Ενισχυτής για χρήση desktop

Reaction score
22
Αγαπητοί φίλοι καλησπέρα.

Εδώ και καιρό θέλω να φτιάξω ένα συστηματάκι για το γραφείο μου αποτελούμενο από έναν μικρό ενισχυτή και δύο ηχεία παθητικά.
Πηγές θα είναι ο υπολογιστής μου μέσω σύνδεσης usb ασύγχρονης και το xbox one μου μέσω της οπτικής εξόδου.
Τα ηχεία μου είναι τα monitor audio bx1, αρκετά μικρά και κατάλληλα για πάνω στο γραφείο μου σε βάσεις isoacoustics.
Υποψήφιοι ενισχυτές που με ενδιαφέρουν από πλευράς συνδέσεων και μικρού μεγέθους είναι ο teac hda01 και ο nad d3020.

Τί γνωρίζετε γι αυτούς; έχουν καλή απόδοση πέρα από προσιτή τιμή;
Ακούω όλα τα ήδη μουσικής σε μέτρια ένταση και δεν θεωρώ απαραίτητη την προσθήκη sub.

Reaction score
7.194
κοιτα και τον denon PMA-50,ειναι στην ιδια φιλοσοφια (μικρος ογκος+usb dac). Προσωπικη αποψη,θα παρεις καλυτερο ηχο απο ενα συνδυασμο δικαναλου ενισχυτη και αυτονομου usb dac,ακομα και με λιγοτερα χρηματα,απλα θα πρεπει να βρεις χωρο για να βολεψεις εναν ενισχυτη με το κλασσικου μεγεθους σασσι.

Reaction score
22
Πράγματι έχεις δίκιο για τα ξεχωριστά μηχανήματα. Έιχα κατα νου τον Marantz pm 6005 και συμπληρωματικά το dac audioengine d1
αλλά νομίζω ότι ξεφεύγω από budget

Reaction score
7.194
παρε ενα IFI nano και εναν pioneer a10 (δεν χρειαζεσαι τηλεχειρισμο) και εχεις καθαρισει με 380 ευρω περιπου.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.599
Members
38.578
Νεότερο μέλος
margaret50