Ενισχυτικά για Magnepan 1.7

Reaction score
539
Χαιρετώ την παρέα

Φιλαράκι έχει ερωτευτεί τα Magnepan 1.7 και σκοπεύει να τα πάρει.
Με ρωτάει για τελικούς, αλλά επειδή έχω κάψει φλάτζα με studiaκά πράματα μόνο, δεν ξέρω πια να τον βοηθήσω.

Νταξ, θέλoυν ρεύμα, το ξέρουμε αυτό, αλλά θα ήθελα κάποιες πιο συγκεκριμένες προτάσεις.

Έχει το μεράκι και το χώρο να τα στήσει, διαθέτει ένα budget για ενισχυτικά μέχρι 4 χιλιάρικα max.
Αν τη βγάλει με τα μισά όμως, δε θα πει όχι.

Δεν έχει πρόβλημα για μεταχειρισμένα.
Κοιτάει και προς τα πολλά υποσχόμενα Emotiva, αλλά υπάρχει θέμα, απ'ότι κατάλαβα, με ευρωπαϊκούς αντιπροσώπους κλπ.

Κάθε πρόταση ευπρόσδεκτη.
Αν υπάρχει πρόταση για πώληση, με pm παρακαλώ

Merci!

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Στην Αμερικη τα entry level μοντελα της Magnepan τα ματσαρουν ως vfm πακετο με ολοκληρωμενους της Peachtree οι οποιοι βασιζονται σε ICEpower ενισχυτικες βαθμιδες και διατιθενται σε προσιτη τιμη και με πολλες ευκολιες.

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.637
Συμφωνώντας με τους προλαλήσαντες, θα σου μεταφέρω την άποψη ενός εξέχοντος μέλους του forum, σχετικά με την οδήγηση ηχείων panel: "ΜΑΚΡΙΑ από λάμπες!"

Reaction score
84
ορεξη να χεις να ακους ενισχητες.....εγω τα ειχα με bryston και musical fidelity , o πρωτος τα οδηγουσε τελεια ο δευτερος ενω δεν τα ''ειχε'' οπως ο πρωτος ηταν πιο μουσικος.....επισης και με McIntosh,krell,mark levinson k.t.p....με ψηφιακους δεν τα εχω ακουσει αλλα σιγουρα ειναι ηχειο που οτι καλητερο του βαλεις τοσο καλητερα θα παιξει.....υπαρχουν πολλα μεταχειρισμενα που κανουν......

Reaction score
1.550
Έχω διαβάσει για audio research - προ και bryston τελικο.
Γενικά νομιζω πως στην Αμερική τα κατεβάζουν συχνα πυκνά σε εκθέσεις με bryston. Κατα τ αλλά δεν τα έχω ακούσει ποτε :)

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Ο προ-τελικος που ευστοχα σου ανεφερε ο Κωστας παραπανω εχει αντικαταστασταθει απο τον ολοκληρωμενο 220se που ουσιαστικα ειναι το ιδιο πακετο με ακομα καλυτερο προενισχυτικο σταδιο που προερχεται απο τον ολοκληρωμενο ναυαρχιδα της εταιριας.

Reaction score
539
Ευχαριστώ όλα τα παιδιά για τις προτάσεις.

Τα Peachtree, αν και τα είχα δει, δεν είχα δώσει σημασία.
Θα τα τσεκάρουμε οπωσδήποτε.

Προσωπικά του λέω να κοιτάξει σε class D μόνο, αλλά θέλει να κάνει κι αυτός τον κύκλο του πριν δει το φως :)

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.099
Members
38.531
Νεότερο μέλος
Σωτήρης Καλύμνιος