- Reaction score
- 13
Ασε που δεν ακουγεται σωστα στα 2 μετρα. Ειδικα το γωνιακο.
Αυτος ο τυπος Ηχειου "σκαει" μακρυα.
Αυτος ο τυπος Ηχειου "σκαει" μακρυα.
O ....αλλος ημουν εγω!!!!!!
Ισως ο χειροτερος ηχος που εχω ακουσει στην ζωη μου.
Το ερωτημα ειναι αλλο για μενα...
Πως ειναι δυνατον αυτο που εγω θεωρω φρικτο καποιου αλλου να του αρεσει και μαλιστα πολυ!!!!!
Ε...δεν μπορει ρε παιδια....καποιος απο τους δυο μας ειναι λαθος....ακομα και η πανελληνιως γνωστη κολυκυθοπιτα σε αυτες τις περιπτωσεις σου καθεται στο στομαχι!!!!!
Η κολοκυθόπιτα τελικά σας έκατσε βαριά... :happy_5:Γιεά σου Μιχάλη ομοιοπαθή . :happy_5: Η απορία σου και δική μου . wall_1
Υπόθεση εργασίας : Εστω ότι το σύστημα με τα κλιπσχορν μετρούσε καλά , έτσι ακριβώς όπως ήταν στημένο ( Αντικειμενικός παράγων ). Frankly my dear I don't give a damn . ( Υποκειμενικός παράγων ) . Δεν υπάρχει περίπτωση να ακούσω μουσική από αυτό το πράγμα , ό,τι και αν μου πείτε . Πουλάω πάραυτα όλη την δισκοθήκη μου και αλλάζω χόμπυ ασχολούμενος με το πλέξιμο .Η κολοκυθόπιτα τελικά σας έκατσε βαριά... :happy_5:
Για να αποφανθούμε στο ποιός έχει δίκιο, το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ανακαλύψουμε, πως μετρούσε το συγκεκριμένο σύστημα.
Χαχα!! :happy_5:Πέρνα μιά μέρα από το σπίτι για μπύρες και φέρε τα μετρητικά σου . Μόλις συνέλθεις :crazy_10: από το σοκ της χωροταξικής τοποθέτησης του συστήματος wall_1 , θα μετρήσουμε :sad: και μετά θα παίξουμε και κανα δίσκο /cd ... whatever.:cool_11:
Πας να με μπερδέψεις με την μουσικότητα των συσκευών αναπαραγωγής ήχου , αλλά έχω δηλώσει αλλού ότι δεν τα καταλαβαίνω εγώ αυτά τα πράγματα . Βεβαίως δέχομαι κάθε απόδειξη του εναντίον .:cool_4:Χαχα!! :happy_5:
Ευχαριστώ για την πρόσκληση, οπωσδήποτε θα το κάνουμε Δημήτρη, μόλις δροσίσει λιγάκι. :cool_4: Εννοείται , άλλωστε ξαναφεύγω για καμμιά 10αριά μέρες σε λίγο
Τώρα για να σε μπλέξω ακόμη περισσότερο, θα σου πω το εξής:
Αν ένα σύστημα δεν μετράει καλά, δεν είναι ανάγκη να είναι ενοχλητικό, μπορεί να μην έχει καλές χροιές ή μπόλικη... μουσικότητα. :crazy_10: