tyler durden
Μη ριβγιούερ
- Reaction score
- 2.743
Απάντηση: Ενισχυτής παρέα στο dac magic II
+1 για τον 990
+1 για τον 990
Tι είδους "διόρθωση" εννοείς;Να ρωτήσω κάτι ακόμα ρε παιδιά, οι cav πχ ή και οποιοιδήποτε άλλοι υβριδικοί δεν διορθώνονται με αλλαγή λάμπας? έχει "πειράξει" κανείς αυτά τα μηχανήματα?
Διαβάζω που πολλοί αλλάζουν λάμπες για καλύτερο αποτέλεσμα αυτό εννοώTι είδους "διόρθωση" εννοείς;
:111:
Γιατί ξεκινάς από την "διόρθωση";Διαβάζω που πολλοί αλλάζουν λάμπες για καλύτερο αποτέλεσμα αυτό εννοώ
:107::107::107:Kαι κάτι ακόμα!
Δεν βλέπω να είναι πολύ γνωστό ότι για να παίξει ένα υβριδικό μηχάνημα, (ίσως και αποκλειστικά λυχνιών, δεν ξέρω), θα πρέπει
να προθερμανθεί για, τουλάχιστον, μία ώρα! Δυστυχώς δεν το λένε ούτε οι κατασκευαστές, συνήθως.
Αν το ακούσεις χωρίς την απαραίτητη προθέρμανση, νομίζεις ότι κάτι φταίει και οι συνήθεις ύποπτοι είναι οι λυχνίες!
Λόγω...υπερβολικής εξυπνάδας μου πήρε δύο χρόνια να το ανακαλύψω στο δικό μου, δυστυχώς.
Και προθερμαίνεται ικανοποιητικά ακόμα και χωρίς να παίζει, αφήνοντας το απλά αναμμένο.
(Ομολογουμένως πολύ βαρετή και ενοχλητική διαδικασία!).
:107:
όχι απλά προτιμώ να μην ανακαλύψω τον τροχό, και να πάρω κάποιες πληροφορίες απο πιο έμπειρους στον χώρο..Γιατί ξεκινάς από την "διόρθωση";
Είσαι σίγουρος ότι ένα υβριδικό μηχάνημα την χρειάζεται χωρίς να το ακούσεις;
:107: