Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

Reaction score
47
Re: Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

Για θεσσαλονικη,ψαχνω ψαχνω και δεν βρισκω....

Το μαγαζι τα ιδια και αρκετα πιο ακριβο....

Απο εξωτερικο παιζει τιποτα,κανα μεγαλο-γνωστο καταστημα;;;
Θεσσαλονίκη πολύ δύσκολα τα πράγματα για ακροάσεις.

Προτείνω σίγουρα να επισκεφτείς:

τον ορφέα με μεγάλη ποικιλία και άψογη εξυπηρέτηση.

την Τηλεοπτική Σαραβέλου όπου μπορείς να δεις και να ακούσεις B&W, φαντάζομαι τα 685, 684 θα σε ενδιαφέρουν. Αν μπορείς να πας για τα 683 τα συστήνω ανεπιφύλακτα, με κάνουν πολύ ευτυχισμένο τους τελευταίους μήνες και τα θεωρώ εκπληκτική αγορά. Ο χώρος εκπληκτικός και ο κος Χουρμουζιάδης εξυπηρετικότατος και κάτι παραπάνω. Δοκίμασε και δεν θα χάσεις.

Άλλες επιλογές:
"Βιντεορυθμός" στην παπαναστασίου για Acoustic Energy

"Spectra" βασ. όλγας και Καλλιδοπούλου. Απ'όσο ξέρω ετοίμαζαν χώρο εκθεσιακό και demo οπότε λογικά κάτι θα μπορέσεις ν'ακούσεις. Αντιπροσωπεύει πολλές εταιρίες και DALI συμπεριλαμβανομένων.

Media Markt: Έχει κάποια ηχεία στημένα, χωρίς να μπορείς να βγάλεις άκρη από ακρόαση, χώρος κακός.

Ηλεκτρονική Αθηνών (Απολλώνεια πολιτεία): όπως και το Media Markt, πάνω κάτω

Υπάρχουν και άλλα μαγαζάκια, χωρίς χώρους ακρόασης ή ακατάλληλους για να βγάλεις συμπεράσματα.

Όσο για τα Μύθος, έλεος ρε παιδιά. Το ηχείο βάσης κοστίζει 9000:111: το ζευγάρι, τουλάχιστον έτσι μου είπε ο υπεύθυνος όταν είχα περάσει. Αν θέλεις για χάζι, πήγαινε μια βόλτα.

Οπωσδήποτε πάρε τηλέφωνα και κανόνισε τις ακροάσεις πριν πας, να σου πουν και τι ηχεία υπάρχουν διαθέσιμα κλπ.

Καλή απόφαση και καλή αγορά. Εύχομαι σε λίγο καιρό να ακούς κι εσύ τις μουσικάρες σου και να ταξιδεύεις με το καινούριο συστηματάκι. Πρόσεξε την βεβιασμένη αγορά.

Reaction score
0
Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

Πρεπει ναμαι πολυ τυχερος...,ενας φιλος του πατερα μου,εχει τα klipsch RF-63,απο κομοτηνη αυτος,και πηγα μια βολτα τα ακουσα,τελικα η κορνα οντως ειναι πολυ καλη.. :D
Με το που τα ακουσα,κατευθειαν πηρα τηλ να ρωτησω για λεπτομεριες για την παραγγελια.. :p (απο homecinema.gr)..

Βεβαια ειναι αλλο μοντελο,αλλα ιδια σειρα,οποτε δεν νομιζω ναχει διαφορες στη ποιοτητα,ετσι;;;;

Επισης αυτο τα οδηγουσε με Yamaha,εγω λεω να παω για το NAD,ε...τι λετε;;;

Α,και επειδη επεσε με την παραγγελια και το θεμα τον καλωδιων,και απο οτι διαβαζω εδω στο φορουμ (http://www.avsite.gr/vb/showthread.php?t=19203&page=1) μπερδευτικα,πρεπει να παρω κατι ιδιετερο σε καλωδιο;;;

Αυτο απο το καταστημα,με ρωτησε μονο ποσα μετρα θελω ναναι το καθε καλωδιο...

Επισης τι αλλο μπορει να χρειαστω..;;;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

η ηχητικη ταυτοτητα της σειρας Reference της Klipsch ειναι ιδια σε ολα τα μοντελα.
Ναι να πας σε Nad. Ταιριαζει καλυτερα στην τονικη ισσοροπια των ηχειων αυτων. Αν θες Yamaha παρε τον Α-S700

Reaction score
0

Οκ,χαιρομαι,Δευτερα τα παραγγελνω,Τεταρτη τα εχω... (Θα εχω καλη και "δυνατη" πρωτοχρονια :D )...

