Εντυπώσεις από τελετή λήξης...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
1. Το "μπίστο¨του Ρουβά
2. Η διασκευή του children of Sanchez από το Ρέμο
3. Το datsun με τα καρπούζια
4. Τα mini της Κινέζας :lol:

Reaction score
7
3. Το datsun με τα καρπούζια
Καποιος που να καταλαβε το συμβολισμο του????

Συνυπαρξη Σαββοπουλου-Βισση στη σκηνη :evil:
Η Καλομοιρα που ηταν?

Η τουμπα του Σακη :lol: :lol: :lol:

Τα μπουζουκοτραπεζα με τα λελουδια και το on table dance!!!

Ελειπαν:::
1. ο Παραλιας
2. ο Σφιχτης που βολταρει στην παραλια
3. ο Φραπες
4. ο ΙΩΑΝΝΗΣ Μελισσανιδης

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
...

Χρήστο πλάκα κάνουμε βρε.
Αν θέλεις την προσωπική μου άποψη νομίζω ότι και οι δύο τελετές δεν θα μπορούσαν να είναι καλύτερες.

ΑΝΔΡΕΑΣ Κ.

Ιδρυτής
Reaction score
729
Kαι που ηταν παρακαλω ο δημοφιλεστερος "Ελληνας" αθλητης των Ολυμπιακων αγωνων?
Δεν ξερετε σε ποιον αναφερομαι?
Μα, στον Καβουρια απο την ομαδα baseball που σε καθε ανακοινωση και μονον του ονοματος του ξεσηκωνε τα πληθη :lol:

Χρήστος Ακρατόπουλος

Επίτιμο μέλος
Reaction score
53
Από τα σχόλια και μόνο των 2 Γερμανίδων που καθόντουσαν δίπλα μου χθες στην τελετή λήξης πρέπει να είμαστε πολύ υπερήφανοι!

Μιας και είχαν ξανάρθει 2-3 φορές στο παρελθόν στην Ελλάδα τους έκανε ιδιαίτερη εντύπωση το ντάτσουν! Μου είπαν μπράβο που τολμήσατε και το δείξατε!

Εντυπωσιάστηκα από τα χρυσά στάχυα, τον γάμο (από κάθε πολιτισμό) και το γλέντι που ακολουθεί (πρώτη φορά παρουσιάζεται παγκόσμια ο γάμος ως σύμβολο παράδοσης) καθώς και το φως που έμεινε να φωτίζει τις καρδιές μας μόλις έσβησε ο βωμός. Εκεί όλο το στάδιο συγκινήθηκε, όχι απλά γιατί τελείωσαν οι Ολυμπιακοί της Αθήνας, αλλά γιατί τελείωσαν οι Ολυμπιακοί Αγώνες.

Και φυσικά η καραγκούνα έδεσε τόσο αρμονικά με το τσιφτετέλι όσο απίστευτο και αν ακούγεται!

Όσον αφορά στο ταεκβοντό πρέπει να πω ότι ο Κορεάτης έδειξε στους Έλληνες τι σημαίνει Ολυμπισμός! Αρχίζω να πιστεύω (μετά και από την ιστορία των 200 μέτρων) ότι ένα μέρος των Ελλήνων δεν κατάλαβαν ότι παρακολουθούσαν Ολυμπιακούς Αγώνες. Βέβαια υπήρχαν και πολλοί στο στάδιο που χειροκροτήσαμε τον Κορεάτη από την αρχή. Μέχρι και ξύλο παίξανε οι Έλληνες μεταξύ τους στην κερκίδα... κρίμα...
Η μόνη δικαιολογία που υπάρχει είναι το ότι ο εκφωνητής στο στάδιο δεν ανακοίνωσε ότι ο Νικολαίδης εγκατέλειψε και δεν έχασε με νοκ-αουτ. Ο ίδιος ο προπονητής του Νικολαίδη μπήκε μέσα και είπε στον διαιτητή να σταματήσει τον αγώνα (το έχω και στο βίντεο αν δεν το έδειξε καλά η τηλεόραση).

Μήπως ήταν καλύτερα τις προηγούμενες δεκαετίες που δεν είχαμε ελπίδα για μετάλιο και χειροκροτούσαμε όλους τους αθλητές;

Μάλλον όμως ήταν 2 φαινόμενα-εξαιρέσεις μιας και σε άλλα αθλήματα που βρέθηκα ο κόσμος χειροκροτούσε και ας έχανε ο Έλληνας αθλητής...

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677
Οι συμβολισμοί και πάλι κυριάρχησαν...

Οσον αφορά τα καρπούζια.

Εχω φίλο Σουηδό, μέλος του Club ( http://aca.gr/pop_alex.htm ) που σε κάθε e-mail που μου στέλνει, μου υπενθιμίζει πόσο του αρέσουν τα καρπούζια...

Οσο και αστείο να φαίνεται, να σκέφτεστε ότι το Show (ας το πούμε έτσι...) απευθυνόταν σε κόσμο (που ωρισμένοι κάνουν αμάν για πράγματα που εμείς τα εχουμε ψωμοτύρι).

Εχω την εντύπωση ότι είναι τεράστια επιτυχία το γεγονός ότι 75,000 κόσμος έφυγε από το στάδιο με το χαμόγελο στα χείλια του...

... και σήμερα οι αθλητές έφευγαν από το αεροδρόμιο με ένα στάχυ στο χέρι!

Οι συμβολισμοί και πάλι κυριάρχησαν...

ΧΣ

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.736
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Gianni Tab