Σπύρος Μπλάτσιος
Διακεκριμένο μέλος
- Reaction score
- 305
Απάντηση: Επαναφορα ΓΔ
welcome back Tsarouhito!!!
Δε φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ με το τελευταίο που είπες. :446:Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.
Η αλήθεια είναι όμως ότι η απουσία του zoglair από την ΔΟ δεν με αφήνει να το χαρώ. Ελπίζω να τελειώσουν όλα ομαλά και να είμαστε όπως ήμασταν. Τελικά, αυτός που είπε το "ουδείς αναντικατάστατος" ήταν μεγάλος μ@λάκας.
...
Τι βρίζεις ρε...:132:....
Τελικά, αυτός που είπε το "ουδείς αναντικατάστατος" ήταν μεγάλος μ@λάκας.
...
Μήπως τελικά ήταν καλύτερα; Γιατί το "ή αυτός, ή εγώ" θυμίζει ηλικίες Δημοτικού.Άλλωστε θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος διαχειριστής έχει συμβάλλει στην απομάκρυνση μελών με τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει.
Μάλλον δεν το θέλει πολύ (ακόμα). :109:Μόνο εμένα δεν έχει καταφέρει να διώξει ή να με "πλακώσει" όπως έχει αρκετές φορές δηλώσει.
Και ποιος ορίζει ή κρίνει τα απωθημένα του καθενός;Και για να ξεφύγω και από το προσωπικό επίπεδο:
Είμαι της άποψης ότι άτομα που δεν μπορούν να ελέγχουν τα προσωπικά τους απωθημένα δεν πρέπει να έχουν καμία εξουσία στα χέρια τους.
Μήπως τελικά ήταν καλύτερα; Γιατί το "ή αυτός, ή εγώ" θυμίζει ηλικίες Δημοτικού.
Μάλλον δεν το θέλει πολύ (ακόμα). :109:
Και ποιος ορίζει ή κρίνει τα απωθημένα του καθενός;
:446::444:Είχε φύγει ποτέ??:138:
Καλύτερα που έφυγαν μέλη γιατί δεν τα "πήγαινε".Μήπως τελικά ήταν καλύτερα; Γιατί το "ή αυτός, ή εγώ" θυμίζει ηλικίες Δημοτικού.
Μάλλον δεν το θέλει πολύ (ακόμα). :109:
Και ποιος ορίζει ή κρίνει τα απωθημένα του καθενός;