Επίσημη πρώτη του Android στις 23 Σεπτεμβρίου;

Μηνύματα
14.213
Reaction score
1.842
Δύο ανώνυμες πηγές του The Inquirer με γνώση από "πρώτο χέρι" για τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας της T-Mobile της Deutche Telekom και της Google, ισχυρίζονται ότι στις 23 Σεπτεμβρίου θα δοθούν στο ευρύ κοινό λεπτομέρειες για το πρώτο κινητό της πρώτης με το mobile λειτουργικό σύστημα της Google, Android. Εκπρόσωπος της T-Mobile αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τη σχετική φημολογία, ωστόσο επεσήμανε ότι η εταιρεία έχει δεσμευτεί "ότι θα διαθέσει στο ευρύ κοινό κινητό τηλέφωνο με το Google Android μέσα στη χρονιά".

Πηγή: PC Mag.gr
 

Μηνύματα
4.091
Reaction score
26
Δύο ανώνυμες πηγές του The Inquirer με γνώση από "πρώτο χέρι" για τις λεπτομέρειες της επικείμενης συνεργασίας της T-Mobile της Deutche Telekom και της Google, ισχυρίζονται ότι στις 23 Σεπτεμβρίου θα δοθούν στο ευρύ κοινό λεπτομέρειες για το πρώτο κινητό της πρώτης με το mobile λειτουργικό σύστημα της Google, Android. Εκπρόσωπος της T-Mobile αρνήθηκε να επιβεβαιώσει τη σχετική φημολογία, ωστόσο επεσήμανε ότι η εταιρεία έχει δεσμευτεί "ότι θα διαθέσει στο ευρύ κοινό κινητό τηλέφωνο με το Google Android μέσα στη χρονιά". - Και οι δύο εταιρείες βλέπουν τα χρονικά περιθώρια να στενεύουν, ενώ η Google, για να προλάβει το deadline, αναγκάστηκε να αφαιρέσει από την έκδοση 1.0 του Android [που βασίζεται σε Linux] την υποστήριξη για Bluetooth και GtalkService. Το smartphone που θα προκύψει από αυτή τη συνεργασία εικάζεται ότι θα υποστηρίζει μια πλατιά ποικιλία τεχνολογιών συνδεσιμότητας [μεταξύ των οποίων GSM/EDGE, CDMA, EV-DO, UMTS και Wi-Fi].

Πηγή: The Inquirer

Πηγή: e-pcmag.gr
 

xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.754
Reaction score
83.584
Απάντηση: Επίσημη πρώτη του Android στις 23 Σεπτεμβρίου;

Εννοείται ότι το Android σχεδιάστηκε για τους "σοβαρούς" χρήστες που βλέπουν το iPhone "λίγο" λόγω των λειτουργικών του ελλείψεων.
Ξεκινώντας όμως χωρίς υποστήριξη bluetooth δεν είναι και ο καλύτερος τρόπος να δείξει την υπεροχή του.
Άσε που σε εμφάνιση οι συσκευές που έχουμε δει σε photos που διέρρευσαν είναι ψιλοαπαράδεκτες.
Είναι η νέα τακτική που επικρατεί τελευταία, της κυκλοφορίας δηλαδή προϊόντων με σοβαρές ελλείψεις αρχικά, οι οποίες δίνονται αργότερα με αναβαθμίσεις και ζητούν από τους χρήστες να το δουν ως δώρο...
 

Μηνύματα
475
Reaction score
2
Απάντηση: Επίσημη πρώτη του Android στις 23 Σεπτεμβρίου;

... οπως και κάτι ανάγκες (ετεροχρονισμένες) για jailbreak και δεν συμμαζευεται που με εχουν αφήσει με ενα κινητό των 100 ευρώ εδω και 2 χρονια τωρα.

Βαρέθηκα να περιμένω το τέλειο κινητό και να τους χρημστοδωτω με 500ρες κάθε χρόνο μπας και το φτιάξουν...
 

Μηνύματα
14.213
Reaction score
1.842
Απάντηση: Επίσημη πρώτη του Android στις 23 Σεπτεμβρίου;

Εννοείται ότι το Android σχεδιάστηκε για τους "σοβαρούς" χρήστες που βλέπουν το iPhone "λίγο" λόγω των λειτουργικών του ελλείψεων ...
Δεν έχει να "παλέψει" μόνο μ' αυτό. Υπάρχουν ήδη Sansung Omnia, HTC Diamond. Και δεν το λέω μόνος μου, απόδειξη αυτό το συγκριτικό. Δύσκολα τα πράγματα.
 


ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.613
Μηνύματα
2.868.090
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top