Ενισχυτής Δικάναλος Έως 200-250 €

Reaction score
14
Καλησπέρα. Θέλω τις προτάσεις και τις συμβουλές σας για δικάναλο ενισχυτή μέχρι 200-250 ευρώ. Τα ηχεία θα είναι CRYSTAL AUDIO TX B1, και αργότερα ίσως Dali Zensor 3. Επίσης και καμιά πρόταση για ηχεία βιβλιοθήκης stereo έως τα 300.

Reaction score
14
Αν θέλετε και γνωρίζετε, πείτε μου επίσης την γνώμη σας για τα Crystal Audio TX B1. Γνωρίζω ότι έχουν κινηματογραφικό χαρακτήρα αλλά δεν με πειράζει καθώς θα χρησιμοποιηθούν και για εκεί.

Reaction score
14
Θα ήθελα επίσης να μου σχολιάσετε τον Pioneer A-30 μιας και είναι το φαβορί για την αγορά μου.

Reaction score
14
kwstasZ πριν λίγο καιρό ήμουν στη θέση σου. Άκουσα και τα CRYSTAL AUDIO TX B1, έχω τα Dali Zensor 3. Ξεκίνα λίγο ανάποδα... Subwoofer θα πάρεις; Αν όχι τα crystal δεν θα σε καλύψουν με τίποτα. Αν πάλι ακούς μουσική ηλεκτρονική με πολλά μπάσα κλπ δε θα σε καλύψουν ούτε τα zensor 3.
Καλύτερο είναι να κρατηθείς λίγο, να μαζέψεις τα χρήματα και να πάρεις κατευθείαν αυτό που θέλεις. Για ενισχυτή... σε αυτά τα λεφτά... καλύτερα να πάρεις κάτι μεταχειρισμένο... Και τα δύο ηχεία που αναφέρεις το θέλουν το ρευματάκι τους... Τώρα που το ξανασκέφτομαι. Και ηχεία καλύτερα να πάρεις μεταχειρισμένα...

Reaction score
14
kwstasZ πριν λίγο καιρό ήμουν στη θέση σου. Άκουσα και τα CRYSTAL AUDIO TX B1, έχω τα Dali Zensor 3. Ξεκίνα λίγο ανάποδα... Subwoofer θα πάρεις; Αν όχι τα crystal δεν θα σε καλύψουν με τίποτα. Αν πάλι ακούς μουσική ηλεκτρονική με πολλά μπάσα κλπ δε θα σε καλύψουν ούτε τα zensor 3.
Καλύτερο είναι να κρατηθείς λίγο, να μαζέψεις τα χρήματα και να πάρεις κατευθείαν αυτό που θέλεις. Για ενισχυτή... σε αυτά τα λεφτά... καλύτερα να πάρεις κάτι μεταχειρισμένο... Και τα δύο ηχεία που αναφέρεις το θέλουν το ρευματάκι τους... Τώρα που το ξανασκέφτομαι. Και ηχεία καλύτερα να πάρεις μεταχειρισμένα...
Δεν θέλω sub είναι η αλήθεια αλλά με ενυπωσιάζει αυτό που λες για την έλλειψη μπάσου. Η μουσική είναι όντως κυρίως ηλεκτρονική. Τα crystal audio που τα έκανες ακρόαση γιατί θα ήθελα και εγώ να τα ακούσω; Ευχαριστώ πολύ!

Reaction score
16
Τους ειχα και τους 2υο πριν καιρο,ο Μarantz ειναι πιο μουσικος αλλα δεν εχει πολυ μεγαλη ισχυ σε Watt,o PIONEER ειναι πιο δυνατος!

Reaction score
14
Κώστα τα crystal τα άκουσα στο media markt στην Πυλαία Θεσσαλονίκης. Για τα μπάσα είναι απλά τα πράγματα. Η Dali δίνει από 50Hz. Εγώ θα σου πω ότι κάτω από τα 60 αρχίζει και αδυνατίζει ο ήχος. Για τα crystal άστο, ούτε καν. Αν ακούς trap, dupstep κλπ δύσκολα τα πράγματα έτσι κι αλλιώς. Ανάλυση συχνοτήτων με plugin στο foobar δείχνει αγάπη των καλλιτεχνών στα ~40Hz! Δύσκολα θα βρεις ηχείο αυτού του μεγέθους που να σου δώσει 40-45Hz με αξιοπρέπεια. Είτε σε μεγάλα ηχεία θα πας είτε σε sub. Κοίτα στις αγγελίες του φόρουμ, θα βρεις ωραία πράγματα. Και πρέπει να αποφασίσεις τι ήχο θέλεις. Η πηγή σου; Τα studio monitors τα σκέφτηκες καθόλου; Σε τι εντάσεις θα ακούς; Και δεν είναι όλα τα watt...ίδια! Κοίτα πάντως να έχει ο ενισχυτής έξοδο προενίσχυσης για μελλοντικές επεκτάσεις. Μια παρένθεση εδώ, προσπάθησε να πάρεις ακούσματα πριν την επιλογή. Μπορεί να εκπλαγείς από το τι σου αρέσει τελικά στον ήχο. Εγώ προσωπικά εξεπλάγην όταν είδα τα ακούσματά μου να αλλάζουν από όταν πήρα τα dali και μετά. Ξαφνικά μουσικές που παλιά με ακουστικά κλπ ήταν σούπερ, ξεμπροστιάστηκαν. Σύγχρονες παραγωγές τίγκα στο compression μπήκαν στην άκρη. Και να που ο vivaldi τελικά δεν είναι μόνο για να ηρεμείς στον οδοντίατρο...

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv