- Reaction score
- 3.093
NAD φυσικά,από τα καλύτερα ματσαρίσματα
Φορ δα ρέκορντ, διαφωνώ. Αν ο ολοκληρωμένος είναι σοβαρός (φίρμες παραπάνω) , θα είναι υπέρ-επαρκής και η διαφορά με έναν τελικό ίδιας ισχύος ελάχιστη. Προτεταιότητα για τον φίλο μας πρέπει να είναι το σαμπ και ο χώρος.Αλλιως θα κουνησει τα ηχεια ενας 2χ80 ολοκληρωμενος και τελειως διαφορετικα, ενας ιδιας ισχυως τελικος και καλυτερα παλαιας σχολης,
Δικη σου αποψη οκ, οπως και εγω διαφωνω με τα sub στο κομματι της μουσικης. Ο χωρος ειναι παντα θεμα ,και οτι μπορει και θελει ο καθε ανθρωπος να κανει για καλο ,αποδεκτο.Φορ δα ρέκορντ, διαφωνώ. Αν ο ολοκληρωμένος είναι σοβαρός (φίρμες παραπάνω) , θα είναι υπέρ-επαρκής και η διαφορά με έναν τελικό ίδιας ισχύος ελάχιστη. Προτεταιότητα για τον φίλο μας πρέπει να είναι το σαμπ και ο χώρος.
Μακριά από subΔικη σου αποψη οκ, οπως και εγω διαφωνω με τα sub στο κομματι της μουσικης. Ο χωρος ειναι παντα θεμα ,και οτι μπορει και θελει ο καθε ανθρωπος να κανει για καλο ,αποδεκτο.
Μακριά από sub
Από περιέργεια: πιστεύεις πως τα Zensor-3 σε καλύπτουν από χαμηλές στο χώρο σου, ή δεν σε ενδιαφέρουν οι χαμηλές;Να πω την αλήθεια, δεν θα ήθελα sub.
Καλά κάνεις και δεν θέλεις αλλά αναπαράγει ένα σημαντικό ηχητικο φάσμα το οποίο τα μεγάφωνα σου και πολλών δεν μπορούν να αναπαράγουν.Να πω την αλήθεια, δεν θα ήθελα sub.
Να εξηγήσω λίγο ποια είναι η μόνωση της οικοδομής;..Από περιέργεια: πιστεύεις πως τα Zensor-3 σε καλύπτουν από χαμηλές στο χώρο σου, ή δεν σε ενδιαφέρουν οι χαμηλές;
Με βάση την ανάλυση της ηχομόνωσης που περιέγραψα πιο πάνω, φαντάζομαι ότι αντιλαμβάνεσαι πως έχει το θέμα.Καλά κάνεις και δεν θέλεις αλλά αναπαράγει ένα σημαντικό ηχητικο φάσμα το οποίο τα μεγάφωνα σου και πολλών δεν μπορούν να αναπαράγουν.
Ίσως η παρεξηγήση υπάρχει γιατί δεν έχουμε ακούσει ακόμα σωστά σαμπ να παίζουν σε ρυθμισμένο σύστημα.
Αααααακριβώς έτσι.Το μόνο που έχω να πω είναι ότι τόσα χρόνια ΝΟΜΙΖΑ ότι άκουγα μουσική. Τη συμβολή του σαμπ σε ένα σύστημα μπορείς να την καταλάβεις τελικά μόνο αν το ακούσεις.
Που από κει και κάτω το μπάσο αρχίζει και συντονίζει.Η κρίσιμη συχνότητα για ποιο πράγμα?
Μετά τα 6Κ που χρειαζόμαστε για την ανακαίνιση και θα γίνει ελπίζω μέχρι το 2030, αν όλα πάνε καλά.Μάζεψε ένα ποσό για διπλή γυψοσανιδα με ορυκτοβαμβακα ανάμεσα!