Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896
Αφορμή γι αυτό το thread ήταν η κουβέντα που είχα πριν από λίγο καιρό με δύο φίλους. Η διαφωνία μας ήταν ότι ένα συγκεκριμένο CD έπαιζε χάλια μαύρα στο σύστημά τους, ενώ εμένα μου φαινόταν μια χαρά, όταν το άκουγα στο δικό μου σύστημα. Βέβαια δεν έτυχε, ακόμη, να κάνουμε και το κρος τσεκ, δηλαδή να ακούσει ο ένας στο σύστημα του άλλου την ίδια ηχογράφηση και έτσι μείναμε με την απορία…
Ασχέτως με το τι πραγματικά συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση...
Ερωτώ λοιπόν:
- Υπάρχει περίπτωση κάποια εταιρία παραγωγής, εννοείται σοβαρή, να δημιουργεί εν αγνοία της ενοχλητικές ηχογραφήσεις?
- Υπάρχει περίπτωση να το κάνει σκοπίμως?
Αντίστοιχα με τα παραπάνω, δεν είναι λίγες οι φορές που ακούω από φίλους κάτι που κι εγώ έχω παρατηρήσει, ότι δηλαδή ακούσανε πχ το τάδε ηχείο και αυτό ξύριζε κόντρα.
Ξαναρωτώ εγώ:
- Υπάρχει περίπτωση κάποιος κατασκευαστής ηχείων ή άλλων μηχανημάτων υψηλής πιστότητας, εννοείται σοβαρός, να κατασκευάσει εν αγνοία του ένα προϊόν που να ξυρίζει ή έστω να ενοχλεί?
Η προσωπική μου άποψη είναι ένα ξεκάθαρο "ΟΧΙ" σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα. Πριν την δικαιολογήσω όμως, θα ήθελα και την δική σας. :cool_4:
Ασχέτως με το τι πραγματικά συμβαίνει στην συγκεκριμένη περίπτωση...
Ερωτώ λοιπόν:
- Υπάρχει περίπτωση κάποια εταιρία παραγωγής, εννοείται σοβαρή, να δημιουργεί εν αγνοία της ενοχλητικές ηχογραφήσεις?
Αντίστοιχα με τα παραπάνω, δεν είναι λίγες οι φορές που ακούω από φίλους κάτι που κι εγώ έχω παρατηρήσει, ότι δηλαδή ακούσανε πχ το τάδε ηχείο και αυτό ξύριζε κόντρα.
Ξαναρωτώ εγώ:
- Υπάρχει περίπτωση κάποιος κατασκευαστής ηχείων ή άλλων μηχανημάτων υψηλής πιστότητας, εννοείται σοβαρός, να κατασκευάσει εν αγνοία του ένα προϊόν που να ξυρίζει ή έστω να ενοχλεί?
Η προσωπική μου άποψη είναι ένα ξεκάθαρο "ΟΧΙ" σε όλα τα παραπάνω ερωτήματα. Πριν την δικαιολογήσω όμως, θα ήθελα και την δική σας. :cool_4: