Ενα driving ρε παιδια... Αντε και fps...

Reaction score
2
Μιας και εχω σαπισει λιγο, και σπαραζει η καρδια μου να βλεπω την τιμονιερα να καθεται, ειμαι σε αναζητηση ενος καλου driving game. ΔΕΝ θελω arcade-o-βλακειουλες, θελω αληθινο παιχνιδι :happy_8:

Επαιζα GTR2/LFS, τα βαρεθηκα καποια στιγμη. Οχι αλλες πιστες... Εβαλα το Dirt, μπας και θυμηθω τα παιδικα μου χρονια (χωρις σχολια παρακαλω :happy_5:), και το εβγαλα οπως ηταν, σκετη απογοητευση.

Εχετε καμια προταση?

Εναλλακτικα καποιο καλο fps θα εσπαγε λιγο τη βαρεμαρα, μεχρι να βρω καλο driving (ή μεχρι να ξαναβαλω το GTR2 :happy_8:)

Για pc, ετσι?

Reaction score
164
Ψιλοarcade και αυτό όμως. Αλλά απίστευτα διασκεδαστικό και πορωτικό.

Reaction score
0
Εμένα μου αρέσει πολύ!Βασίλη το χεις?Αν το χεις έλα κανά απόγευμα για καμιά βόλτα!

Reaction score
2
Arcade, αλλα ασχοληθηκα λιγο μαζι του γιατι εχει Alfa :happy_9:

Κατι αλλο? Και σε κανενα πορωτικο fps δεν θα πω οχι...

Reaction score
2
Απογοητευση. Ξαναβαλα Βattlefield. Αντε, και καλο μου καψιμο :happy_9:

Reaction score
164
On line έπαιξες;
Είναι το αγαπημένο μου παιχνίδι. Ούτε simulation, ούτε περίπλοκα πράγματα. Κουρασμένος από τη δουλειά, δεν έχω και πολλή όρεξη συνήθως να πειραματίζομαι με τις πιέσεις στα λάστιχα. Γκάζι στο πάτωμα, και φύγαμε! :cool_4:

Reaction score
164
Είναι παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου ευχάριστα.
Ιδίως όταν αρχίσεις και προχωράς, αγοράζεις τέρατα, ψάχνεις κλασικά αυτοκίνητα, αποκτάς και μοτοσυκλέτες, έχει πλάκα...
Και online είναι διασκεδαστικό. Προσωπικά μου αρέσουν οι κόντρες: βλέπεις κάποιον, σινιάλο με τα φώτα και αν δεχτεί την πρόκληση, αρχίζει ο χαβαλές. Αν πιάσω αυτόν τον @#$! με την Aston Martin που με το που ξεκινήσαμε έπεσε αμέσως επίτηδες επάνω στην ολοκαίνουρια Cobra μου... Και έχασα για μισό αυτοκίνητο... Έκλεψε και στη διαδρομή...

Reaction score
0
Είναι παιχνίδι για να περνάς την ώρα σου ευχάριστα.
Ιδίως όταν αρχίσεις και προχωράς, αγοράζεις τέρατα, ψάχνεις κλασικά αυτοκίνητα, αποκτάς και μοτοσυκλέτες, έχει πλάκα...
Και online είναι διασκεδαστικό. Προσωπικά μου αρέσουν οι κόντρες: βλέπεις κάποιον, σινιάλο με τα φώτα και αν δεχτεί την πρόκληση, αρχίζει ο χαβαλές. Αν πιάσω αυτόν τον @#$! με την Aston Martin που με το που ξεκινήσαμε έπεσε αμέσως επίτηδες επάνω στην ολοκαίνουρια Cobra μου... Και έχασα για μισό αυτοκίνητο... Έκλεψε και στη διαδρομή...
Εγώ ξέρεις τι κάνω με τις προκλήσεις?Πάω και κάνω βόλτα γύρω από τον κρατήρα,βρίσκω έναν δέχεται και όταν διαλέγω εγώ βάζω σημείο τερματισμού μέσα στον κρατήρα!Ενώ ο άλλος πάει γύρω γύρω εγώ ανεβαίνω το βουνό και τσούπ να μαι πρώτος!!!Και ο άλλος να προσπαθεί να βρεί πως νίκησα........:happy_5: :happy_5: :happy_5:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.279
Members
38.543
Νεότερο μέλος
intergrale