Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

ο NAD C355 υπαρχει στο στοκ του Νακα στα 375 ευρω και αν υπαρχει ακομα ειναι πολυ καλη ευκαιρια
Αν υπαρχει τετοιο πραμα και εχει ξεμεινει στο Νακα σπευσατε!

Reaction score
1.772

ο 325BEE που εχω εγω, ειναι πολυ ουδετερος ιδιαιτερα υψηλα. Ο Λαιος εχει σεταρισμενα C355BEE με 4~5 μοντελα Klipsch και το αποτελεσμα τουλαχιστον με τα 3 που ακουσα εγω ηταν σουπερ. Συμφωνω οτι πρεπει να διαλεξει ηχεια
δεν επιμενω πως ταιριαζη με τα klipsh αλλα αν ειναι ουδετεροι

οι nad τοτε οι harman δεν εχουν καθολου πριμα.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δεν επιμενω πως ταιριαζη με τα klipsh αλλα αν ειναι ουδετεροι

οι nad τοτε οι harman δεν εχουν καθολου πριμα.
ναι, οι Harman εχουν τονισμενα χαμηλα και λιγο σκληρα μεσαια και σου δινουν την εντυπωση οτι τα πριμα ειναι λιγο πιο "πισω". Απλα οι Harman δεν εναι τοσο γλυκοηχοι, εκτος του 970, μιλαω για 980 κ 3390, 3490

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746

ναι, οι Harman εχουν τονισμενα χαμηλα και λιγο σκληρα μεσαια και σου δινουν την εντυπωση οτι τα πριμα ειναι λιγο πιο "πισω". Απλα οι Harman δεν εναι τοσο γλυκοηχοι, εκτος του 970, μιλαω για 980 κ 3390, 3490

970 και 980 ειναι ιδιοι με αλλο design, καμια σχεση με 3390-3490.

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

τον 970 τον εχω ακουσει Quad 11L2 και μου φανηκε αρκετα γλυκοηχος. Toν 980 με Dali Concept 6 ή καποιο μεγαλυτερο δαπεδου και δεν μου φανηκε τοσο γλυκος οσο ο 970 αλλα εδω ισως "ακουσα" τα ηχεια και εχω αυτη την αισθηση. Τους 3390, 3490 τους ακουσα με Heco Victa 500 (νομιζω) την κολωνα 3 δρομων, και ηταν αρκετα "σκληροι" και βαρεις στο χαμηλο.

Anyway, αποπροσανατολιζουμε το φιλο που ανοιξε το thread, ολα αυτα τα μηχανηματα καλα ειναι αλλα για το τελικο αποτελεσμα που θα τον κανει να προτιμησει καποιο,καλο θα ηταν να ακουσει ο ιδιος.

Reaction score
0

τον 970 τον εχω ακουσει Quad 11L2 και μου φανηκε αρκετα γλυκοηχος. Toν 980 με Dali Concept 6 ή καποιο μεγαλυτερο δαπεδου και δεν μου φανηκε τοσο γλυκος οσο ο 970 αλλα εδω ισως "ακουσα" τα ηχεια και εχω αυτη την αισθηση. Τους 3390, 3490 τους ακουσα με Heco Victa 500 (νομιζω) την κολωνα 3 δρομων, και ηταν αρκετα "σκληροι" και βαρεις στο χαμηλο.

Anyway, αποπροσανατολιζουμε το φιλο που ανοιξε το thread, ολα αυτα τα μηχανηματα καλα ειναι αλλα για το τελικο αποτελεσμα που θα τον κανει να προτιμησει καποιο,καλο θα ηταν να ακουσει ο ιδιος.
Αν κατεβω θεσσαλονικη θα μπορεσω να βρω να ακουσω μια μεγαλη ποικιλια ηχειων και ενισχυτων φανταζομαι ε;;;

Αν δεν μου κατσει κατι σημερα εδω,μαλλον αυτο θα κανω...

Reaction score
0

Τελικα δεν υπαρχει μαγαζι με σοβαρα ηχεια ξανθη,μονο κατι με πολυ απλα-μικρα home cinema βρηκα...

Και επειδη δεν τον κοβω να κατεβαινω θεσαλονικη για να δω ηχεια,θα παρω μαλλον χωρις να ακουσω....

