Ενισχυτής και 2 DVD Players

Reaction score
3.528
Καλημέρα

Πωλείται ο ενισχυτής μου PIONEER VSA-E06 στα 100 Ευρώ μαζί με τηλεχειριστήριο Logitech Harmony 525 και manual.
SAMSUNG DVD-HD745: 70 Ευρώ (SACD, DVD AUDIO VIDEO, CD, MP3, DVIX) έχει farudja chip inside.
SAMSUNG DVD-HD870: 30 ΕΥΡΩ.

Όλα σε άψογη κατάσταση πωλούνται για αγορά καινούργιου συστήματος.

PM για πληροφορίες.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.604
Απάντηση: Ενισχυτής και 2 DVD Players

Reaction score
3.528
Τα προϊόντα ειναι και πάλι διαθεσημα μετα απο ώριμη σκέψη για αγορά νέου συστήματος.

ΡΜ για πληροφορίες.

Reaction score
2

SAMSUNG DVD-HD745: 70 Ευρώ (SACD, DVD AUDIO VIDEO, CD, MP3, DVIX) έχει farudja chip inside.

Tι χρώμα είναι;;;; αυτό είναι;; http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=548&cat_id=35

Στα divx ελληνικούς υπότιτλους διαβάζει; Θέλει ή έχει γίνει κάποια αναβάθμιση λειτουργικού;

Αν ναι το κλείνω όπως σου είπα και παλιότερα.

Reaction score
3.528
Ισχύει φίλε μου είναι μαζί με remote και manual. Αν σε ενδιαφέρει κάλεσε με στο κινητό που σου είχα στείλει το Δεκέμβρη.

Κωνσταντίνος

Reaction score
3.528
Re: Απάντηση: Ενισχυτής και 2 DVD Players

Tι χρώμα είναι;;;; αυτό είναι;; http://www.hxos.gr/show_page.php?page_id=548&cat_id=35

Στα divx ελληνικούς υπότιτλους διαβάζει; Θέλει ή έχει γίνει κάποια αναβάθμιση λειτουργικού;

Αν ναι το κλείνω όπως σου είπα και παλιότερα.
To DVD έχει το τελευταίο firmware από την στιγμή που αγοράστηκε και η Samsung δεν έχει βγάλει κάποιο νεώτερο. Όσων αφορά για τους υπότιτλους στο manual λέει οτι παίζει. Εγώ το χρησιμοποιώ για μουσική μόνο και για DVD το έχω χρησιμοποιήσει ισα ισα για καμία 10αριά ταινίες που τις έπαιξε άψογα. Σαν μουσικό είναι άψογο. Τα δίνω για να δώσω μια ομοιογένεια στο συστημά μου βαρέθηκα την πολυχρωμια :107:

Reaction score
3.528
Μαζί με τον ενισχυτή δίνεται δώρο και το radio tuner ψηφιακο της Technics γιατι προσανατολίζομαι σε AV Ενισχυτή με radio on board :105:

Reaction score
2

Θα μιλήσουμε το απόγευμα γιατί δεν βλέπω να υποστηρίζει υπότιτλους στα divx και έχω αρκετά μεγάλη συλλογή με ξεχωριστούς υποτίτλους.

Reaction score
2

Plays most formats, including Super Audio CD (SACD) and DVD-Audio. DivX Certified. Supports Greek sub-titles for AVI/DivX. έτσι διάβασα σε μια αγγελία , έχεις δυνατότητα να το ελέγξεις;;

Reaction score
3.528
Το DVD-HD745 πάει στον φίλο απο την Ξάνθη. Καλές προβολές. Τα υπόλοιπα είναι διαθέσιμα.

Reaction score
3.528
Νέα τιμή για τον PIONEER με το radio tuner δωρο αλλά χωρίς το Logitech Harmony στα 80 Ευρώ τελική. Πολύ λίγα λεφτά για ένα τόσο καλό μηχάνημα.

Φιλικά Κωνσταντίνος

stamtsag

"Επαγγελματίας"
Reaction score
46
o ενισχυτης εκτος του logitek χειρηστηριου εχει το δικο του χειρηστηριο? αν ναι εφυγα απο μαρουσι και ανεβαινω................σταματης

Reaction score
3.528
Ο ενισχυτής δεν έχει τηλεχηριστήριο. Για τον ενισχυτή έχουν δίξει ενδιαφέρον δύο φίλοι με σειρά προτερεότητας. Αν και σε σενα σε ενδιαφέρει και δεν συνεχιστεί η συνεργασία με κάποιον απο τους δύο τότε ευχαρίστως. Παντως το κομματι είναι πολύ καλό, made in japan και έστω χωρίς τηλεκοντρόλ κατι που είναι δύσκολο να βρεθεί εκτος αν έχεις καποιο logitech, 80 ευρώ είναι πολύ λίγα για αυτα που αποδίδει. Μόνο στο ebay τον πουλάνε γύρω στα 300 Ευρώ.

Φιλικά Κωνσταντίνος

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.881
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis