Ενισχυτης για monitor audio silver8

Reaction score
3.540
Ευτυχώς που αποφάσισες να κρατήσεις τα ηχεία Κώστα γιατί ομολογώ ότι στεναχωρήθηκα μόλις είδα ότι τα έβαλες αγγελία...
Πάντως, παρόλο που ο Pioneer που έχω είναι class D (θεωρητικά δηλαδή πιο "σκληρός"), μια χαρά έπαιζε με τα RX6 όπως ίσως να θυμάσαι από το ελάχιστο που τα άκουσες κι εσύ.
Μακάρι να βρεις έναν καλό ενισχυτή που να ταιριάξει με τα ηχεία γιατί εκτός από πολύ καλά σε απόδοση, είναι πραγματικά πανέμορφα !!

Reaction score
1.469
Ναι ειναι πολυ ομορφος ενισχυτης
Καλη επιτυχια στο ματσαρισμα,κρατα μας ενημερους
Σε τι μπατζετ αληθεια θα κινηθεις;

Reaction score
2.357
marantz???? Δεν ειναι χαι ενδ!! Περα απο την πλακα λιγο λαμπεροι δεν ειναι και αυτοι? Και λιγο ψοφιοι?Βεβαια ο 7005 δεν ειναι ασχημος, εχει και dac!

Reaction score
1.469
marantz???? Δεν ειναι χαι ενδ!! Περα απο την πλακα λιγο λαμπεροι δεν ειναι και αυτοι? Και λιγο ψοφιοι?Βεβαια ο 7005 δεν ειναι ασχημος, εχει και dac!
Στο μπατζετ σου ειναι για αυτο ειπα
Βασικα στο νετ εχω διαβασει πως ταιριαζουν με monitor audio υποκειμενικα αυτα βεβαια
Εχω θελω να παω να ακουσω καιρο τωρα τους rega
Διαβαζω διθυραμβους

Reaction score
2.357
Ειχα μια περιοδο τον rega mira 3 με ενα ζευγαρι system audio βιβλιοθηκης. Ακριβως το αντιθετο απο αυτο που ψαχνω τωρα. Σκοτεινος, μουντος και σχετικα ψοφιος.

cosmarpan

Underground
Reaction score
7.488
Felixxx, δεν ρίχνεις καμία ακρόαση και στον Audia Flight 3? Μεταχειρισμένος παίζει κατω απο το χιλιάρικο, εχει αυτη την στιγμη και έναν ο αντιπρόσωπος και σκίζει. Για τα λεφτα του παρα πολυ Δύσκολα να βρεις κατι καλυτερο. Απο τα καλυτερα voicing που εχω ακούσει σε ενισχυτή κατω απο τα 3 χιλιάρικα, αν όχι το καλυτερο. Παρα μα παρα πολυ ισορροπημένος.

Reaction score
2.357
Θα παω να ακουσω και καποιους atoll. Εχω διαβασει καλα λογια εδω μεσα για αυτους σε συνδιασμο με monitor audio.

Reaction score
33
Μιας και το θέμα έχει πάει και στα RX6 να πω κι εγώ την εμπειρία μου: Τα πήρα κι εγώ πρόσφατα από τον φίλο Στάθη.

Εχω έναν Marantz pm6005 και τα προηγούμενα ηχεία μου είναι τα Acoustic Energy Aegis Evo 3 ( τα οποία τα έχω ακόμα και τα ακούω και συγκριτικά).
Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή με τα RX6 ήταν μικρή σε σχέση με τα AE: κυρίως καλύτερες μεσαίες και πρίμα αλλά και καθαρότητα στα όργανα, αλλα παρόλα αυτά οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες.

Βέβαια όταν τα άκουσα με το Οppo και έναν τελικό που μου διαφεύγει -ποιος είναι Στάθη? - η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη.
Επίσης έχω ακούσει σε φίλο τα RS6 σε Atoll IN100 ο οποίος πράγματι απογειώνει τα ηχεία.

Τα ηχεία είναι πολύ ευαίσθητα οπότε δεν τίθεται θέμα έντασης αλλά πιστεύω ότι το θέμα είναι τι μπορεί να βγάλει ένας ενισχυτής από αυτά τα ηχεία. Φαίνεται ότι τα MA είναι λίγο επιλεκτικά και απαιτητικά.

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.426
Μιας και το θέμα έχει πάει και στα RX6 να πω κι εγώ την εμπειρία μου: Τα πήρα κι εγώ πρόσφατα από τον φίλο Στάθη.

Εχω έναν Marantz pm6005 και τα προηγούμενα ηχεία μου είναι τα Acoustic Energy Aegis Evo 3 ( τα οποία τα έχω ακόμα και τα ακούω και συγκριτικά).
Η αλήθεια είναι ότι η αλλαγή με τα RX6 ήταν μικρή σε σχέση με τα AE: κυρίως καλύτερες μεσαίες και πρίμα αλλά και καθαρότητα στα όργανα, αλλα παρόλα αυτά οι διαφορές δεν είναι πολύ μεγάλες.

Βέβαια όταν τα άκουσα με το Οppo και έναν τελικό που μου διαφεύγει -ποιος είναι Στάθη? - η διαφορά ήταν πολύ μεγάλη.
Επίσης έχω ακούσει σε φίλο τα RS6 σε Atoll IN100 ο οποίος πράγματι απογειώνει τα ηχεία.

Τα ηχεία είναι πολύ ευαίσθητα οπότε δεν τίθεται θέμα έντασης αλλά πιστεύω ότι το θέμα είναι τι μπορεί να βγάλει ένας ενισχυτής από αυτά τα ηχεία. Φαίνεται ότι τα MA είναι λίγο επιλεκτικά και απαιτητικά.
Πολυκάναλος ήταν ο sherbourn 7/200 + το oppo 105.
Καλοάκουστα και πάλι φίλε Γιώργο.

Reaction score
1.550
Μήπως να κανονιζες μια ακρόαση τον τελικο adcom 555se που παιζει σε αγγελία; τον είχα με marantz στο home cinema. Πολύ σπρώξιμο ζέστη και σκοτάδι.
Νομιζω πως αξίζει τον κόπο να τον ακουσεις. Ξέρω πως σαλονατος απο εμφάνιση δεν είναι βέβαια... Αλλα είναι ενισχυτής που έχει το κοινο του.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.105
Members
38.531
Νεότερο μέλος
NIK DRAGON