Ενισχυτής Δικάναλος Έως 200-250 €

Reaction score
7.100
O pioneer A-30 ειναι αριστη επιλογη για τα χρηματα που κοστιζει,αλλα ο 316 ειναι καλυτερος ηχητικα,απλα το κοστος μαζι με το προσθετο phono stage ανεβαινει στα 350-380 ευρω. Για τα ηχεια θα συμφωνησω και εγω στα dali zensor.

Reaction score
14
Νομιζω πως τα crystal audio πρεπει να συνδυαστουν με εναν πιο ουδετερο-"μπασατο" ενισχυτη οπως denon, nad, harman kardon.
Ο yamaha εχω την εντυπωση πως υστερει στο μπασο.
Τον pioneer δεν τον εχω ακουσει.
Εγω εχω zensor1 με denon pma720 και ειμαι ευχαριστημενος.
Με Yamaha as300-500 θα επαιρνα Wharfedale Diamond 10.1
Απο μπάσο πως τα βλέπεις;

Reaction score
14
O pioneer A-30 ειναι αριστη επιλογη για τα χρηματα που κοστιζει,αλλα ο 316 ειναι καλυτερος ηχητικα,απλα το κοστος μαζι με το προσθετο phono stage ανεβαινει στα 350-380 ευρω. Για τα ηχεια θα συμφωνησω και εγω στα dali zensor.
Yes! Γι αυτο λογικα κλείνουμε προς pioneer

Reaction score
14
Παιδια παντως επειδή θα θυσιάζα λιγο την ποιότητα για χαρην του μπασου και καλύτερων χαμηλών, γι αυτο επέμεινα στα crystal audio. Νομιζω απο τα zensor θα απογοητευτω

Reaction score
14
kwstaZ στην Κηφισιά στην Bang&Olufsen έχει dali. Να πας να τα ακούσεις. Στοιχεία από το site της κινοτεχνικής. Μη βιάζεσαι πάντως ψάξτο, άκου. Έλα σπίτι μου να ακούσεις τα zensor 3 τι να πω... πάνε να ξανακούσεις τα crystal, με τραγούδια μπασάτα, με συχνότητες συγκεκριμένες. Ψάξε μετρήσεις στο internet. Γιατί το sub δεν το γλιτώνεις, οπότε πάρε κάτι που θα σε γεμίζει στο υπόλοιπο φάσμα. Και μη κολλάς με τα καινούρια κρίμα είναι. Πρώτο σύστημα είναι. Σε 2 χρόνια θα το έχεις αλλάξει κομμάτι κομμάτι και ούτε που θα το καταλάβεις... Κατά τα άλλα... denon 720. Έχει και pre για το sub...
Studio monitors που σου είπα δεν κοίταξες...

Reaction score
14
kwstaZ στην Κηφισιά στην Bang&Olufsen έχει dali. Να πας να τα ακούσεις. Στοιχεία από το site της κινοτεχνικής. Μη βιάζεσαι πάντως ψάξτο, άκου. Έλα σπίτι μου να ακούσεις τα zensor 3 τι να πω... πάνε να ξανακούσεις τα crystal, με τραγούδια μπασάτα, με συχνότητες συγκεκριμένες. Ψάξε μετρήσεις στο internet. Γιατί το sub δεν το γλιτώνεις, οπότε πάρε κάτι που θα σε γεμίζει στο υπόλοιπο φάσμα. Και μη κολλάς με τα καινούρια κρίμα είναι. Πρώτο σύστημα είναι. Σε 2 χρόνια θα το έχεις αλλάξει κομμάτι κομμάτι και ούτε που θα το καταλάβεις... Κατά τα άλλα... denon 720. Έχει και pre για το sub...
Studio monitors που σου είπα δεν κοίταξες...
Θα παω αύριο Κηφισιά αν ειναι. Το μόνο που θελω να αποφύγω ειναι το sub! :p
Για monitors το σκέφτηκα αλλα το πήρα πισω, λόγω τοποθέτησης πικαπ και γενικότερα ακροαματικής χρήσης και οχι παραγωγής. Αν δεν βγάλω άκρη θα ερθω σπίτι σου να τα ακούσω, δεν παει αλλο! Χαχαχ
Να σαι καλα και σε ευχαριστώ που ενδιαφέρεσαι αρκετά ;)

Reaction score
14
Καλησπέρα και πάλι. Άκουσα τα zensor 1 και με εντυπωσίασαν αρκετά. Το μόνο τους αρνητικό, υποκειμενικό βεβαια, είναι η απουσία δυνατών χαμηλών. Μοιάζει σαν να κλέβουν τα πολύ καλά μεσαία/υψηλά από τα μπάσα. Παρ'όλα αυτά με το eq στραμμένο λίγο προς το μπάσο, το αποτέλεσμα είναι ικανοποιητικό για τον μικρό μου χώρο. Λογικά θα πάω στα zensor 1. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν σε αυτό το post και πραγματικά ενδιαφέρθηκαν και ασχολήθηκαν. Να σται καλά!

Reaction score
14
Αν θες πιο πολυ μπασο υπαρχουν τα q acoustics 2020 αν βρεις να τα ακουσεις...
Μίλησα με αντιπρόσωπο μεγάλο σε ηλικία και μουσικόφιλο που φέρνει και νταλι και q και μου είπε καλυτερα zensor για τον τύπο σου. Τα q ειναι λιγο ιδιοτροπα

Reaction score
198
Και εμενα πιο πολυ μουαρεσουν τα dali.
Αλλα αν μπορεις να τα ακουσεις, γιατι οχι... θα εχεις μια ιδεα παραπανω....

Reaction score
14
Ήταν καλύτερα από τα crystal που άκουσες; Τα μπάσα;
Crystal άκουσα τις κολωνες οχι τα μικρά και είχαν πιο πολυ μπάσο. Τα zensor 1 είχαν μικρό μπάσο αλλα πολυ καθαρό και πολυ καλα μεσαία. Επίσης ηταν πολυ δυνατά. Πιστευω οτι τα zensor 3 ειναι ακριβως αυτο που θελω αλλα χρειάζομαι αλλα 100 κατι ευρω. Θα περιμένω λιγο και αν τα βρω, θα παρω τα 3.

Reaction score
14
Και εμενα πιο πολυ μουαρεσουν τα dali.
Αλλα αν μπορεις να τα ακουσεις, γιατι οχι... θα εχεις μια ιδεα παραπανω....
Φυσικα και θα ηταν καλυτερα αλλα αφου σχεδόν κατέληξα, λεω να μην ξανά κοιτάξω αλλού και μπερδεύομαι παλι... :p

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.931
Members
38.520
Νεότερο μέλος
Atoll