Επίσκεψη στο πρώτο Mi Store (Xiaomi) της Ευρώπης



xfader

Segregation supporter
Administrator
Μηνύματα
35.739
Reaction score
83.514
Λοιπον ειχε ενδιαφερον??
Για όποιον ενδιαφέρεται για τα προϊόντα της Xiaomi και θέλει την ασφάλεια της υποστήριξης στην Ελλάδα, όπως και της διετούς εγγύησης, στο κατάστημα αυτό θα τα βρει συγκεντρωμένα και θα πάρει απαντήσεις από ένα πολύ ενημερωμένο προσωπικό.

H Xiaomi επιθυμεί να μπει στην αγορά της Ευρώπης δυναμικά βλέποντας τη μεγάλη απήχηση των smartphones κυρίως. Παράλληλα έχει θέσει σε λειτουργία όλες τις ενέργειες για να έρθουν στην ήπειρό μας και οι υπόλοιπες, πιο άγνωστες συσκευές, που κυκλοφορούν στην Ασία. Από ιονιστές και φίλτρα νερού μέχρι τηλεοράσεις και πλήρεις προτάσεις για smart home. Η καθυστέρηση οφείλεται στις αναγκαίες πιστοποιήσεις που χρειάζονται, στη δημιουργία των μενού σε όλες τις γλώσσες, στην οργάνωση διακίνησης και αποθήκευσης, στο προσωπικό, στο service, στα φορολογικά κλπ.

Φυσικά όλα τα παραπάνω έχουν επίπτωση στις τιμές που είναι αισθητά υψηλότερες από αυτές των κινέζικων online καταστημάτων. Στα πιο φτηνά μοντέλα συσκευών συνεχίζει να είναι ανταγωνιστική, σε κάποια όμως πιο hiend μπαίνει στον ανταγωνισμό με άλλες εταιρείες με ισχυρότερο brand name. Ο χρόνος θα δείξει τα αποτελέσματα.
 



















Τελευταια Μηνυματα

Staff online

  • Zizik
    Chauncey Gardiner * tl;dr *
  • spylab
    Shalom
  • n_olympios
    Μαντιναδόρος!
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.598
Μηνύματα
2.867.343
Members
37.936
Νεότερο μέλος
albie
Top