Εξωτερικός Σκληρός Δίσκος?

Reaction score
14
καλα..καλα....ύστερα από αυτά που είδα εφέτος....δεν υπάρχει τίποτα.Μόνο στοιχειώδης ασφάλεια.

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Μιχάλη αν είσαι "ψιλιασμένος" λίγο, διαθέτεις firewall και ένα up-to-date antivirus είσαι ΟΚ..

Πάντως τα πράγματα έχουν αγριέψει πολύ τα τελευταία χρόνια..Απο την "κατάργηση" των δισκετών και μετά δεν είχα κολλήσει κανένα ιο, χωρίς να χρησιμοποιώ antivirus..Τα τελευταία 2 χρόνια όμως - και ειδικά απο την εμφάνιση του Blaster και των variants του - τα πράγματα άλλαξαν άρδην... Σήμερα ένα απροστάτευτο PC αρκεί να μείνει ένα 15λεπτο στο internet για να μολυνθεί.

Στο θέμα μας τώρα, ο εξωτερικός δίσκος που αναφέρουμε χρειάζεται format καθώς πρόκειται για έναν απλό δίσκο σαν αυτόν που έχουμε μέσα στο PC μας!

Reaction score
14
Λοιπόν έχουμε και λέμε, στον υπολογιστή που κόλλησε:
1.Zone Alarm Firewall Pro
2.Norton Antivirus 2004 every (day update)
3.Spy & Bot destroy
4.AD aware
5.Full Antispam

Ένα ωραίο πρωί η ηλεκτρονική μου διεύθυνση μπλοκαρίστηκε από τα πολλαπλα spam που πιθανώς έστελνε και έκανα αίτηση για να την πάρω πίσω. Αναγκάστηκα σε format μετά από αμέτρητες προσπάθειες. Γι αυτό τα λέω αυτά. Βέβαια, λειτουργούσα ως ανήσυχος χρήστης με Port Scanning και χρήση πολλών ...bus και όχι μονο προγραμμάτων. Πάντως όταν έβγαλα το Norton και έβαλα το Panda θα πρέπει να βρίκα και...20 ιούς...

Κώστας Φ.

Truth hurts. Here's a teddy bear.
Reaction score
895
Χαχα!Η αλήθεια είναι πως το Norton απο μόνο του μπορεί να αποτελέσει λόγω για format!
Με το Norton ποιος χρειάζεται τους ιούς!?!

Reaction score
7
Εγω εβαλα το Νorton 2005 πριν λιγες μερες... απλα αργει να φορτωσει, αλλα χωρις να φαινεται οτι φταιει το 2005...
Αλλα μαλλον θα του κανω ενα format και επανεγκατασταση ολα, γιατι 2 χρονια και δουλευει ετσι...
Το μονο που με φρεναρει ειναι ο χρονος που χρειαζεται και δεν τον εχω (να φαω μια μερα...) και τα update των προγραμματων που πρεπει να ξανακανω...

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.666
Members
38.588
Νεότερο μέλος
dark2030@