Ενισχυτής Δικάναλος Έως 200-250 €

Reaction score
14
kwstasZ σε τι χώρο θα τα βάλεις; Τα zensor 3 θέλουν λίγο χώρο γύρω τους να ξέρεις. Αν είσαι κάθετα αρνητικός απέναντι στο sub καλύτερα να μαζέψεις τα χρήματα και να πας στα 3άρια. Για ενισχυτή αποφάσισες;

Reaction score
14
kwstasZ σε τι χώρο θα τα βάλεις; Τα zensor 3 θέλουν λίγο χώρο γύρω τους να ξέρεις. Αν είσαι κάθετα αρνητικός απέναντι στο sub καλύτερα να μαζέψεις τα χρήματα και να πας στα 3άρια. Για ενισχυτή αποφάσισες;
Το γνωρίζω. Προς το παρών θα ειμαι σε μικρό χώρο αλλα αργότερα σε λιγο μεγαλύτερο. Μαλλον θα με καλύψουν και τα zensor 1 απλα πειραζοντας λιγο το eq απο ενισχυτη. Για ενισχυτη pioneer a30 σκεφτόμουν αλλα σκεφτομΑι τον denon pma 720 μιας και ειναι πιο δυνατός και δοκιμασμένος με λίγα λεφτα παραπάνω. Που έκαναν και καλη τιμή στα σετ zensor 1-denon και zensor 3-denon που εχω ακούσει απο κριτικές οτι παει καλα σαν σετ και το σκεφτομαι σοβαρα

Reaction score
4.327
Επειδή τα έχω τα zensor3 και τα 1 (πλέον μόνο για ταινίες) πρέπει να σου πω ότι το τριάρι σίγουρα θα παίξει με εισαγωγικό ενισχυτή, όμως θα επωφεληθεί πάρα πολύ από κάποιον με drive. Τότε μόνο θα ακούσεις σφικτό μπάσο και τα ηχεία γενικότερα όπως πρέπει να αποδίδουν

Reaction score
14
Georgesod θεωρείς ότι ο 720 δεν θα τα οδηγήσει ικανοποιητικά;
Πες μας αν θέλεις σε παρακαλώ με δυο λόγια τις διαφορές μεταξύ των 1 και 3.

Reaction score
4.327
Χωρίς να έχω προσωπική εμπειρία με nad θα τους πρότεινα καθώς λέγεται ότι προσφέρουν απλόχερα ρεύμα. Για τον denon που είπες δεν νομίζω ότι μπορεί να εξαντλήσει τις δυνατότητές τους. Τώρα για τα 1 vs 3 σκέψου ότι το 3 είναι το 1 με μεγαλύτερο γούφερ και μεγαλύτερη καμπίνα. Έχει το ίδιο τουίτερ άρα είναι το ίδιο αναλυτικό αλλά σίγουρα χαμηλά έχει "μεγαλύτερο" ήχο. Όταν προσπαθούσα να ακούσω μουσική από τον πολυκάναλο denon x-2000 με τα zensor3 κάτι δεν μου πήγαινε καλά, κούφιο μπάσο τσίριγμα ψηλά και γενικότερα αδυναμία οδήγησης. Όταν τα άκουσα με τον xindak που έχω τώρα για μουσική απλά καμιά σχέση...

Reaction score
14
Η διαφορά δηλαδή πιστεύεις είναι από τα... 100Hz και κάτω;
Τα 1 δεν παρουσιάζουν "δυσκολία" στην οδήγηση;
Η σύγκριση που κάνεις πάντως έχει ενδιαφέρον γιατί ο x-2000 υποτίθεται ότι είναι πολύ δυνατός...

Reaction score
4.327
Βασικά τα 1 μια φορά τα δοκίμασα μόνο για μουσική στον denon καθώς παίζουν σαν περιφερειακά. Σίγουρα είναι πιο εύκολα πάντως από τα 3 αφού έχουν σχεδόν τα ίδια specs (θεωρητικά) και μικρότερο γούφερ. Δυνατός ο χ-2000? Αν μιλάμε για watt τα οποία τα προσφέρουν σαν στραγάλια οι εταιρίες τότε ναι. Αν όμως δεν συνοδεύεται από "αγνό" :p ρεύμα για να κουνήσει τα γούφερ όπως πρέπει τότε το αποτέλεσμα sucks....

Reaction score
14
To 3 βέβαια είναι λίγο πιο ευαίσθητο... Κι εγώ πάντως για να είμαι ειλικρινής είμαι "φαν" των δικάναλων λύσεων στη μουσική. Απλά κι όμορφα. Το home cinema είναι άλλη ιστορία.

Reaction score
14
Παιδιά θα δω πως θα κινηθεί το μπατζετ εντός των επόμενων ημερών και θα σας ενημερώσω με τι τελικα αγόρασα. Αλλα για ενισχυτη δεν ειμαι για τιποτα παραπάνω απο 300 ευρω. Thank you

Reaction score
14
Καλησπέρα παιδιά. Έφθασαν τα Zensor 1 μαζι με τον Denon 720 και έπειτα απο 8 ωρες περίπου παιξιματος σε διαφορα είδη, θα έλεγα οτι ειμαι απόλυτα ευχαριστημένος. Τα 3 παραήταν μεγάλα για τον χώρο μου τελικα ενώ αργότερα όταν μετακόμισω σε πιο μεγάλο νομιζω το μόνο που θα χρειαστεί ειναι ένα γούφερ. Ειλικρινα από κλασική μέχρι techno τα ηχεία αποδίδουν εξαιρετικά. Όπως ειναι φυσιολογικό σε ηλεκτρονική μουσική ειναι αισθητή η απουσία των χαμηλών σε απαιτητικά τραγούδια αλλα λόγω χώρου δεν υπάρχει παράπονο. Ημουν έτοιμος να συνδέσω το b&w sub που εχω αχρησιμοποίητο 5 χρόνια αλλα ειλικρινα δεν ένιωσα πως χρειάστηκε με το που τα άκουσα στο δωμάτιο. Θελω να ευχαριστήσω όλους σας για τη βοήθεια σας και τις συμβουλές και ιδιαιτέρως τον aggelosthessaloniki για τα πολλα μηνυματα. Να σται καλά και θα επανέλθουμε.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.633
Γιατί να μη δοκιμάσεις το sub αφού υπάρχει; Με μέτρο πάντα η ένταση, να συμπληρώνει και όχι να κυριαρχεί. Κόψιμο στα 60-70-80Hz.

Reaction score
14
kwstasZ καλορίζικα και καλοάκουστα.
Περιμένουμε αποτελέσματα και επιπλέον σχόλια αφού βάλεις το sub, στρώσουν κιόλας λίγο τα ηχεία και ο ενισχυτής.

Reaction score
14
Γιατί να μη δοκιμάσεις το sub αφού υπάρχει; Με μέτρο πάντα η ένταση, να συμπληρώνει και όχι να κυριαρχεί. Κόψιμο στα 60-70-80Hz.
Θα το βάλω σε όταν περάσουν οι 100 ωρες "στρωσιματος". Αν και τα ηχεια με καλύπτουν απόλυτα προς το παρών.

Reaction score
14
kwstasZ καλορίζικα και καλοάκουστα.
Περιμένουμε αποτελέσματα και επιπλέον σχόλια αφού βάλεις το sub, στρώσουν κιόλας λίγο τα ηχεία και ο ενισχυτής.
Ευχαριστώ φίλε. Θα ενημερώσω

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members