Εξοπλισμός ote tv.Νέος χρήστης

Status
Not open for further replies.
Reaction score
114

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Που σημαίνει τι;αν μείνω μόνο με ΟΤΕ.μου προσφέρει κάτι παραπάνω;
Αν μπλεξεις με τα δορυφορικα εννοω - ο ΟΤΕ τι να σου δωσει παραπανω;

Reaction score
68
Διαφημισουλα afam .
Μιας και του κανετε κατα κορον διαφημιση να κανει στο μελος τη τιμη που κανει και σε εσας .
Να μην το αγορασει στην αναγραφομενη τιμη .
Αυτο ειναι το σωστο .
Καλά κρασιά, αδερφέ. Αυτό βρήκες να πεις; Τι να πω...

Reaction score
114
Καλά κρασιά, αδερφέ. Αυτό βρήκες να πεις; Τι να πω...
Αυτες οι ευχες για τη Δ.Ο. σας και τη κλικα σας ,οχι σε 'μενα .
Σε συγχωρω γιατι μαλλον θα μπερδευτηκες και νομιζες οτι γραφεις στο αβclub οπου το φαινομενο ειναι συνηθες.
Θα μπορουσες να στειλεις σε πμ. αν δεν ηθελες να κανεις καθαρη διαφημιση στο συγκεκριμενο μαγαζι ,αν και αμφιβαλλω γιατι σε ολα τα ποστ με λινκ που κανετε σαν κλικα αφορα και μονο το συγκεκριμενο μαγαζι .
Δεν εχω τιποτα εναντιον του αλλα οι αλλοι δεν φαινεται να εχουν τα ιδια δικαιωματα .

Reaction score
68
Η απάντηση που έδωσα ήταν για το φίλο που ρώτησε. Γράφεις στο ανοικτό forum μεγάλα λόγια για εντυπώσεις και μόνο. Καμία σχέση δεν έχω με το συγκεκριμένο κατάστημα ούτε καλύτερες τιμές κερδίζω ούτε τίποτα. Για άλλη μια φορά λες μπαρούφες και τα σχόλιά σου είναι απαράδεκτα. Λυπάμαι...

Υ.γ. Αν οι συντονιστές κρίνουν πως κάνω διαφήμιση, να σβήσουν το μήνυμά μου.

Reaction score
68
Όταν γράφονται ανακρίβειες, πρέπει να απαντώνται. Η απάντησή μου ήταν για το φίλο και ο τύπος βγαίνει και γράφει ό,τι του κατέβει, ότι διαφημίζω μαγαζιά, παίρνω καλύτερες τιμές και τέτοια... Να ανακαλέσει.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Όταν γράφονται ανακρίβειες, πρέπει να απαντώνται. Η απάντησή μου ήταν για το φίλο και ο τύπος βγαίνει και γράφει ό,τι του κατέβει, ότι διαφημίζω μαγαζιά, παίρνω καλύτερες τιμές και τέτοια... Να ανακαλέσει.
Να ανακαλέσεις κι εσύ για αυτά
Για άλλη μια φορά λες μπαρούφες και τα σχόλιά σου είναι απαράδεκτα
.

Reaction score
1
Kαλό είναι σε Pm οι διαφημισεις καταστηματων για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις !! :hi:

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ας μη βλέπουμε παντού συνομωσίες και διαφημίσεις.
Αν θέλετε να βοηθήσετε τον φίλο που ρωτάει , συνεχίστε .
Αλλιώς να το κλειδώσουμε να πάει στο καλό.

Reaction score
68
Κ. Αρβανιτάκη, στη σελίδα 1 του παρόντος θέματος υπάρχουν σύνδεσμοι προς τα καταστήματα kalemis και shls. Δεν έγινε κάποιο σχόλιο για αυτά αλλά για το δικό μου μήνυμα. Επειδή βλέπω ότι τα προσβλητικά μηνύματα για το πρόσωπό μου παραμένουν, παρακαλώ να διαγράψετε το λογαριασμό μου. Ευχαριστώ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Ετσι γίνεται συνήθως .
Ρωτάει κάποιος , προτείνει ο άλλος μαγαζιά και προιόντα.
Τώρα αν εσείς οι δυό έχετε προσωπικά απο αλλού , δεν το ξέρω , ούτε μ ενδιαφέρει.
Απλά κρατείστε τα έξω απ το avsite.gr.

Reaction score
68
Αφού δεν πρόκειται να διαγράψετε τα μηνύματα με τις προσβολές για το πρόσωπό μου, παρακαλώ να διαγράψετε το λογαριασμό μου.

Reaction score
1
Τα μηνύματα από το 21 και έπειτα θα μπορούσαν να διαγραφούν όμως. Τελοσπάντων, καλή συνέχεια.
Άκουσε φίλε τα forumμε έχουν κουράσει για αυτά τα θέματα !!αν θες να πουλήσεις lnb και κάτοπτρα με τους φίλους σου δεν είναι κακό απλά σε Pm !!στείλτε στο παλικάρι ένα μήνυμα και βοηθήστε τον αν ο σκοπός σου είναι αυτος!! Σε μια πρόχειρη αναζήτηση τώρα το είδα είσαι σε ένα forum mod!! Επιτρέπετε εσύ να δίνεις ling δημόσια και να κάνεις τον εξυπνάκια στον john 78 που είναι hobbystasκαι όσους μας βοήθησε αγοράσαμε σωστά πράγματα και τα χαιρόμαστε!!!και τη δουλεία έχεις εδώ μέσα και χωρίς avatar !!! Τραβά δίπλα ρε φίλε κάνεις και τον έξυπνο στον συντονιστή !!!Αίσχος και αμα δεν έχεις καλό κρασί να σου φέρω εγω χα χα χα!! Αστειεύομαι !!!

Status
Not open for further replies.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.115
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead