Εξοπλισμός ote tv.Νέος χρήστης

Status
Not open for further replies.
Reaction score
20
Σκέφτομαι να βάλω ote tv δορυφορικό χωρίς να είμαι συνδρομητής τους ως Τώρα.Όπως διάβασα τον αποκωδικοποιητη θα μου τον δώσουν αλλά πρέπει να πληρώσω περίπου 100 ευρώ για κεραία και εγκατάσταση.λέει επίσης ότι αν έχεις κεραία πληρώνεις 30 τον τεχνικό μόνο να έρθει να την βάλει.Το να κάνω;συμφέρει να πάρω κεραία από αλλού καλύτερη φτηνότερη η να βάλω το δικό τους;τεχνικό θα ζητήσω Γιατί δεν τα κατέχω γενικά.δώστε μου μερικές συμβουλές...

Reaction score
4.909
Με 100 ευρω βαζεις ανετα μεγαλυτερο και αποδοτικοτερο πιατο απο αλλου, μαζι με την εγκατασταση και θα εισαι ετσι πιο καλυμμενος για ακραια καιρικα φαινομενα η και για μελλοντικη ληψη του διπλανου συμπλεγματος δορυφορων χοτ μπερντ. Ο Οτε δινει 60αρι πιατο, μπορεις να βαλεις 90αρι και να εχεις και ρεστα ενδεχομενως. Κατα τα λοιπα το μηνιαιο κοστολογιο του πακετου ειναι μια τιμια προσφορα για τα καναλια που προσφερει

Reaction score
20
Δεν τα γνωρίζω καλά τα πιάτα,μπορείτε να μου πείτε τι πρέπει να κοιτάω μπας και βρω τίποτα στις αγγελίες εδώ;Για τα hd με καλύπτουν όλα;Δηλαδή ένα πιάτο χρειάζομαι να πάρω μόνο η πρέπει να κοιτάξω και παρελκόμενα;

Reaction score
114
Αν ειναι για καγκελο τοτε 0,80μ.
Αν ειναι για δαπεδο μπορεις να επιλεξεις να παρεις 0,90μ. x 1,00μ.
Αν πιανουν τα χερια σου μπορεις να το βαλεις μονος σου και απλα να φωναξεις τον τεχνικο για ρυθμιση .
Καλα κατοπτρα ειναι τα tecatel,gibertini,fraccaro,digital line,triax ,ειναι καποια απο αυτα που μου ηρθαν γρηγορα στο μυαλο.

Reaction score
20
Αυτό που γράφεις τι είναι,βάση;Από αυτό που δίνει ο ΟΤΕ το πιάτο δεν θα μείνω ικανοποιημένος;παρελκόμενα τα έχουν όλα μέσα;θα τα φέρει ο τεχνικός;Δεν θα πρέπει να αγοράσω κάτι;

Reaction score
114
Μαρκες κατοπτρων .
Παρε το πακετο του ΟΤΕ και δεν χρειαζεται να κανεις τιποτα .

Reaction score
20
Ο ΟΤΕ δίνει 60αρι .πείτε μου ένα καλό πιάτο πιο μεγάλο με 30-35 ευρώ νδ πάρω.Έχει κανένα ιντερνετικό μαγαζί που να στέλνει επαρχία;

panosop

Συστημικός
Reaction score
668
2 ειναι τα βασικα σημεια ενος παραβολικο πιάτου... Η διάμετρος, δλδ. όσο πιο μεγάλη τόσο καλύτερα και το υλικό κατασκευης - αντανακλασης. Βασικά και εδω ισχύει, ότι πληρωσεις παίρνεις...
Τωρα καταστηματα υπάρχουν πολλά.
Εσυ αν θελεις ΜΟΝΟ ΟΤΕ, δεν χρειαζεσαι κάτι άλλο, αν όμως θελεις και αλλα τοτε θα πρέπει να αρχίσεις να ψαχνεσαι...
Εκει θα χρειαστει και αλλος δέκτης κλπ...

Reaction score
20
Μόνο ΟΤΕ Θέλω..άρα με καλύπτει το δικό του..έλεγα αν έπαιρνα πιο μεγάλο μήπως κέρδιζα ποιότητα εικόνας

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Παρε οσο πιο μεγαλο αντεχεις οικονομικα - γιατι αν "γλυκαθεις" δεν θα το αλλαξεις;)

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.120
Members
38.535
Νεότερο μέλος
Manosahead