Ο klipsch Rf-62 μου αρεσε και σαν χαρακτηριστικα και σαν εμφανιση,και γενικα μου φαινεται καλη επιλογη,αν δεν αμφεβαλλα για τις κορνες,εχω κακη αποψη για τις κορνες,επειδη οσες εχω ακουσει "Τσιριζουν",αλλα πρεπει να πω οτι ισως εγω δεν εχω ακουσει "ποιοτικες" κορνες...
Παντως οπου διαβαζω review για τα ηχεια διαβαζω ΜΟΝΟ θετικα,και αν καποιος μπορει να με διαφωτισει για τα μειον των ηχειων,μιας και τωρα ειμαι ολο και πιο κοντα να τα "τσιμπησω" (μου εχουν κανει κλικ απο την αρχη,απλως ηθελα να βρω να ακουσω αλλα ηχεια τουλαχιστον της σειρας,για να παρω μια ιδεα απο κορνα klipsch,μηπως υπαρχει καποιο καταστημα που να εχει φερει βορεια ελλαδα,κομοτηνη,καβαλα,αλεξ/πολη,ηχεια για να τα ακουσω,μπορουμε να μαθουμε..;; )
[Και γενικα αν υπαρχει καποιο μεγαλο καταστημα που να εχει τουλαχιστον κανα δυο στημενα συστηματα αφτου του ειδους.....]

Επισης πριν παρω ηχεια,θελω να παρω ηχεια απο ενα καταστημα με "προσωπο",που να με βοηθησει σε καθε προβλημα,και απο οσο εχω δει ο αντιπροσωπος τις klipsch συμμετεχει ενεργα και σε καποια φορουμ,αλλα ποσο εξυπηρετικος θα'ναι αμα εχω καποιο θεμα με τα ηχεια...;;;;

Και ακομα ενα θεμα ειναι οτι βλεπω οι αποψεις διχαζονται οσων αναφορα τον καλυτερο ενισχυτη για τα ηχεια....αν και νομιζω θα τα βρουμε και δω ευκολα....

Α,και αλλη μια ερωτηση,υπαρχει ταιριασμα ηχειων-woofer,γιατι εγω να πω την αληθεια κοιταω προς YAMAHA για αυτο το θεμα,γιατι εχω ακουσει 2 και ηταν πολυ καλα...

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

οι κορνες των Klipsch δεν εχουν καμια σχεση με τις κορνες που εχεις στο μυαλο σου. Τιποτα δεν τσιριζει. Ισα ισα που δινουν μια αμεσοτητα και μια ζωντανια μοναδικη. Στα χρηματα που ειναι και με τετοια χαρακτηριστικα, δεν βλεπω μειονεκτηματα. Ετσι φοβομουν και γω μεχρι που ειδα το φως το αληθινον. Περιμενε να ακουσεις τον ογκο που θα βγαζουν τα ηχεια πρωτα, και μετα βλεπεις αν θα θες και sub...

Οσο για τον ενισχυτη οτι ανεφερα ειναι απο προσωπικη εμπειρια.

Reaction score
0

οι κορνες των Klipsch δεν εχουν καμια σχεση με τις κορνες που εχεις στο μυαλο σου. Τιποτα δεν τσιριζει. Ισα ισα που δινουν μια αμεσοτητα και μια ζωντανια μοναδικη. Στα χρηματα που ειναι και με τετοια χαρακτηριστικα, δεν βλεπω μειονεκτηματα. Ετσι φοβομουν και γω μεχρι που ειδα το φως το αληθινον. Περιμενε να ακουσεις τον ογκο που θα βγαζουν τα ηχεια πρωτα, και μετα βλεπεις αν θα θες και sub...

Οσο για τον ενισχυτη οτι ανεφερα ειναι απο προσωπικη εμπειρια.
Για να σετταρει ο αντιπροσωπος τα ηχεια με τον συγκρεκριμενο ενισχυτη κατι θα ξερει ε;;;;

Αυτο διαβαζω και εγω στο ιντερνετ απο του κατοχους...

Τωρα για τα μπασα,εχω μια αγαπη προς τα sub,αλλα αν ειναι σε καλο επιπεδο,θα τα κρατησω ετσι,και σε δευτερη ευκαιρια περνω καποιο "τρομακρικο" woofer.... :114:

Πως μπορω να επικοινωνισω με τον αντιπροσωπο τον klipsch για να δω τι μπορει να γινει με την αγορα και αποστολη;;;

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

δεν ειναι μονο αυτο με τον αντιπροσωπο, ακουσα με τα αυτια μου :201:και εχω προσωπικη γνωμη. Επισης ηχεια της εταιριας εχω ακουσει με μικρο λαμπατο Dared MP-5 και επισης εμεινα με το στομα ανοιχτο, το πως ενα ηχειο εκανε εναν ενισχυτη 2x13W να ακουγεται "μεγαλος". Δεν χρειαζεται να αγορασεις απο τον αντιπροσωπο. Αγοραζεις πχ απο εδω http://www.homecinema.gr/details.php?prid=389 που στελνει με αντικαταβολη

