Ενοχλητικές ηχογραφήσεις - ενοχλητικά μηχανήματα...

Reaction score
0
O ....αλλος ημουν εγω!!!!!!
Ισως ο χειροτερος ηχος που εχω ακουσει στην ζωη μου.
Το ερωτημα ειναι αλλο για μενα...
Πως ειναι δυνατον αυτο που εγω θεωρω φρικτο καποιου αλλου να του αρεσει και μαλιστα πολυ!!!!!
Ε...δεν μπορει ρε παιδια....καποιος απο τους δυο μας ειναι λαθος....ακομα και η πανελληνιως γνωστη κολυκυθοπιτα σε αυτες τις περιπτωσεις σου καθεται στο στομαχι!!!!!

Reaction score
0
Απάντηση: Ενοχλητικές ηχογραφήσεις - ενοχλητικά μηχανήματα...

Γιεά σου Μιχάλη ομοιοπαθή . :happy_5: Η απορία σου και δική μου . wall_1

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
O ....αλλος ημουν εγω!!!!!!
Ισως ο χειροτερος ηχος που εχω ακουσει στην ζωη μου.
Το ερωτημα ειναι αλλο για μενα...
Πως ειναι δυνατον αυτο που εγω θεωρω φρικτο καποιου αλλου να του αρεσει και μαλιστα πολυ!!!!!
Ε...δεν μπορει ρε παιδια....καποιος απο τους δυο μας ειναι λαθος....ακομα και η πανελληνιως γνωστη κολυκυθοπιτα σε αυτες τις περιπτωσεις σου καθεται στο στομαχι!!!!!
Γιεά σου Μιχάλη ομοιοπαθή . :happy_5: Η απορία σου και δική μου . wall_1
Η κολοκυθόπιτα τελικά σας έκατσε βαριά... :happy_5:
Είναι πολύ δύσκολο να αποδείξεις σε κάποιον ότι αυτό που ακούει είναι λάθος και το αντίθετο φυσικά. Άρα όταν μιλάμε για εμπειρίες σε συστήματα αναπαραγωγής, οπωσδήποτε πρέπει να επανέλθουμε σε όσα είπε ο Νοστράδαμος, ήτοι ότι οι γενικόλογες απόψεις των ανθρώπων του audio, όταν αυτές δεν στηρίζονται σε ορθές διαδικασίες, ίσως και σε... μετρήσεις, είναι σαν τα γεμιστά της θείας μερόπης. Σε άλλους αρέσουν και σε άλλους δεν αρέσουν. Συνεπώς είναι εντελώς άχρηστες για εξαγωγή συμπερασμάτων.

Για να αποφανθούμε στο ποιός έχει δίκιο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε, πως μετρούσε το συγκεκριμένο σύστημα.

Κατ' επέκταση, για να ανακαλύψουμε αν παίζει σωστά το σύστημά μας, το μόνο που έχουμε να κάνουμε είναι να το μετρήσουμε, σωστά? Αν αυτό, μετρήσει καλά και ενώ δεν ενοχλεί εμάς, ενοχλεί κάποιους άλλους, τότε έχουν πρόβλημα οι άλλοι. Απλά πράγματα.

Όμως εγώ επιμένω, ότι το κλιπσχορν δεν είναι μάπα ηχείο, ή τουλάχιστον τόσο μάπα όσο ακούστηκε. Τι παίχτηκε τελικά εκεί μέσα και ακούμε κλίπσχορν και τρέχουμε μακριά?...

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Ενοχλητικές ηχογραφήσεις - ενοχλητικά μηχανήματα...

Η κολοκυθόπιτα τελικά σας έκατσε βαριά... :happy_5:

Για να αποφανθούμε στο ποιός έχει δίκιο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε, πως μετρούσε το συγκεκριμένο σύστημα.
Υπόθεση εργασίας : Εστω ότι το σύστημα με τα κλιπσχορν μετρούσε καλά , έτσι ακριβώς όπως ήταν στημένο ( Αντικειμενικός παράγων ). Frankly my dear I don't give a damn . ( Υποκειμενικός παράγων ) . Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσω μουσική από αυτό το πράγμα , ό,τι και αν μου πείτε . Πουλάω πάραυτα όλη την δισκοθήκη μου και αλλάζω χόμπυ ασχολούμενος με το πλέξιμο .

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Αυτό που προσπαθώ να σου πω, είναι το αυτονόητο: Δεν είσαι κουφός. :happy_4:
Δεν υπάρχει περίπτωση ούτε μία στο εκατομμύριο να μετρούσε σωστά το εν λόγω σύστημα και να σε ξύριζε. Τα πάντα είναι συχνότητες, οπότε σε μια καμπύλη απόκρισης όλα ξεβρακώνονται, όλα φαίνονται και τελικά, όλα εξηγούνται...

Reaction score
0
Απάντηση: Ενοχλητικές ηχογραφήσεις - ενοχλητικά μηχανήματα...

Πέρνα μιά μέρα από το σπίτι για μπύρες και φέρε τα μετρητικά σου . Μόλις συνέλθεις :crazy_10: από το σοκ της χωροταξικής τοποθέτησης του συστήματος wall_1 , θα μετρήσουμε :sad: και μετά θα παίξουμε και κανα δίσκο /cd ... whatever.:cool_11:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Ενοχλητικές ηχογραφήσεις - ενοχλητικά μηχανήματα...

Πέρνα μιά μέρα από το σπίτι για μπύρες και φέρε τα μετρητικά σου . Μόλις συνέλθεις :crazy_10: από το σοκ της χωροταξικής τοποθέτησης του συστήματος wall_1 , θα μετρήσουμε :sad: και μετά θα παίξουμε και κανα δίσκο /cd ... whatever.:cool_11:
Χαχα!! :happy_5:
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, οπωσδήποτε θα το κάνουμε Δημήτρη, μόλις δροσίσει λιγάκι. :cool_4:

Τώρα για να σε μπλέξω ακόμη περισσότερο, θα σου πω το εξής:
Αν ένα σύστημα δεν μετράει καλά, δεν είναι ανάγκη να είναι ενοχλητικό, μπορεί να μην έχει καλές χροιές ή μπόλικη... μουσικότητα. :crazy_10:

Reaction score
0
Απάντηση: Re: Απάντηση: Ενοχλητικές ηχογραφήσεις - ενοχλητικά μηχανήματα...

Χαχα!! :happy_5:
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, οπωσδήποτε θα το κάνουμε Δημήτρη, μόλις δροσίσει λιγάκι. :cool_4: Εννοείται , άλλωστε ξαναφεύγω για καμμιά 10αριά μέρες σε λίγο

Τώρα για να σε μπλέξω ακόμη περισσότερο, θα σου πω το εξής:
Αν ένα σύστημα δεν μετράει καλά, δεν είναι ανάγκη να είναι ενοχλητικό, μπορεί να μην έχει καλές χροιές ή μπόλικη... μουσικότητα. :crazy_10:
Πας να με μπερδέψεις με την μουσικότητα των συσκευών αναπαραγωγής ήχου , αλλά έχω δηλώσει αλλού ότι δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά τα πράγματα . Βεβαίως δέχομαι κάθε απόδειξη του εναντίον .:cool_4:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Τα καταλαβαίνεις και τα παρακαταλαβαίνεις. Μην το παίζεις παρθένα, αφού είσαι κρυφοχαϊεντάς... "happy_1" :happy_4:

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.062
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Vaslamp