Ενισχυτής για τα Zensor 3

Reaction score
5.624
Ναι μεν δεν υπαρχει λογος για τα πολλα db, αλλα υπαρχει παντα λογος για καλη - γεματη ηχητκα οδηγηση. Και εκει ερχονται τα watt, και γενικως η αναγκη της περισσιας ισχυως. Αλλιως θα κουνησει τα ηχεια ενας 2χ80 ολοκληρωμενος και τελειως διαφορετικα, ενας ιδιας ισχυως τελικος και καλυτερα παλαιας σχολης,(που ολοι γνωριζουμε οτι ειχαν βγει διαμαντακια τα οποια με μικρη ονομαστικη ισχυ κουναγαν πολλα δυσκολα φορτια),αρα χωρις bluetooth και ιντερνετικα κολπα(ακομα και με rasbery το κανεις αυτο),αλλα ηχητικα αλλου σε σχεση με τα σημερινα........
Δες https://www.avsite.gr/forum/threads/Ενισχυτης-rotel-ra985bx.166299/
και ακομη καλυτερα αλλα 50% περισσοτερο badget απο αυτο που θελεις αρχικα να διαθεσεις εδω
https://www.avsite.gr/forum/threads/sansui-au-717.165947/

Reaction score
658
Όπως και να έχει υπάρχουν πολλοί καλοί ενισχυτές σε αυτά τα χρήματα, αλλά με έναν διαδίκτυακο ραδιοενισχυτή ησυχάζεις κι από πηγή, δεδομένου ότι δεν υπάρχει άλλο υλικό οπότε stream και ράδιο.

Πλέον η αναζήτηση έχει την μορφή εναλλακτικής στον Yamaha R-N303D.
Πάντα η τιμή αφορά καινούργιο, για μεγαλύτερο budget
χωρίς διαβατήριο:gotcha:
αποκλείεται.

gid

Reaction score
10.202
Αλλιως θα κουνησει τα ηχεια ενας 2χ80 ολοκληρωμενος και τελειως διαφορετικα, ενας ιδιας ισχυως τελικος και καλυτερα παλαιας σχολης,
Φορ δα ρέκορντ, διαφωνώ. Αν ο ολοκληρωμένος είναι σοβαρός (φίρμες παραπάνω) , θα είναι υπέρ-επαρκής και η διαφορά με έναν τελικό ίδιας ισχύος ελάχιστη. Προτεταιότητα για τον φίλο μας πρέπει να είναι το σαμπ και ο χώρος.

Reaction score
5.624
Φορ δα ρέκορντ, διαφωνώ. Αν ο ολοκληρωμένος είναι σοβαρός (φίρμες παραπάνω) , θα είναι υπέρ-επαρκής και η διαφορά με έναν τελικό ίδιας ισχύος ελάχιστη. Προτεταιότητα για τον φίλο μας πρέπει να είναι το σαμπ και ο χώρος.
Δικη σου αποψη οκ, οπως και εγω διαφωνω με τα sub στο κομματι της μουσικης. Ο χωρος ειναι παντα θεμα ,και οτι μπορει και θελει ο καθε ανθρωπος να κανει για καλο ,αποδεκτο.

Reaction score
3.093
Δικη σου αποψη οκ, οπως και εγω διαφωνω με τα sub στο κομματι της μουσικης. Ο χωρος ειναι παντα θεμα ,και οτι μπορει και θελει ο καθε ανθρωπος να κανει για καλο ,αποδεκτο.
Μακριά από sub

Reaction score
3.486
Να πω την αλήθεια, δεν θα ήθελα sub.
Καλά κάνεις και δεν θέλεις αλλά αναπαράγει ένα σημαντικό ηχητικο φάσμα το οποίο τα μεγάφωνα σου και πολλών δεν μπορούν να αναπαράγουν.
Ίσως η παρεξηγήση υπάρχει γιατί δεν έχουμε ακούσει ακόμα σωστά σαμπ να παίζουν σε ρυθμισμένο σύστημα.

