Επίσκεψη στον maestro

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.595
Απάντηση: Επίσκεψη στον maestro.

Ωραίος συνδυαζμός είναι σκατί σκούρο με μνημοσυνί και λίγο παπαγαλί ή καροτί.

Y

Yiannis_B

Guest
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επίσκεψη στον maestro.

Στο σπίτι μου, έχω μόνο δικά μου έπιπλα, και το βάφω τσιρλί, φούξια, λαχανί αν θελήσω.
...και με την αφίσα? Τι θα κάνεις? :116:

.....κράτα γερά...και όσο αντέξεις!

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.526
Στο τζάκι! Δική μου είναι, από τα '80s. :120:

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
403

ευχαριστω ολους για τα καλα λογια! δεν εχω ιδιαιτερα καλα μηχανηματα, ειδικα σε συγκριση με αλλους ¨βλαμμενους¨εδω μεσα...αλλα προς το παρον ειμαι υπερ ευχαριστημενος..

ενισχτυτης ειναι ο onkyo 5007,
ηχεια teufel thx system 5.2,
media player: popcorn a300, dune prime 3, boxee
logitech touch, το logitech radio με μπαταρια κανει βολτες σαλονι, κουζινα, υπνοδωματιο.
B&W zeppelin air (εκπληκτικος ηχος, που δεν το περιμενεις απο ενα τετοιο μηχανημα)

2 server με 20x2tb
και ενα synology 1511+ που σερβιρει ταινιες και μουσικη σε ολο το σπιτι αλλα και εκτως σπιτιου μουσικη και φωτογραφιες σε ipad και ιphone. Με το zeppelin air εχω ολη μου την μουσικη διαθεσιμη απο το σπιτι στο εξοχικο, μεσω του synology 1511 και dsAudio στο ipad/iphone. βεβαια αυτο γινεται και με οποιοδηποτε ενισχυτη διαθετη DLNA UPnP αλλα το zeppelin air μεταφερεται και ευκολα...

Reaction score
403

σουπερ χωρος @αμαω προβολι.....αλλα ψηλα η οθονη :133:...γιατι :118:

......εισαι σουπερ με τετοιο χωρο......:615:
ναι εχετε δικιο αλλα ως νουμπας δεν γνωριζα και ηθελα τα ηχεια να ειναι απο κατω γιατι δεν γινεται αλλιως..μεσα στη εβδομαδα θα κοψω τους τοιχους αλλους 20 ποντους..για να κατεβει η οθονη στους 80cm. αν βαλεις και το πλαισιο της OS screen, το πανι θα αρχιζει απο τα 88-90cm για τις 16x9 ταινιες...για τις 235, θα ειναι συν τις μαυρες μπαρες...τι λετε καλα ειμαι η να παω και πιο κατω...μετα ομως θα θελει να κοψω και τις βασεις για τα ηχεια, τα οποια μετα το κοψιμο των 20 ποντων το υψος θα ειναι ακριβως για να μην κανουν σκιες στην οθονη..μιας και δεν υπαρχει χωρος δεξια και αριστερα..

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.595

Δεν είναι τίποτα να κοπούν οι βάσεις.
Φέρτες σε μένα να στις κάνω χίλια κομμάτια.

Reaction score
403

ωραιος, πολυ ωραιος
αλλα αφου μπορεις να κατεβασεις ηχεια οθονη γιατι ζεις εκει ψηλα ?
ελα ντε...η αληθεια ειναι οτι βαρεθηκα λιγο με τις μετακινησεις και το "σκαλισμα" των μηχανηματων και το εριξα στο κυριως θεμα, που ειναι η θεαση ταινιων...

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.526
Re: Απάντηση: Επίσκεψη στον maestro.

ναι εχετε δικιο αλλα ως νουμπας δεν γνωριζα και ηθελα τα ηχεια να ειναι απο κατω γιατι δεν γινεται αλλιως..μεσα στη εβδομαδα θα κοψω τους τοιχους αλλους 20 ποντους..για να κατεβει η οθονη στους 80cm. αν βαλεις και το πλαισιο της OS screen, το πανι θα αρχιζει απο τα 88-90cm για τις 16x9 ταινιες...για τις 235, θα ειναι συν τις μαυρες μπαρες...τι λετε καλα ειμαι η να παω και πιο κατω...μετα ομως θα θελει να κοψω και τις βασεις για τα ηχεια, τα οποια μετα το κοψιμο των 20 ποντων το υψος θα ειναι ακριβως για να μην κανουν σκιες στην οθονη..μιας και δεν υπαρχει χωρος δεξια και αριστερα..
Το ίδιο έκανα κι εγώ, κόψε τις βάσεις και κατέβασε την εικόνα κάτω από τα ογδόντα εκατοστά.

