Ενισχυτής ακουστικων!

Reaction score
134
Χαιρετιζω το φορουμ!
Εχω ενα ζευγάρι ακουστικων sennheiser hd 595 και θα ήθελα να ρωτήσω αν χρειάζεται να αγορασω ξεχωριστό ενισχυτή για να εχω καλύτερα αποτελέσματα!τα συνδεω με τον as 1100 της Yamaha.
Εάν θα αγοραζα κατι το πολυ μέχρι 100 ευρώ...

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.812
Δες στο manual του ενισχυτή σου ποσα mWatt βγαζει για ακουστικα και στα ποσα ohm. Τα ακουστικα σου εχουν 50ohm αντισταση που δεν θεωρείται δυσκολο φορτιο..να φανταστείς θεωρητικα 50 ειναι το ανωτερο που μπορουν να σηκωσουν τα κινητα. Παντως μαλλον δεν θα παρεις καλυτερο ηχο από ενισχυτή της ταξεως των 100 ευρω απότι κατευθείαν από τον ενισχυτή σου.

Reaction score
134
Το ειδα αυτό 25mv στα 32ohm...
[DOUBLEPOST=1539099179][/DOUBLEPOST]Ο ενισχυτής που εβαλα παραπάνω βγαίνει στα 170 !Αυτό είναι τελικά το οριο....

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.812
Το ειδα αυτό 25mv στα 32ohm...
[DOUBLEPOST=1539099179][/DOUBLEPOST]Ο ενισχυτής που εβαλα παραπάνω βγαίνει στα 170 !Αυτό είναι τελικά το οριο....
Όχι είναι πολύ λίγο..... Το κινητό μου έχει πιο δυνατό ενισχυτή ακουστικών. Σε ενδιαφέρει μόνο ενισχυτής η να έχει και dac?

Reaction score
134
Μόνο ενισχυτής γιατί το μπατζετ είναι χαμηλο....αν και αυτό που έβαλα στο λινκ πρέπει να είναι και dac

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.812
https://www.massdrop.com/buy/massdrop-o2-amplifier
[DOUBLEPOST=1539110121][/DOUBLEPOST]
Πιστευω ότι θα σου βγει με μεταφορικα γυτω στα 90 ευρω και είναι μεγαλη ευκαιρια..
[DOUBLEPOST=1539110233][/DOUBLEPOST]Κανε μια περιηγηση στη massdrop θα βρεις απιθανα drop τα οποια ανανεώνονται κάθε μια δυο ημερες.

stavrosz

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.812
Τι φάση είναι αυτό το massdrop;απο Αμερική στελνουν;
Γραφεσαι στην audiophile κοινοτητα. Κάθε μερα σου στελνουν μηνυμα με νεα προιοντα συνεργασια με εταιρειες καθως εξασφαλιζουν μαζικες πωλήσεις. Καταπλακτικα προιοντα και μισες τιμες στα ιδια προιοντα.

Reaction score
134
Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον!παίζει να περάσει τελωνιο και να φάει χαράτσι;

Reaction score
134
Το ειδα το άρθρο!απλά δεν γνωριζα αν θα παίζουν καλύτερα τα ακουστικά μου με ξεχωριστό ενισχυτή για αυτά (ενα φθηνο σχετικά λογω χαμηλου μπατζετ).

Reaction score
134
Ήρθε το ενισχυτακι σήμερα και κατευθείαν ξεκινησα τις ακροασεις.η σύγκριση γινόταν με την έξοδο για ακουστικά απο την πηγή μου το πλειρερ της μαραντζ το 6006 διότι ο ας 1100 δεν ήρθε ακομη!η έξοδος του πλειερ ειναι 30mv στα 32ohm και του μπρικ 500mv στα 32ohm.Για να είμαι ειλικρινής αρχικά περίμενα η διαφορά να είναι πολύ μεγάλη μεταξυ τους λογω αριθμων .η ένταση για να είναι η ιδια στο περιπου έπρεπε να βαζω του πλειερ το ποτενσιομετρο στην μεση ενω του πλειερ στις 8 η ώρα .....
Η πιο μεγάλη διαφορά ήταν στην σκηνή, πιο μαζεμένη να το πω ενα πραγμα,οι φωνες πιο αληθοφανεις και οι υψηλες σίγουρα πιο πειστικες!στα μπασα ακομη δεν μπορώ να πω....πολυ ευχαριστο ακουσμα παντως

Reaction score
134
Αγοραζεις λοιπόν τον ενισχυτακο ακους ωραία πραγματακια και σου μπαίνουν οι κλασικές σκέψεις πως θα ακούγονται αραγε οι μουσικαρες μου με καλύτερα ακουστικά;φουσκωσα λοιπόν την πιστωτική και παρήγγειλα τα hd 600....(εννοείται δεν λεμε τπτ στην συζυγο για να διασφαλίσουμε την οικογενειακη γαληνη)

Reaction score
296
φουσκωσα λοιπόν την πιστωτική και παρήγγειλα τα hd 600....(εννοείται δεν λεμε τπτ στην συζυγο για να διασφαλίσουμε την οικογενειακη γαληνη)
Ετοιμάσου να την ξαναφουσκωσεις :)

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas