Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896

Πολλές εβδομάδες πριν την ημερομηνία της έκθεσης, είχα δεχθεί πρόσκληση από τον γνωστό μας incognito a.k.a. Chris von Skal de la Κhfisia, διά να συνακροαστούμε το γνωστό αναλογικοφρίκ εξαιρετικό σύστημά του. Προηγούμενη φορά που άκουσα το σύστημα του Χρήστου ήταν το 2004 και από τότε έχουν γίνει περίπου 666 :137: αναλογικές αναβαθμίσεις, οπότε με έτρωγε κι εμένα ο κ@λος μου.

Ένα παραπάνω που την Παρασκευή είχα την τιμή να συνοδεύομαι από τον πρόεδρο της ΕΒΒΕ Μελίδη και τον (μελλοντικό) Δήμαρχο Βόλου Κώστα Κόγια. Ο Μιχάλης, ως άριστος κατασκευαστής και μέγας πατεντιάρης, εξέφρασε την έντονη επιθυμία τόσο να δει τις μηχανολογικές προσεγγίσεις του Χρήστου σε εφαρμογή, όσο και να πάρει μια ηχητική ιδέα για το ακουστικό αποτέλεσμα. Ο Κώστας κι εγώ θέλαμε περισσότερο να πάμε για να κάνουμε επιτέλους εκείνο το ρημάδι το συγκριτικό mp3 vs everything αλλά ο Χρήστος δεν μας έκανε τη χάρη, οπότε αρκεστήκαμε στις απλές ακροάσεις και την παρατεταμένη μπυροποσία.

Θέλω πραγματικά να ευχαριστήσω τον Χρήστο και την σύζυγο Πόπη για την υπέροχη φιλοξενία. Ποιός ξέρει τι θα μας έσουρε ο Χρήστος και πήγε η γυναίκα και πήρε 50 διαφορετικές μπύρες, μια κάσα από την κάθε μία (δείγμα μερικών εξ αυτών φαίνεται στην photo). Σου λέει θα κάνουνε ντου οι αλκοολικοί, δεν θα μείνει κολυμπηθρόξυλο. :137: Τα τυροπιτάκια ήταν υπεράνω κριτικής, φάγαμε, ήπιαμε, σκάσαμε, οι ανύπαντροι κόντεψαν κόντεψαν να παντρευτούν, ε ακούσαμε και λίγη μουσική... :142:

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Από αριστερά προς τα δεξιά, Μελίδης Μιχάλης, incognito, η αφεντομουτσουνάρα μου, Costas Coyas.

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Ο Μελίδης σκέπτεται: Βρε κοίτα να δεις μούρλα που την έχουν οι χαϊεντάδες! :142:

...

Reaction score
40
Απάντηση: Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Βαριά κατασκευή αλλά καλή. Άλα μπλουζάκι ο Δήμαρχος :119:....
Έχετε τα τυχερά σας βλέπω.

ΥΓ. Όλα τα λεφτά το βλέμμα του Μιχάλη και το κουστούμι του Τσάρου:142:

Reaction score
80
Απάντηση: Re: Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Από αριστερά προς τα δεξιά, Μελίδης Μιχάλης, incognito, η αφεντομουτσουνάρα μου, Costas Coyas..
Αρχησες να τρως και τον Ημιθεο; :116:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
ΚΚ: Ρε μ@λάκα ωραία παίζει!
ΝΤ: Εεεε, για βινύλιο καλό είναι. :142:
ΜΜ: Σκάστε ρε!

...

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Επεράσαμε όμορφα που λέει και το άσμα! Αυτή η συνάντηση ήταν ότι έπρεπε για μένα, μετά από μία δύσκολη μέρα στο γραφείο...
Για το σύστημα του Χρήστου δεν νομίζω ότι χρειάζεται να μιλήσω, όπως έχω ξαναπεί είναι ανάμεσα στα καλύτερα συστήματα που έχω ακούσει, από τα λίγα συστήματα που δεν τους λείπει απολύτως τίποτα. Ας πούνε την άποψή τους και τα παιδιά.

Χρήστο σας ευχαριστούμε και πάλι! Να το ξανακάνουμε! :126:

...

Reaction score
17.686
Ρομπα με κάνατε... Του χρόνου θα περνάω από το level -1 με δύο ορόφους διαφορά υψομέτρου...

(λες και δε τα θέλει ο κ---ς μου...)
Ε,δεν τα θελει?

Exω αντιληφθει ενα ανεπαισθητο delay στον εγκεφαλο μου τελευταια....:116:,μ αυτο που βλεπω ομως τωρα,δεν υπολογιζα....