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.376

2 server με 20x2tb
και ενα synology 1511+ που σερβιρει ταινιες και μουσικη σε ολο το σπιτι αλλα και εκτως σπιτιου μουσικη και φωτογραφιες σε ipad και ιphone. Με το zeppelin air εχω ολη μου την μουσικη διαθεσιμη απο το σπιτι στο εξοχικο, μεσω του synology 1511 και dsAudio στο ipad/iphone. βεβαια αυτο γινεται και με οποιοδηποτε ενισχυτη διαθετη DLNA UPnP αλλα το zeppelin air μεταφερεται και ευκολα...
Πολύ θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα γι' αυτό. Μπορείς να ανοίξεις ένα θεματάκι για το πώς το κάνεις?

Υπέροχος χώρος πάντως!! :607:

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Επίσκεψη στον maestro.

Στο σπίτι μου, έχω μόνο δικά μου έπιπλα, και το βάφω τσιρλί, φούξια, λαχανί αν θελήσω.
για τα μηχανηματα σου σου τα εχουν πει αλλοι πιο ειδημωνες απο μενα...εχω ομως σε συγχαιρω για του γουστο σου στις ταινιες..ειδα οτι εχεις κατι melville κτλ
επισης σου λειπει ενα nas...απλα δεν γνωριζεις ποση ευκολια σου προσφερει..οτι θελεις με ρωτας..
και μονο synology, δοκιμασα και qnap αλλα δεν...

Reaction score
403

Πολύ θα ήθελα να μάθω περισσότερα πράγματα γι' αυτό. Μπορείς να ανοίξεις ένα θεματάκι για το πώς το κάνεις?

Υπέροχος χώρος πάντως!! :607:
δυστυχως με το qnap που εχεις δεν...
πχ δεν παιζει FLAC

οταν βρω χρονο θα το κανω.. ευχαριστω για τα καλα σου λογια..οτι θελεις και με pm

και αν μπορεις να βαλεις VDSL και να εχεις upload 10mbit μπορεις να streamaρεις ακομα και ταινια..το μονο limitation ειναι το upload bandwith που εχουν οι γραμμες μας..

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.526
για τα μηχανηματα σου σου τα εχουν πει αλλοι πιο ειδημωνες απο μενα...εχω ομως σε συγχαιρω για του γουστο σου στις ταινιες..ειδα οτι εχεις κατι melville κτλ
επισης σου λειπει ενα nas...απλα δεν γνωριζεις ποση ευκολια σου προσφερει..οτι θελεις με ρωτας..
και μονο synology, δοκιμασα και qnap αλλα δεν...
Ευχαριστώ πολύ! :107:

Χρησιμοποιούσα server μέχρι το 2008, αλλά η συντήρηση κατάντησε κουραστική.
Δεν κάνουν αυτά γιά μανιακούς. Άσε που είμαι με 3G στο σπίτι.

Reaction score
403

παιδες θα επανελθω γιατι περιμενω μια κοπελα..

Reaction score
403

Δεν είναι τίποτα να κοπούν οι βάσεις.
Φέρτες σε μένα να στις κάνω χίλια κομμάτια.
xaxaxa το θεμα ειναι μεχρι ποιο υψος ομως θα εχω καλο αποτελεσμα ηχητικα..πχ τωρα ειναι στο υψος των αφτιων μου (καθιστος)

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Επίσκεψη στον maestro.

θα σου γραψω αργοτερα...καλο βραδυ!

Reaction score
403
Απάντηση: Re: Επίσκεψη στον maestro.

Ευχαριστώ πολύ! :107:

Χρησιμοποιούσα server μέχρι το 2008, αλλά η συντήρηση κατάντησε κουραστική.
Δεν κάνουν αυτά γιά μανιακούς. Άσε που είμαι με 3G στο σπίτι.
συντηριση δεν χρειαζεται..οι σερβερ παραμενουν σβηστοι και offline..κανουν μονο stream, ειναι δηλαδη αποθηκευτικος χωρος. μονο το nas ειναι online και μοιραζει υλικο..
θα σου γραψω αργοτερα...καλο βραδυ!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.818
Members
38.498
Νεότερο μέλος
antikotsos