Οποιος γνωριζει το αμαξι σιγουρα θα ξερει τις δυσκολιες στο να βαλεις μπασο στο αμαξι.Ας τα παρουμε ομως απο την αρχη.Εκανα αγκατσταση carpc στο αμαξι με οθονη 7 μπροστα και κανονiκο pc πισω.η οθονη μου εχει εξοδο 4χ50 και ενσοματωμενο ραδιοφωνο.Το θεμα ειναι οτι τωρα ηρθε η ωρα να βαλω και ενισχυτη γιατι με ολα αυτα που εχω βαλει θα πρεπει να εχω και λιγο ηχο.
Πρεπει να επισημανω οτι εχω αλλαξει τα πισω ηχεια με οβαλ και τα μπροστινα ειναι αυτα που ειχε απο την μανα του της blaupunkt το 94.αυτο που σκεφοτμαι ειναι ενας 4καναλος να ενισχυσω τα υπαρχων ηχεια και ενα 10 γουφερ μαζι.
δεν θελω τρελα πραγματα και ουτε να με κουνε εξω.το θελω για μενα
Ακουω προτασεις απο τους ειδικους του ειδους.Θελω να μου πειτε μαρκες και τι πρτοεινεται εσεις μιας και η λαμαρινα πισω ειναι πολυ δυσκολη στο να περασει το μπασω.τα λεφτα που θελω να δωσω ειναι μεχρι 300euro.Ευχαριστω.
Πρεπει να επισημανω οτι εχω αλλαξει τα πισω ηχεια με οβαλ και τα μπροστινα ειναι αυτα που ειχε απο την μανα του της blaupunkt το 94.αυτο που σκεφοτμαι ειναι ενας 4καναλος να ενισχυσω τα υπαρχων ηχεια και ενα 10 γουφερ μαζι.
δεν θελω τρελα πραγματα και ουτε να με κουνε εξω.το θελω για μενα
Ακουω προτασεις απο τους ειδικους του ειδους.Θελω να μου πειτε μαρκες και τι πρτοεινεται εσεις μιας και η λαμαρινα πισω ειναι πολυ δυσκολη στο να περασει το μπασω.τα λεφτα που θελω να δωσω ειναι μεχρι 300euro.Ευχαριστω.