Καλησπέρα σε όλους
Θέλω τα φώτα σας στο εξής.
Είμαι στην αναζήτηση ηχείων και ενισχυτή.
Έχω τον Musical Fidelity B1 που τον υπεραγαπώ!
Ήρθαν στο σπίτι μου - μου τα πάρκαρε φίλος για 1 μήνα - τα Artemis της Αudio spectrum.
Ακούω κλασική μουσική και οργανική Τζαζ. Το αποτέλεσμα ήταν - επιτρέψτε μου - συγκινητικό! Ανάλυση, βάθος, μεσαία ζεστά και κυρίως, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μουσική! Μπορεί να έφταιγαν τα μέτρια Energy Connoisieur R -30 που είχα. Μπορεί να υπάρχει και κάτι καλύτερο.
Πολλοί πιστεύουν πως πρέπει να αλλάξω και ενισχυτή λόγω παλαιότητας.
Οι ερωτήσεις μου είναι 2.
1. Να τα αγοράσω τα Artemis ή προτείνετε κάτι πιο μαγικό? (έχω στο μυαλό μου τα Vienna Bach και τα Dali Icon 6)
2. Ποιος ενισχυτής ταιριάζει στα γούστα μου? (έχω στο μυαλό μου τον Creek Evo ή Destiny, και τον Audiolab 8000se)
Υπερευχααριστώ για το χρόνο σας.
Νίκος
ΥΓ. Ο χώρος μου είναι μικρός. Γύρω στα 20 τμ.
Θέλω τα φώτα σας στο εξής.
Είμαι στην αναζήτηση ηχείων και ενισχυτή.
Έχω τον Musical Fidelity B1 που τον υπεραγαπώ!
Ήρθαν στο σπίτι μου - μου τα πάρκαρε φίλος για 1 μήνα - τα Artemis της Αudio spectrum.
Ακούω κλασική μουσική και οργανική Τζαζ. Το αποτέλεσμα ήταν - επιτρέψτε μου - συγκινητικό! Ανάλυση, βάθος, μεσαία ζεστά και κυρίως, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Μουσική! Μπορεί να έφταιγαν τα μέτρια Energy Connoisieur R -30 που είχα. Μπορεί να υπάρχει και κάτι καλύτερο.
Πολλοί πιστεύουν πως πρέπει να αλλάξω και ενισχυτή λόγω παλαιότητας.
Οι ερωτήσεις μου είναι 2.
1. Να τα αγοράσω τα Artemis ή προτείνετε κάτι πιο μαγικό? (έχω στο μυαλό μου τα Vienna Bach και τα Dali Icon 6)
2. Ποιος ενισχυτής ταιριάζει στα γούστα μου? (έχω στο μυαλό μου τον Creek Evo ή Destiny, και τον Audiolab 8000se)
Υπερευχααριστώ για το χρόνο σας.
Νίκος
ΥΓ. Ο χώρος μου είναι μικρός. Γύρω στα 20 τμ.