- Reaction score
- 114
Διαφημισουλα afam .
Μιας και του κανετε κατα κορον διαφημιση να κανει στο μελος τη τιμη που κανει και σε εσας .
Να μην το αγορασει στην αναγραφομενη τιμη .
Αυτο ειναι το σωστο .
Διαφημισουλα afam .
Αν μπλεξεις με τα δορυφορικα εννοω - ο ΟΤΕ τι να σου δωσει παραπανω;Που σημαίνει τι;αν μείνω μόνο με ΟΤΕ.μου προσφέρει κάτι παραπάνω;
Καλά κρασιά, αδερφέ. Αυτό βρήκες να πεις; Τι να πω...Διαφημισουλα afam .
Μιας και του κανετε κατα κορον διαφημιση να κανει στο μελος τη τιμη που κανει και σε εσας .
Να μην το αγορασει στην αναγραφομενη τιμη .
Αυτο ειναι το σωστο .
Αυτες οι ευχες για τη Δ.Ο. σας και τη κλικα σας ,οχι σε 'μενα .Καλά κρασιά, αδερφέ. Αυτό βρήκες να πεις; Τι να πω...
Να ανακαλέσεις κι εσύ για αυτάΌταν γράφονται ανακρίβειες, πρέπει να απαντώνται. Η απάντησή μου ήταν για το φίλο και ο τύπος βγαίνει και γράφει ό,τι του κατέβει, ότι διαφημίζω μαγαζιά, παίρνω καλύτερες τιμές και τέτοια... Να ανακαλέσει.
.Για άλλη μια φορά λες μπαρούφες και τα σχόλιά σου είναι απαράδεκτα
Άκουσε φίλε τα forumμε έχουν κουράσει για αυτά τα θέματα !!αν θες να πουλήσεις lnb και κάτοπτρα με τους φίλους σου δεν είναι κακό απλά σε Pm !!στείλτε στο παλικάρι ένα μήνυμα και βοηθήστε τον αν ο σκοπός σου είναι αυτος!! Σε μια πρόχειρη αναζήτηση τώρα το είδα είσαι σε ένα forum mod!! Επιτρέπετε εσύ να δίνεις ling δημόσια και να κάνεις τον εξυπνάκια στον john 78 που είναι hobbystasκαι όσους μας βοήθησε αγοράσαμε σωστά πράγματα και τα χαιρόμαστε!!!και τη δουλεία έχεις εδώ μέσα και χωρίς avatar !!! Τραβά δίπλα ρε φίλε κάνεις και τον έξυπνο στον συντονιστή !!!Αίσχος και αμα δεν έχεις καλό κρασί να σου φέρω εγω χα χα χα!! Αστειεύομαι !!!Τα μηνύματα από το 21 και έπειτα θα μπορούσαν να διαγραφούν όμως. Τελοσπάντων, καλή συνέχεια.