Ενισχυτής ακουστικών εώς 150€?

Reaction score
0
Σκέφτομαι να πάρω ένα ενισχυτή ακουστικών, αλλά δεν θέλω να δώσω πολλά €. Μέχρι 150 είναι καλά. Δεν με ενδιαφέρει να είναι φορητός(αν και δεν θα με χαλούσε), απλά με ενδιαφέρει η (όσο γίνεται σε αυτή την τιμή) ποιότητα του ήχου. Θέλω να οδηγήσει τα Superlux HD681(με τα γνωστά mods που θα γίνουν πάνω τους). Κάθε γνώμη ευπρόσδεκτη :)

Reaction score
9
Re: Ενίσχυσης ακουστικών εώς 150€?

Το dac και ο ενισχυτής ακουστικών της Audiogd είναι ότι καλύτερο έχω βάλει στο σύστημά μου. Η ποιότητα αυτή σε τέτοιες τιμές δεν βρίσκεται εύκολα. Λόγω του ποσού μέχρι 150 ευρώ που θέτεις σου προτείνω αυτό http://www.audio-gd.com/Pro/Headphoneamp/Sparrow/SparrowEN.htm που είναι και dac και ενισχυτής ακουστικών.

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ενίσχυσης ακουστικών εώς 150€?

Ευχαριστώ πολύ για την πρόταση :). Φαίνεται καλός. Θα τον κοιτάξω. Άν έχετε κάποια άλλη πρόταση, πείτε μου :)

Reaction score
0
Απάντηση: Ενισχυτής ακουστικών εώς 150€?

Ευχαριστώ πάρα πολύ για την βοήθεια :). Λες να τα αξίζει τα παραπάνω λεφτά; Σαν πηγή, θα έχω πιό πολλές φορές το iPhone μου και το laptop μου, οπότε, δεν με ενδιαφέρει τόσο πολύ το dac.

Reaction score
0

Τον έχω δει, αλλά δεν τον πολυεμπιστεύομαι λόγω τιμής και προέλευσης. Τον έχει κανένας εδώ στο φόρουμ να μας πεί εντυπώσεις; Μ´ αρέσουν οι λαμπάτοι(οπτικά τουλάχιστον και ιστορικά), αλλά αυτός θα είναι καλός;

Reaction score
1

99% οτι και να παρεις κινεζικο θα ειναι. οσο αφορα τα κυκλοματα ο ενας αντιγραφει τον αλλον ,.
Η λαμπα κανει την διαφορα , και δεν χωνεις πολλα....

Reaction score
0

Βασικά στα 70 βγαίνει αυτός ο λαμπάτος(ήταν δημοπρασία εκείνο που μου έστειλες), αλλά θα είναι καλός?

Reaction score
9
Το παραπάνω μηχανάκι από ebay το έχω και εγώ. Καμία σχέση με τα άλλα μηχανήματα. Μην συγκρίνουμε ανόμοια πράγματα.

Uploaded with ImageShack.us

Reaction score
0

Είναι όντως τόσο μεγάλη η διαφορά που αξίζει τα λεφτά? Γιατί ο Schiit, άν τον βρώ απο Ευρωπαϊκή ένωση, θα μου βγεί κανένα 200άρι μαζί με τα έξοδα αποστολής. 70 με 200 είναι μεγάλη η διαφορά, αλλά άν τα αξίζει ο Schiit, τότε το σκέφτομαι. Πάντως είδα πολύ καλές κριτικές για τον Schiit.

Reaction score
9
Τον Shiit δεν τον έχω ακούσει αλλά και εγώ πιστεύω ότι αξίζει. Προσωπικά προτιμάω τα Audiogd που τα έχω στο σύστημα μου, τα ξέρω και τα εμπιστέυομαι. Τα μηχανάκια του ebay μοιάζουν φτηνά και ελκυστικά αλλά η ποιότητα κατασκευής είναι της πλάκας και πιο κοντά σε DIY κατασκευή παρά σε επαγγελματικά κατασκευασμένο προιόν. Στο τέλος με τα λεφτά που θα πληρώσεις σε τεχνικούς αν σου πάθει κάτι, θα διαπιστώσεις ότι το "φτηνό" τελικά είναι πιο ακριβό. Όσον αφορά την αγορά του Shiit δεν νομίζω να το πουλάνε στην Ευρώπη, μάλλον direct sale από τον κατασκευαστή είναι. Με την ισοτιμία του δολαρίου συμφέρει, αρκεί να ζητήσεις να σου το στείλουν με απλό ταχυδρομείο (USPS) και όχι με κάποιο κούριερ για να γλυτώσεις το τελωνείο.

Reaction score
2
Απάντηση: Re: Ενισχυτής ακουστικών εώς 150€?

Το Sparrow της AudioGD που σου προτεινει ο Zarastro, οπως και το NFB-12 της ιδιας που εχω εγω στο συστημα μου (οδηγει ΤΕΛΕΙΑ τα beyer 770 και ικανοποιηικοτατα τα senn hd 600) είναι νομίζω η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

Για τα schiit επισης ακουγονται τα καλυτερα. Καινουρια εταιρεια και με τεραστιο value for money. Διαβαζω οτι εχει κ πολυ καλο after sales support. Αν δε σου χρειαζεται το ενσωματωμενο dac, το χτυπας :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.611
Members
38.473
Νεότερο μέλος
Shawsounds