και αυτη στο group. Πειτε μου στην κατηγορια του Superb πιο προσφερει τοσα σε τετοια τιμη? Θα παμε σε Κορεατικα που αστο καλυτερα......

Αποψη μου ολα αυτα ετσι :)

Για το Q5 go for it!!!!

Στο θεμα μας ομως μιας και ο Μανδυλας δεν ειναι στην Αττικη που ζηταει ο ανθρωπος.

Reaction score
5
nikkosnet, που είναι αυτός που λες; Ο Γιάννης (dream_gr) λέει για έναν στην Γλυφάδα.

Reaction score
1

Eιπα για τον Μανδυλα που εγραψε ο solosa και βρισκεται στην Θεσσαλονικη.

Για την Αθηνα προσωπικα θα εμπιστευομουν την Karenta Βουλιαγμενης. Οι ανθρωποι μιλαμε ειναι αλλου. Αποδειξη οι διελευσεις που εχουν καθημερινα στα 2 συνεργεια τους. Tα VW ειναι κοντα στα 100 καθε μερα, για τα Audi δεν ξερω, αλλα το αφεντικο ειναι ενα, αρα και η γραμμη πλευσης.....

Reaction score
4

Το Q5 ζαχαρώνω και εγώ. Σύμπτωση ότι σήμερα πέρασα και ρώτησα/πήρα μια προσφορά.

Ενδιαφέρον θέμα... για πείτε, για πείτε....

Reaction score
1

Λοιπον αν και ξεφευγουμε απο το θεμα, εχω οδηγησει το TFSI 2.0 και μπορω να σου πω οτι παρα το βαρος του και τα €57000, το αμαξι ειναι μια χαρα. Προχωρα αφοβα :)
0
Βεβαια με αυτα τα λεφτα παιρνεις πλεον μεταχειρισμενο Cayenne Turbo, αλλα δεν ειναι το ιδιο ουτε σε προβληματα, ουτε σε επιπεδο αλλα δεν μπορουμε να τα εχουμε ολα ε? ;)

Reaction score
14

ο Μανδηλάς που εγραψα και εγώ και ο solosa είναι ο ίδιος μαλλον στην Γλυφάδα, και δεν εχει συγγένεια ή σχέση με τον ιδιοκτήτη της KOSMOCAR, και πιθανά ο ένας γραφεται με η και ο άλλος με υ

anyway ζαχαρωνα πρό κρίσης το Q5, αλλά πλέον τα 57 και βάλε ειναι απλησίαστα σαν εξοδο...

Reaction score
0

ο Μανδηλάς που εγραψα και εγώ και ο solosa είναι ο ίδιος μαλλον στην Γλυφάδα, και δεν εχει συγγένεια ή σχέση με τον ιδιοκτήτη της KOSMOCAR, και πιθανά ο ένας γραφεται με η και ο άλλος με υ.
Ναι, τον γλυφαδιώτη εννοώ κι εγώ. Έναν γενικά "περίεργο" τύπο, αλλά, όπως αποδεικνύεται, άκρως αποτελεσματικό.
Επιτρέψτε μου μια ερώτηση, η οποία δεν δείχνει κατασταλαγμένο καταναλωτή, αλλά το σκέπτομαι έντονα και θέλω την άποψή σας. Λόγω περιοχής μπορώ να βγάλω πετρέλαιο. Επίσης μ' αρέσει ο χωματόδρομος και η περιπετειούλα. Με αυτά τα δεδομένα αξίζει να πάρει κανείς το TDI έναντι του TFSI; Δεν έχω εμπειρία από πετρέλαιο στη ζωή μου μέχρι τώρα και δεν ξέρω πώς είναι η συνύπαρξη μαζί του. :121:

Reaction score
788

Πολυ ευκολα προτιμησε το πετρελαιο...
Μεγαλυτερη ροπη,χαμηλοτερη καταναλωση.Απλα θα πρεπει να βρεις καποιο καλο πρατηριο γιατι δεν πουλανε ολοι καλο πετρελαιο...

Reaction score
5
Βρε κάντε μια ερευνούλα! :114:
Με το τέλος ταξινόμησης στο μισό, οι τιμές είναι περίπου:
39000κάτι με 6τάχυτο κιβώτιο και βενζίνη
41000κάτι με το S-tronic και βενζίνη
43000κάτι με το S-tronic και πετρέλαιο
Φυσικά το S-tronic θα πάρεις...
Ο κινητήρας βενζίνης και πετρελαίου έχουν ακριβώς την ίδια ροπή (350Nm) αλλά ο βενζίνης το βγάζει σε μεγαλύτερο εύρος στροφών. Απλά ο πετρελαίου καίει λιγότερο.
Είναι όλες οι εκδόσεις quattro, άρα ΟΚ.
Τώρα...
Αν θέλουμε, sport seats, xenon, adjustable ανάρτηση, δερμάτινα και 18άρες (τα σημαντικά άλλα είναι standard), πάμε για 48000-49000 με μια πρώτη ματιά που έριξα. Πες 50000. Και είναι full εξοπλισμένο.

Είναι ένα σεβαστό ποσό. Αλλά στο συγκεκριμένο, ότι πληρώνεις παίρνεις. Ο αντιπρόσωπος μου είπε ότι για βενζίνη παίρνει μόνο παραγγελίες. Έχει τελειώσει όλο το stock, με το που έπεσε το τέλος ταξινόμησης...
Και μετά μου μιλάτε για κρίση...

Reaction score
0

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Και μετά μου μιλάτε για κρίση...
Μια και μόνη είναι η διαρκής κρίση στην
ελλάδα. Αυτή του μυαλού!!!:105:

Reaction score
4

Τι κρίση και μπούρδες... σήμερα ξαναπήγα και μου είπαν για το 2.0 TFSI S-tronic, παράδοση σε 5 μήνες. Εχουν φύγει τα πάντα.... Ο κάθε αντιπρόσωπος έχει ένα στόκ δικό του απο έτοιμα pre-configured κομμάτια και αν τα γούστα σου συμπίπτουν με αυτά, τα παίρνεις σε 1-2 μήνες.

Τι 57000 βρε παιδιά? 38800 εχει το χειροκίνητο TFSI... 950 το μεταλλικό, και κανα 500αρι φακελοι/σήματα/κτλ....
Ζάντες/δέρματα καλύτερα απο έξω, μή εργοστασιακά.. δεν λέει να δίνεις 1000ρικο στην ζάντα και 2500 στα δέρματα....

Αλήθεια γιατί όλοι πέρνουν το αυτόματο? έχει και αυξημένη κατανάλωση.....

Reaction score
14

Αλήθεια γιατί όλοι πέρνουν το αυτόματο? έχει και αυξημένη κατανάλωση.....
Μέγα λάθος να μην το πάρεις αυτόματο...

Νίκο δεν είναι αυτόματο είναι απλά ανευ αμπραγιάζ... τόσο απλά...

Το fuel management που κάνει ο εγκέφαλος είναι 1000 φορές καλύτερο και οικονομικότερο απο το να το οδηγούσε ο Ιαβέρης... ακόμα και ο Σταθάκης!!!!!!

Αξίζει κάθε δεκάρα του και είναι και φοβερό σασμάν αυτό του Q5... to S-tronic!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.248
Members
38.436
Νεότερο μέλος
damian111