Επαγγελματικό ηχειο για κεντρικό..........

Reaction score
30.048
Απάντηση: Επαγγελματικό ηχειο για κεντρικό..........

Το πρόβλημα δεν είναι να το δει σωστά ο Pioneer, ούτε το mcacc.
Το ενδεχόμενο πρόβλημα θα είναι τα διαφορετικά ηχοχρώματα αυτού του ηχείου συγκριτικά με των δυο άλλων.
Επίσης και οι διαφορετικές στάθμες που ενδεχομένως να σηκώνει αυτό το ηχείο.
Το οτι δεν είναι μαγνητικά θωρακισμένο δεν αποτελεί πρόβλημα , εκτός και αν έχεις crt tv , η κάποιο κασσετόφωνο η μαγνητόφωνο , κάπου εκεί κοντά, και απο οτι ξέρω δεν έχεις. Ο παθητικός ακτινοβολητής είναι απο πάνω , το woofer είναι μπροστά στην μπάφλα μαζί με τα άλλα μεγάφωνα, μια χαρά είναι. Απλά έχοντας άλλες μονάδες με άλλης φιλοσοφίας κροσσάρισμα , μπορεί να μην δένει με τα άλλα ηχεία . Αν δεχτούμε οτι η μπροστινή τριάδα πρέπει να είναι ίδια.

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Το πρόβλημα δεν είναι να το δει σωστά ο Pioneer, ούτε το mcacc.
Το ενδεχόμενο πρόβλημα θα είναι τα διαφορετικά ηχοχρώματα αυτού του ηχείου συγκριτικά με των δυο άλλων.
Επίσης και οι διαφορετικές στάθμες που ενδεχομένως να σηκώνει αυτό το ηχείο.
Το οτι δεν είναι μαγνητικά θωρακισμένο δεν αποτελεί πρόβλημα , εκτός και αν έχεις crt tv , η κάποιο κασσετόφωνο η μαγνητόφωνο , κάπου εκεί κοντά, και απο οτι ξέρω δεν έχεις. Ο παθητικός ακτινοβολητής είναι απο πάνω , το woofer είναι μπροστά στην μπάφλα μαζί με τα άλλα μεγάφωνα, μια χαρά είναι. Απλά έχοντας άλλες μονάδες με άλλης φιλοσοφίας κροσσάρισμα , μπορεί να μην δένει με τα άλλα ηχεία . Αν δεχτούμε οτι η μπροστινή τριάδα πρέπει να είναι ίδια.
Συμφωνώ χίλια της εκατό μαζί σου μάστορα μου....απλά η απορία υπάρχει και γουσταρω να το ακούσω στο σύστημα μου για να μου λυθεί......νέες εμπειρίες βρε αδερφε....καινουρια παιχνιδακια που λέμε!

Reaction score
30.048

Ναι δε λεω , σωστά τα λες. Κανόνισε όμως , όταν θα το έχεις για δοκιμή , να έχεις ταυτόχρονα και ενα σοβαρό τελικό συνδεδεμένο στο δικό σου , για να γίνει σωστή σύγκριση. Απο πλευράς ισχύως εννοώ.
Γιατί όπως και να το κάνουμε , άλλο 600 βατάκια που εχει αυτό και άλλο τα 100 που βγάζει ο Pioneer και ταϊζεις το δικό σου.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.225
Τα ηχοχρώματα είναι το ίδιο με τις χροιές? :142::142:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.225
Re: Απάντηση: Επαγγελματικό ηχειο για κεντρικό..........

Πάντως, ένα πράγμα δεν καταλαβαίνω βρε Βλάση.

Αφού το κεντρικό δεν παίζει ποτέ δυνατά, γιατί τρώγεσαι δυό χρόνια τώρα? :121:

Ασ' το ήσυχο στη χαμηλή του ένταση. Στην οποία, ό,τι ενισχυτή και να βάλεις, το ίδιο θα ακούγεται. ΣΙΓΑ!

Reaction score
30.048
Απάντηση: Re: Επαγγελματικό ηχειο για κεντρικό..........

Τα ηχοχρώματα είναι το ίδιο με τις χροιές? :142::142:
Περίπου. Η μήπως δεν είναι?
Εσυ θα μας πεις.:618:

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.854

Τι εννοείς Zizik ότι δεν παίζει ποτέ δυνατά? Για μένα, αν κάποιο από τα 5 ή 7 ηχεία χρειάζεται σοβαρή ενίσχυση, αυτό είναι το κεντρικό.

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.225
Γιά σένα ναι, γιά τον Βλάση λέω. Που ακούει ψιθύρους το βράδυ, όχι τον ήχο της ταινίας. :114:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.225
Re: Απάντηση: Re: Επαγγελματικό ηχειο για κεντρικό..........

Περίπου. Η μήπως δεν είναι?
Εσυ θα μας πεις.:618:
Εγώ δεν ξέρω απ' αυτά, γι' αυτό ρωτάω. Εσείς είστε οι χαϊεντάδες.