Reaction score
658
Από περιέργεια: πιστεύεις πως τα Zensor-3 σε καλύπτουν από χαμηλές στο χώρο σου, ή δεν σε ενδιαφέρουν οι χαμηλές;
Να εξηγήσω λίγο ποια είναι η μόνωση της οικοδομής;..
Όλοι οι διάλογοι (πάνω από ψιθυριστά) από το ένα σπίτι ακούγονται στο άλλο.
Οπότε είναι κατανοητό φαντάζομαι ότι δεν χρειάζομαι sub.
[DOUBLEPOST=1544380220][/DOUBLEPOST]
Καλά κάνεις και δεν θέλεις αλλά αναπαράγει ένα σημαντικό ηχητικο φάσμα το οποίο τα μεγάφωνα σου και πολλών δεν μπορούν να αναπαράγουν.
Ίσως η παρεξηγήση υπάρχει γιατί δεν έχουμε ακούσει ακόμα σωστά σαμπ να παίζουν σε ρυθμισμένο σύστημα.
Με βάση την ανάλυση της ηχομόνωσης που περιέγραψα πιο πάνω, φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι πως έχει το θέμα. :D

Reaction score
658
Αν ήταν να πάω σε πλήρες φάσμα, θα πήγαινα εξαρχής σε δαπέδου.
Παρεπιπτώντος δεν ξέρω, αλλά νομίζω το 50 Hz είναι η κρίσιμη να πω συχνότητα;

Reaction score
731
Παρασκευή παρέλαβα το σαμπ που είχα παραγγείλει την εβδομάδα της μαύρης Παρασκευής. Όλο το πρωί του Σαββάτου ασχολήθηκα με ρυθμίσεις και αλλαγή θέσεων. Το ίδιο βράδυ είδα τα χόμπιτ.
Εντάξει.... το σαμπ στη θέση ώρα 12 και νόμιζα ότι θα μετακινηθεί η πολυκατοικία. Το κατέβασα στο 10.30 και απόλαυσα την ταινία με πολύ ικανοποιητικό ήχο και χωρίς να φοβάμαι ότι θα μου κάνουν έξωση.
Σήμερα για 5-6 ώρες άκουγα μουσική σε εντάσεις χαμηλές 60-70 db και το σαμπ πάλι στο 10.30. Δεν με κούρασε καθόλου, αντιθέτως δεν χόρταινα να ακούω.
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τόσα χρόνια ΝΟΜΙΖΑ ότι άκουγα μουσική. Τη συμβολή του σαμπ σε ένα σύστημα μπορείς να την καταλάβεις τελικά μόνο αν το ακούσεις.
Ευτυχώς που εμπιστεύτηκα τις αναρτήσεις κάποιων μελών εδώ μέσα και προχώρησα στην αγορά του.
Απόσταση ακρόασης 2,5 μέτρα με μπροστινά ηχεία που έχουν δύο 6,5" γούφερ το καθένα.

gid

Reaction score
10.202
Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τόσα χρόνια ΝΟΜΙΖΑ ότι άκουγα μουσική. Τη συμβολή του σαμπ σε ένα σύστημα μπορείς να την καταλάβεις τελικά μόνο αν το ακούσεις.
Αααααακριβώς έτσι.

Reaction score
658
Η κρίσιμη συχνότητα για ποιο πράγμα?
Που από κει και κάτω το μπάσο αρχίζει και συντονίζει.
[DOUBLEPOST=1544384328][/DOUBLEPOST]
Μάζεψε ένα ποσό για διπλή γυψοσανιδα με ορυκτοβαμβακα ανάμεσα!
Μετά τα 6Κ που χρειαζόμαστε για την ανακαίνιση και θα γίνει ελπίζω μέχρι το 2030, αν όλα πάνε καλά. :p:D:geek::frown:

Reaction score
658
Τελικά τον πλούτο πολλοί εμίσησαν, τα βαττ κανείς.
Οπότε λέω να πω στον AS-501 που χει 2x85 από δαύτα. (στα 8 ομ με 0.019...)

Reaction score
25
Καλησπέρα. Έτυχε να ακούσω τα δαπέδου της συγκεκριμένης σειράς και εταιρίας με τα δύο τεραιντσα(?). Τα άκουσα με yamaha denon marantz harman cardon. Τα ηχεία έπαιζαν εξαιρετικά με όλους τους ενισχυτές - ήχος ζεστό, ξεκούραστος, με καλά σώματα. Αποτι άκουσα τους πήγαινε καλύτερα ο yamaha - ραδιοενισχυτης-. Ειχε καλύτερη οδήγηση, καλύτερη ανάλυση και ταχύτητα με ελαφρώς μικρότερο σώμα το οποίο όμως ούτως ή άλλως είναι ικανοποιητικό από αυτό το ηχείο.Ισως βέβαια με το βάσης να είναι διαφορετικά τα πράγματα και να είμαι εκτός θέματος που λένε..

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.975
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas