Gebreselassie
Μαύρος!
- Reaction score
- 3.896

Πολλές εβδομάδες πριν την ημερομηνία της έκθεσης, είχα δεχθεί πρόσκληση από τον γνωστό μας incognito a.k.a. Chris von Skal de la Κhfisia, διά να συνακροαστούμε το γνωστό αναλογικοφρίκ εξαιρετικό σύστημά του. Προηγούμενη φορά που άκουσα το σύστημα του Χρήστου ήταν το 2004 και από τότε έχουν γίνει περίπου 666 :137: αναλογικές αναβαθμίσεις, οπότε με έτρωγε κι εμένα ο κ@λος μου.
Ένα παραπάνω που την Παρασκευή είχα την τιμή να συνοδεύομαι από τον πρόεδρο της ΕΒΒΕ Μελίδη και τον (μελλοντικό) Δήμαρχο Βόλου Κώστα Κόγια. Ο Μιχάλης, ως άριστος κατασκευαστής και μέγας πατεντιάρης, εξέφρασε την έντονη επιθυμία τόσο να δει τις μηχανολογικές προσεγγίσεις του Χρήστου σε εφαρμογή, όσο και να πάρει μια ηχητική ιδέα για το ακουστικό αποτέλεσμα. Ο Κώστας κι εγώ θέλαμε περισσότερο να πάμε για να κάνουμε επιτέλους εκείνο το ρημάδι το συγκριτικό mp3 vs everything αλλά ο Χρήστος δεν μας έκανε τη χάρη, οπότε αρκεστήκαμε στις απλές ακροάσεις και την παρατεταμένη μπυροποσία.
Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον Χρήστο και την σύζυγο Πόπη για την υπέροχη φιλοξενία. Ποιός ξέρει τι θα μας έσουρε ο Χρήστος και πήγε η γυναίκα και πήρε 50 διαφορετικές μπύρες, μια κάσα από την κάθε μία (δείγμα μερικών εξ αυτών φαίνεται στην photo). Σου λέει θα κάνουνε ντου οι αλκοολικοί, δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. :137: Τα τυροπιτάκια ήταν υπεράνω κριτικής, φάγαμε, ήπιαμε, σκάσαμε, οι ανύπαντροι κόντεψαν κόντεψαν να παντρευτούν, ε ακούσαμε και λίγη μουσική... :142:
...