Reaction score
30.048

Που το ξέρεις εσυ τι ακούει ο Βλάσσης το βράδυ?
Οσο για τις χροιές , αν τα θεωρείς θέματα ανευ σημασίας , τότε γιατί πήρες τρια ιδια για μπροστά?

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.854

Βλάση, μια δοκιμή θα σε πείσει.

Μόνο πες μας πότε θα είναι η δοκιμή, να μαζευτούμε όλοι. :116:

Zizik

Safety Last
Administrator
Reaction score
79.225
Re: Απάντηση: Επαγγελματικό ηχειο για κεντρικό..........

Που το ξέρεις εσυ τι ακούει ο Βλάσσης το βράδυ?
Οσο για τις χροιές , αν τα θεωρείς θέματα ανευ σημασίας , τότε γιατί πήρες τρια ιδια για μπροστά?
1. Μου το είπε προφανώς...

2. Γιά ομορφιά και συμμετρία.

Εσύ που έχεις παράταιρα με τα πενταράκια, δεν έχεις διαφορά ηχοχρωμάτων και χροιών?

Reaction score
15.548
Απάντηση: Re: Απάντηση: Επαγγελματικό ηχειο για κεντρικό..........

Εσύ που έχεις παράταιρα με τα πενταράκια, δεν έχεις διαφορά ηχοχρωμάτων και χροιών?
:405:

Reaction score
30.048

1. Μου το είπε προφανώς...

2. Γιά ομορφιά και συμμετρία.

1. που το ξέρουμε?
2. Δεν παίρνεις τρια ιδια ηχεία για συμμετρία. Τα ηχεία κάνουν άλλα πράγματα , απο το να δείχνουν συμμετρικά.
Δεν είναι παράταιρα.Ιδια αλουμινίου και ιδια γουφερ, ιδια τουίτερ.
Ιδια τονική ισορροπία.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.496

Μου το είπε προφανώς...
Το έχει πει και σε μένα!

Αρχίσαμεεεεε...:405:

vlasis

Φωτογράφος!
Reaction score
7.821

Βρε λεβεντες το ξερω οτι το δυσκολο κεντρικο μου τα ενισχυτακια του ΠΙονερου απλα το χαιδευουν και σαφως δεν ειναι κατι που εχω κρυψει......καποια στιγμη θα ερθει η μηχανη η βαρβατη που θα το οδηγησει σωστα.....εκτος αν φτιαχτει καποια στιγμη ο Proceed και το ξανασηκωσει στον αερα οπως εκανε ποιο παλια......
Ας μην περιστρεφομαστε γυρω απο το δικο μου κεντρικο....το θεμα που ανοιξα εχει γενικο χαρακτηρα για το αν ενα ηχειο ενεργο σαν το Focal η οποιο αλλο θελετε θα μπορουσε να σταθει σωστα ως κεντρικο ηχειο.
Τις αποψεις σας ζηταω μιας και ολο και καποιος απο εσας μπορει να εχει πειραματιστει!
Αλλωστε οι απαντησεις σας αφορουν οποιον ενδιαφερεται για ενα τετοιο σεταρισμα ....

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.854

Τις αποψεις σας ζηταω μιας και ολο και καποιος απο εσας μπορει να εχει πειραματιστει!
Αλλωστε οι απαντησεις σας αφορουν οποιον ενδιαφερεται για ενα τετοιο σεταρισμα ....
Βλάση θα είχε νόημα μόνο αν κάποιος έχει πειραματιστεί με τον συνδυασμό του συγκεκριμένου focal με τα δικά σου κυρίως ηχεία. Αν έχεις τη δυνατότητα δοκιμής, κάνε τη. Άσε τον Pioneer να φέρει τα ηχεία όσο πιο κοντά γίνεται τονικά, και βλέπεις. Δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τρόπος.

gstriftos

gilectronikos
Reaction score
4.437

αν ενα ηχειο ενεργο σαν το Focal η οποιο αλλο θελετε θα μπορουσε να σταθει σωστα ως κεντρικο ηχειο.
Θα έβαζες ποτέ διαφορετικό δεξί-αριστερό ηχείο;Έτσι για να πειραματιστείς,ακόμα και με ισοστάθμιση;

(Βέβαια είναι γεγονός ότι το αυτί ξεγελίεται εύκολα,είστε και εσείς οι χαιντάδες όμως κάτι κουφάλογα βρε αδερφάκι μου:136:)

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
109.496

...είστε και εσείς οι χαιντάδες όμως κάτι κουφάλογα βρε αδερφάκι μου
Δεν μπορούν να ρυθμίσουν 2 ηχεία!

Τι να πούνε και οι χομσινεμάδες που ρυθμίσουν τουλάχιστον 6! :136:

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.670
Members
38.589
Νεότερο μέλος
dark2030@