Τωρα ψανχω και για εναν media player που να υποστιριζει usb, κατι τετοιο: http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.303515 ,ο συγκεκριμενος μου φαινετε καλος,υποστιριζει ολα τα φορματ που θελω (mp3,wav,flac),αλλα δεν ξερω τι δυνατοτητες εχουν στο θεμα "playlist" και συνδεσιμοτιτας με τον NAD, γενικα δεν ειδα κανεναν player να το θιγει αυτο το θεμα :/

Reaction score
0

η ηχητικη ταυτοτητα της σειρας Reference της Klipsch ειναι ιδια σε ολα τα μοντελα.
Ναι να πας σε Nad. Ταιριαζει καλυτερα στην τονικη ισσοροπια των ηχειων αυτων. Αν θες Yamaha παρε τον Α-S700
Χμμμμ,δεν ειναι κακος o Yamaha.....τωρα ξαναειμαι σε διλημμα για τον ενισχυτη....καμια γνωμη ακομα...;;;
Γενικα,ακουω τα καλυτερα για τους Yamaha,αλλα κυριως απο ατομα που πηραν ηχεια απο δω απο electro-net (aka nakas),οποτε δεν νομιζω οτι εχουν αποψη για NAD...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

οι Νad εχουν πιο χαρακτηριστικο ηχο και χροια Αγγλικης σχολης. Ο 355 εχει και πολυ καλο βαρυ χαμηλο. Οι Yamaha εχουν εναν πιο εμπορικο ηχο και τεχνικα χαρακτηριστικα. Ομολογουμενως σε εξωτερικη εμφανιση ο Yamaha ειναι πιο ομορφος. Στα υπολοιπα, εγω απεφανθην. Ισως τον αγοραζα αν ηταν να οδηγησω αλλα ηχεια...

Reaction score
0

Αυριο το πρωι περιμενω τα ηχεια να ερθουν,και επειδη κατι εχω ακουσει για στρωσιμο των ηχειων,πως ακριβως στρωνει το ηχειο;;;

Καπου ειδα να αναφερει μετριες εντασης,δηλαδη αυτο σημαινει οτι πρεπει να μην το παιζω δυνατα,ή οτι για να στρωσει πρεπει να παιζω πανω απο καποιες εντασεις;;;;

Επισης υπαρχει κατι που πρεπει να προσεξω στο στησιμο του συστηματος,ή να κανω;;;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

θα παιξεις χαμηλα για καμια 25αρια ωρες, να στρωσουν τα ηχεια

Reaction score
0

θα παιξεις χαμηλα για καμια 25αρια ωρες, να στρωσουν τα ηχεια
Καταρχην,ευχαριστω για ολες τις συμβουλες απο την αρχη...

Το συστημα φυσαει,πολυ καλο ταιριασμα ο NAD,ο χωρος "γεμιζει",στα 10 μετρα απο το ηχειο,σου δινει την αισθηση οτι εισαι διπλα,το woofer πολυ καλο,οντως δεν εχεις αναγκη απο subwoofer....

Τελικα αυτο το 25 ωρες χαμηλα δεν το ακουσα :120: ,και εφτασα την ενταση μεχρι τα μεσα περιπου,παιζοντας ομως τραγουδια με καλη ποιοτητα,γιατι απο οτι καταλαβα (απο οτι διαβασα απο δω και απο κει στο ιντερνετ + αποτι με ειπαν γνωστοι που ασχολουνται) στην διαρκεια του στρωσιματος,αυτο που πειραζει ειναι η παραμορφοση,και οχι η ενταση,αν υφιστατε κιολας διαρκεια στρωσιματος,γιατι οι αποψεις διίστανται....

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

χαιρομαι που σαρεσε, οι γνωμες διιστανται για τις ωρες στρωσιματος αλλα οχι για τη διαδικασια του στρωσιματος που ειναι απαραιτητη. Τα ηχεια εχουν κινητα μερη που πρεπει να στρωσουν και ηλεκτρικα στοιχεια στους πυκνωτες που πρεπει να πολωθουν σωστα μερικες φορες για λειτουργησουν οπως πρεπει. Χαιρετω

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.074
Members
38.525
Νεότερο μέλος
giannis9494