Ενισχυτες με αναλογικα η ψηφιακα VUμετρα...

Reaction score
29.719
Απάντηση: Ενισχυτες με αναλογικα η ψηφιακα VUμετρα...

Θυμάμαι τον είχα δει και ακούσει Live το 79 σε στούντιο που είχε εξοπλίσει η ΕΛΙΝΑ , με BA 5000 BA 3000 και κάποια jbl studio monitor . Ακόμα το θυμάμαι το σοκ που έπαθα.
Κρίμα που ο τύπος που είχε το στούντιο το έκλεισε το 99 και πούλαγε τα μηχανήματα , αλλά δεν είχα λεφτά να αγοράσω τίποτα . Ακόμα το θυμάμαι και κλαίω.

Reaction score
1.815

Εκεί να δείς PHONO STAGE να σου φύγει το τσερβέλο.Στον προ ιδιαίτερα.
Εμμμμμ.... Τότενες δεν είχαμε φράγκο να πάρουμε!
(Ούτε και τώρα έμεινε τίποτις με τις λαλακίες που κάνουν οι Μακάκες της Βουλής...:116:)

Η αλήθεια είναι οτι τα καλά phono stage βγήκαν εκείνη την περίοδο, όπως και πολλά άλλα ακόμη, που τώρα εαν θέλει κανείς να τα πάρει, τα πληρώνει μια περιουσία πάλι! Γκρρρρρρρρ.....:429:
Τάκη που είσαι???

Reaction score
1.187

Εμμμμμ.... Τότενες δεν είχαμε φράγκο να πάρουμε!
(Ούτε και τώρα έμεινε τίποτις με τις λαλακίες που κάνουν οι Μακάκες της Βουλής...:116:)
Ναι αλλά ποιοί ανεγκέφαλοι έστελναν αυτούς τους λαλάκες 30 χρόνια τώρα μέσα στο "ελληνικό" κυνοβούλιο;

Reaction score
1.815

Eμείς ...που θα τους ξαναπληρώσουμε! :623::620:

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.635

Παιδιά, βρήκα αναλογικά VUmeters καταπληκτικά! Ρίξτε μια ματιά:

Last edited by a moderator:

Reaction score
29.719

Κάποια είναι χαλασμένα, δεν κουνιούνται καν.

Reaction score
1.815

Αααααα καλο!!!!
Made in Japan ή made in ...Africa??

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.635

Made in Brazil, I think...

Reaction score
3.972
Απάντηση: Re: Ενισχυτες με αναλογικα η ψηφιακα VUμετρα...

Και εγώ κάτι τέτοιο θα υποθέσω

Για τους ελληνικούς audiojamplifiers, δεν έχω ιδέα, αλλά μια επικοινωνία, θα μας έλυνε την απορία

........................................................................................................................................................
Ο Γιάννης που τους φτιάχνει είναι μέλος του φόρουμ και....ντροπαλός.

Είχα την εμπειρία να στήσω σε σύστημά μου έναν ολοκληρωμένο του και σας λέω ότι το αισθητικό κομμάτι (για τα γούστα μου) είναι μοναδικό!

Απίθανος τρόπος στην απεικόνιση των λειτουργιών του ενισχυτή, σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την πρόσοψη του μηχανήματος, δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης, πλήρης τηλεχειρισμός, ύπαρξη ΚΑΙ συνοπτικού τηλεχειριστηρίου, αυξομείωση φωτισμού ενδείξεων αναλόγως του περιβάλλοντος φωτός, αλλαγή χρώματος σε ψηφιακή-αναλογική είσοδο, ενσωματωμένο ντακ κλπ κλπ.

Ο Γιάννης είναι απίστευτος και όσοι μπήκατε σε μεράκια, κάντε του ένα τηλεφωνο, σίγουρα δεν θα χάσετε!!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Ενισχυτες με αναλογικα η ψηφιακα VUμετρα...

Ο Γιάννης που τους φτιάχνει είναι μέλος του φόρουμ και....ντροπαλός.

Είχα την εμπειρία να στήσω σε σύστημά μου έναν ολοκληρωμένο του και σας λέω ότι το αισθητικό κομμάτι (για τα γούστα μου) είναι μοναδικό!

Απίθανος τρόπος στην απεικόνιση των λειτουργιών του ενισχυτή, σε ΟΛΟΚΛΗΡΗ την πρόσοψη του μηχανήματος, δυνατότητα χειροκίνητης ρύθμισης, πλήρης τηλεχειρισμός, ύπαρξη ΚΑΙ συνοπτικού τηλεχειριστηρίου, αυξομείωση φωτισμού ενδείξεων αναλόγως του περιβάλλοντος φωτός, αλλαγή χρώματος σε ψηφιακή-αναλογική είσοδο, ενσωματωμένο ντακ κλπ κλπ.

Ο Γιάννης είναι απίστευτος και όσοι μπήκατε σε μεράκια, κάντε του ένα τηλεφωνο, σίγουρα δεν θα χάσετε!!
απο μενα μια προτροπη στον αγαπητο συμφορουμιτη, να παρουσιασει τα προιοντα του (μεσα απο τις Προσφορες Καταστηματων ισως??), στο φορουμ για να ενημερωθουν ολοι για τις εκ πρωτης οψεως πολυ ενδιαφεροντες κατασκευες του.

Reaction score
3.972

Πλέον τα "δίνει" στην ΗΧΟΔΟΜΗ, μπατ, 1 τελεφώνημα είναι για όποιον ενδιαφέρεται.

Μόλις κυκλοφόρησε ντακ με VUμετρα βεβαίως-βεβαίως, αλλά και με στάδιο ενίσχυσης 2χ70W έτσι που να μπορεί κάποιος να "τελειώνει" με ένα ζεύγος ηχείων με εύκολο φορτίο.

Τελευταια Μηνυματα

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.095
Members
38.528
Νεότερο μέλος
Nikos67