Περιμενω να προταθει ο Χρηστος για συντονιστης.Αν δεν μ εχουν ξεπερασει οι εξελιξεις φυσικα.

Διαφορετικα,θα τον προτεινω εγω!:126:

Υ.Γ.Αν σας ξαναδιαβασω να μαλλιοτραβιεστε...θα σας βγαλω φωτογραφια και θα την στειλω στον κυριο Δολ Φον.

Costas Coyias

Ημίθεος
Administrator
Reaction score
23.138

Σπαζοκεφαλιά: Είστε μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον, και πηγαίνετε πέρα - δώθε και τσιμπολογάτε, και μέσα σε μισή ωρίτσα μπορείτε να φάτε 12 πιρισκάκια και τρία τυροπιτάκια. Αν υπό τις ίδιες συνθήκες παρευρίσκεται και ο δολοφονάκης, πόσα πιροσκάκια θα προλάβετε να φάτε;

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Re: Απάντηση: Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Σπαζοκεφαλιά: Είστε μέσα σε ένα ευχάριστο και φιλόξενο περιβάλλον, και πηγαίνετε πέρα - δώθε και τσιμπολογάτε, και μέσα σε μισή ωρίτσα μπορείτε να φάτε 12 πιρισκάκια και τρία τυροπιτάκια. Αν υπό τις ίδιες συνθήκες παρευρίσκεται και ο δολοφονάκης, πόσα πιροσκάκια θα προλάβετε να φάτε;
Μπουαχαχαχα! Δεν θα σε ενδιαφέρει το θέμα γιατί δεν θα προλάβεις να τα δεις. :114::114:

...

Reaction score
40

Κ. Χρήστο έχω την εντύπως ότι κάποιοι θα ακούν αναλογικά από δω και πέρα:126:

skaloumbakas

4Haris
Reaction score
1.677

...Περιμενω να προταθει ο Χρηστος για συντονιστης.Αν δεν μ εχουν ξεπερασει οι εξελιξεις φυσικα.
Διαφορετικα,θα τον προτεινω εγω!:126:
Χριστίνα σε ευχαριστώ για την ευγένεια σου, αλλά πραγματικά, προτιμώ να παραμείνω μέλος. Υπάρχουν πολλά νέα παιδιά με όρεξη και γνώσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω το Νίκο τον Κώστα και τον Μιχάλη για την τιμή και λυπάμαι που δεν ηρθαν κι άλλοι... ταξιδιώτες, πάντως σας το είχα υποσχεθεί ήδη από τον Μαίο που ανέβηκα Θεσσαλονίκη. Μάλιστα ειχα γράψει κάποτε ότι το Κόγια θα το φέρω μια μέρα στο σπίτι και ομολογώ ότι ήταν ο πιό καλός ακροατής... :126:

Πιστεύω ότι η προσωπική επαφή είναι το σημαντικότερο σε αυτό το χόμπυ το κατά κάποιο τρόπο μοναχικό και... εγωιστικό.

Υγεία να έχουμε να το επαναλάβουμε και του χρόνου...

Εχω μαζεμένους τους δίσκους που ακούσαμε (πρέπει να ήταν πάνω από 3ωρο η ακρόαση) και θα γράψω τη μουσική σε λίγο.

Δυστυχώς, κανείς δεν μου ζήτησε να ακούσουμε CD... :142:

Reaction score
23
Απάντηση: Re: Επίσκεψη στο αναλογικό άνδρο του Hi End...

Υ.Γ.Αν σας ξαναδιαβασω να μαλλιοτραβιεστε...θα σας βγαλω φωτογραφια και θα την στειλω στον κυριο Δολ Φον.
Καλοδεχούμενη, ευχαριστώ.
Θα το γράψω το βιβλίο που θα μου πάει.
Ήχος και ψυχικές διαταραχές του μέσου ακροατή…
Θα μου επιτρέψεις τον ενικό αλλά με το πληθυντικό μπερδεύομαι. Καθώς είναι γνωστό ότι δηλώνω Aναλφάβητος.
Χριστίνα, όλες αυτές οι αβρότητες είναι μέχρι να συνέλθουμε από το σοκ της έκθεσης. Κρατάει, περίπου 20 ωρολογιακές μέρες.
Αν αρχίσουμε τα σφιχταγκαλιάσματα, τη κλείσαμε τη κατηγορία…

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.098
Members
38.529
Νεότερο μέλος
Nikos67