Ενισχυτης για ηχεια Totem Arro

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.251
Σκεφτομαι το στησιμο ενος μικρου δικαναλου συστηματος με βαση τα παραπανω ηχεια.Κατεληξα σε αυτα αφου μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση και στη φετινη εκθεση (τα ειχα πρωτοακουσει στην περυσινη) και επειδη με βολευει πολυ το μαζεμενο μεγεθος τους και η δυνατοτητα τοποθετησης τους κοντα στον πισω τοιχο.
Κατ' αρχην επειδη απ'οτι καταλαβα δεν ειναι πολυ δημοφιλης η συγκεκριμενη μαρκα, στην Ελλαδα τουλαχιστον (λιγες δοκιμες και λιγα posts σε forum), υπαρχει καποιο αρνητικο σχολιο για το συγκεκριμενο ηχειο απο καποιον που το εχει ακουσει περισσοτερο ή το εχει στην κατοχη του?
Κατα δευτερον και κυριοτερο, απο ενα πρωτο ψαξιμο εχω καταληξει στον Nuforce IA-7 για ενισχυση, με το σκεπτικο οτι τα Totem (4Ω/86dB) χρειαζονται στιβαρο ενισχυτη και επειδη μου αρεσει το ολο concept του κατασκευαστη.
Αυτο που με προβληματιζει ειναι το ταιριασμα στις υψηλες συχνοτητες δεδομενου οτι το Totem χαρακτηριζεται ελαφρως λαμπρο και φοβαμαι οτι αυτο θα επιδεινωθει με εναν ψηφιακο ενισχυτη.
Υπαρχει καποια γνωμη πανω στο θεμα ή καποια εναλλακτικη προταση στην κατηγορια τιμης του ενισχυτη? (Κατα προτιμηση οχι λαμπατος)

Ευχαριστω

Reaction score
8
Εγω θα ζητουσα απο τον αντιπροσωπο του Nuforce IA-7 τον Γιωργο θεοφιλακο - MUSICLOVER - τον συγκεκριμενο ενισχυτη για ακροαση. Αν μου τον εδινε θα εβγαζα καποια ακουστικα συμπερασματα και αν δεν μου αρεσε θα εψαχνα και αλλου, αλλα παντα με τον ιδιο τροπο. Ακουγοντας.

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.251
Να παρω τον ενισχυτη απο τον εναν αντιπροσωπο, να τον παω να τον συνδεσω και να τον ακουσω στον αλλον? Λιγο τραβηγμενο μου φαινεται. Βεβαια ο Nuforce ειναι τοσο μικρος που τον παιρνεις για πλακα, αλλα παλι...

Reaction score
8
ουπς, νομισα οτι τα εχεις αγορασει ηδη τα ηχεια. Εφοσον παντως εχεις καταληξει σε αυτα και σου αρεσει ο ηχος τους παρτα και κανε μετα τις δοκιμες με τα ενισχυτικα, αλλα προσπαθησε να γινουν αυτες στον χωρο σου, μια και ο ηχος του οποιουδηποτε σετ, ακουγεται διαφορετικα στον καθε χωρο.

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.930
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv