Εξιλέωση - Atonement (2007)

Reaction score
59
[imgL]http://img124.imageshack.us/img124/8771/atonementver3zp3.jpg[/imgL]

Εξιλέωση - Atonement (2007)

Αγγλία, καλοκαίρι 1935, λίγο πριν από το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο: Η 13χρονη Βριώνη Τάλις και η οικογένειά της ζουν πλουσιοπάροχα σε μια Βικτοριανού τύπου έπαυλη.

Κατά τη διάρκεια ενός Σαββατοκύριακου, όπου είναι συγκεντρωμένη όλη η οικογένεια, η αποπνικτική ζέστη δημιουργεί τις κατάλληλες προϋποθέσεις ώστε να εκδηλωθούν από καιρό κρυμμένα πάθη…

Έτσι, η Βριώνη βρίσκεται να παρακολουθεί το φλερτ που αναπτύσσεται μεταξύ του γιου του οικονόμου του σπιτιού τους, του Ρόμπι, και της αδερφής της, της Σεσίλια και παιδιάστικα το παρερμηνεύει.

Η ζωή όλων ανατρέπεται όταν κατηγορεί άδικα τον εραστή της αδερφής της για ένα αποτρόπαιο έγκλημα που δεν έχει διαπράξει.

Αν ζητήσει συγχώρεση από αυτούς που πλήγωσε, εξιλέωση, αυτή θα της δοθεί, ή θα πρέπει να συνεχίζει να μεταφέρει για πάντα το σταυρό του μαρτυρίου της;

Κυκλοφορει απο την Sony Pictures

Reaction score
0
Εγω δεν το βρηκα τοσο βαρετο, οσο καταθλιπτικο ....
Αλλα ενταξει, ενα κλασσικο δραμα του πολεμου. Σκεφτομαστε ξανα για λιγο ποσα εκατομμυρια ανθρωπων υποφεραν σε αυτον τον πολεμο και σε ολες τις τραγικες ιστοριες υπαρχουν και τραγικες ιστοριες αγαπης και η τραγικοτητα τους εχει αρκετες και διαφορες διαβαθμισεις.

Reaction score
59
Καταπληκτικο ειναι το 5λεπτο μονοπλανο της ταινιας στην παραλια καθως και η ευρηματικη μουσικη της επενδυση η οποια κερδισε το βραβειο OSCAR

Reaction score
0
Καταπληκτικο ειναι το 5λεπτο μονοπλανο της ταινιας στην παραλια καθως και η ευρηματικη μουσικη της επενδυση η οποια κερδισε το βραβειο OSCAR
+1, η μουσική είναι εκπληκτική.
Εμένα μου άρεσε το έργο προσωπικά, δεν το βρήκα καθόλου βαρετό ή κουραστικό.

Reaction score
427
Η ιστορία αγάπης όπως απεικονιζόταν δεν μου είπε τίποτα.
Και είμαι και ρομαντικός !!!!!!

Reaction score
8
Απάντηση: Re: Εξιλέωση - Atonement (2007)

+1, η μουσική είναι εκπληκτική.
Εμένα μου άρεσε το έργο προσωπικά, δεν το βρήκα καθόλου βαρετό ή κουραστικό.
Kαι εμενα το ιδιο,ωραια ιστορια υπεροχη φωτογραφια
το απολαυσα!!

Reaction score
0
Σίγουρα παίζει ρόλο και η διάθεση της στιγμής, για το αν αρέσει ή δεν αρέσει κάποια ταινία.
Πάντως το συγκεκριμένο μου άρεσε, και ομολογώ ότι το κράτησα στο αρχείο μου.
Θεωρώ ότι η ιστορία αγάπης ήταν το όχημα, για να ερευνηθεί, για άλλη μία φορά, η αέναη διαμάχη δικάιου- αδίκου.
Καλό ήταν!

Reaction score
49
Απάντηση: Re: Εξιλέωση - Atonement (2007)

Ενδιαφέρον αυτό!
Θα βγω σε αναζήτηση του OST!! :121: :107:

Reaction score
50
Ο μόνος λόγος που την είδα μέχρι τέλους ήταν τα λεφτά που είχα δώσει για το εισιτήριο στο σινεμά... εννοείται δεν πρόκειται να κάνω το ίδιο λάθος με το DVD!!!

Reaction score
0
"Μην πετάς πολύ ψηλά, θα κάψεις τα φτερά σου"
Δαίδαλος.
Κάτι τέτοιο ίσχυσε και για τη συγκεκριμένη παραγωγή, η οποία βγήκε με φανφάρες στις αίθουσες και με προοπτικές σαρώματος στις απονομές του βραβείου (ενα ειναι το βραβείο!) αλλά φευ! το κοινό της γύρισε την πλάτη. Η γλυκειά πειρατίνα θέλει δουλειά πολύ για να πάρει στη πλάτη της μια ταινία της οποίας το σενάριο βασίζεται σε βιβλίο. Βούτηξες στα βαθειά κορίτσι μου και δεν είχεις και κάποιον να πετάξει ενα σωσίβιο!!
Όλα τα λεφτά η δεσποινίς Ronan(πολύ σύντομα θα τη δούμε να πετάει αυτή ψηλά γιατί έχει τα φόντα) και ο Κος Marianelli (θυμίζω τη δουλειά του στο Pride & Prejudice όπου ηταν μαζεμένη πάλι η ίδια ομάδα αλλά και το εκπληκτικό V for Vendetta.)

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514