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

τα συγκεκριμμενα ηχεια εχουν μεγαλη ευαισθησια και παιζουν πολυ δυνατα, με λιγα βατ. Αυτο σημαινει οτι δεν θα χρειαζεται να γυριζεις το ποτενσιομετρο του ενισχυτη πολυ ψηλα για να "γεμισεις" το χωρο σου. 125W, σημαινει οτι ο ενισχυτης καλο ειναι να ειναι μεχρι 125W/καναλι

Tα RF-52 με 1W του ενισχυτη, βγαζουν 97db ενταση στο 1m
2W => 100db
4W => 103db
8W => 106db
64W => 115db

Με ενα αλλο ηχειο 90db ευαισθησιας, με 64W του ενισχυτη θα εχεις αντιστοιχη ενταση 108db

Ελπιζω να καταλαβες τι σημαινει "ευαισθησια"

Τα ηχεια ειναι τιμη /ζευγος http://www.skroutz.gr/c/9/hxeia-hi-fi.html?keyphrase=Klipsch+rf-62
Μεχρι 1500 συνολο ειπες, με τα καλωδια καπου εκει θα παει..
και...σε ποια συχνοτητα εχουν αυτήν την εβεσθησεία;

Reaction score
0

δεν ειναι μονο αυτο με τον αντιπροσωπο, ακουσα με τα αυτια μου :201:και εχω προσωπικη γνωμη. Επισης ηχεια της εταιριας εχω ακουσει με μικρο λαμπατο Dared MP-5 και επισης εμεινα με το στομα ανοιχτο, το πως ενα ηχειο εκανε εναν ενισχυτη 2x13W να ακουγεται "μεγαλος". Δεν χρειαζεται να αγορασεις απο τον αντιπροσωπο. Αγοραζεις πχ απο εδω http://www.homecinema.gr/details.php?prid=389 που στελνει με αντικαταβολη
Το θεμα ειναι οτι δεν βλεπω κανενα αξιοπιστο μαγαζι οσο αναφορα το μελλον,ολα ειναι απροσωπα.... :/

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

θα μας τρελανεις αδερφε. Τι εννοεις απροσωπα? Η "Αποθηκη" που σου δωσα το link ειναι απο τα πιο παλια μαγαζια στο χωρο. Τι περιμενεις να δεις σε ενα μαγαζι δηλαδη? Τι εννοεις "οσον αφορα το μελλον". Αν εννοεις το after sales service το χει ο Λαιος πλεον. Τι δουλεια εχουν τα μαγαζια?

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

και...σε ποια συχνοτητα εχουν αυτήν την εβεσθησεία;
38Ηz-23Khz +-3db
97db @ 2.83V/m

σε ποια αραγε (?) γιατι ειμαι ασχετος..

Reaction score
0

θα μας τρελανεις αδερφε. Τι εννοεις απροσωπα? Η "Αποθηκη" που σου δωσα το link ειναι απο τα πιο παλια μαγαζια στο χωρο. Τι περιμενεις να δεις σε ενα μαγαζι δηλαδη? Τι εννοεις "οσον αφορα το μελλον". Αν εννοεις το after sales service το χει ο Λαιος πλεον. Τι δουλεια εχουν τα μαγαζια?
ΟΚ :107: με καλυψες πληρως,αυριο θα παρω νακα να ρωτησω μηπως τυχων υπαρχει η προσφορα,αλλιως ψαχνω να βρω τιμες για τον ενισχυτη,και με συνωπτηκες διαδικασιες ξεκιναω παραγγελιες....:116::116:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

38Ηz-23Khz +-3db
97db @ 2.83V/m

σε ποια αραγε (?) γιατι ειμαι ασχετος..
Νομιζω εχει καλο ευρος,με μικρη αποκλιση,ε,το βρηκα;;; :119:

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743

κατεβαινει χαμηλα το ηχειο οσον αφορα το χαμηλο, 38Ηz.. Aυτο το 97 ειναι που θα ξεκουραζει τον ενισχυτη σου.
Αντε, βουρ!

Reaction score
141
Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενισχυτης για χωρο 10χ5 τμ...?????

σε ποια αραγε (?) γιατι ειμαι ασχετος..[/QUOTE said:
κι εγω ασχετος ειμαι.
sin plin 3db σε αυτο το ευρος τι σημαινει;

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.064
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp