Επαναφορα ΓΔ

tyler durden

Μη ριβγιούερ
Reaction score
2.743
Απάντηση: Επαναφορα ΓΔ

Μπραβο βρε Νικο Τσαρουχα! Καποιος που ειναι εδω μεσα απο το 2005 ξερει ακριβως την προσφορα σου. Χαιρομαι, και παρακαλω το ΑΝΤΡΕΑ Κ. και ολους εσας που περναει απο το χερι σας να κανετε το καλυτερο να αρθουν και ολες οι αλλες αποχωρησεις των εξαιρετων ανθρωπων που λειπουν.
Δεν θελω καθε φορα που κανω login να φοβαμαι μην δω και ενα καινουριο δυσαρεστο.

Tyler

Reaction score
1

Δεν γνωρίζω το παλαιότερο έργο της διαχείρησης, αλλά τον τελευταίο χρόνο+ που συμμετέχω στο AVSite βλέπω ότι είναι μια χαρά πλην ελάχιστων και ασήμαντων εξαιρέσεων.

Ο ενθουσιασμός των υπολοίπων για την επαναφορά του κου Τσαρούχα στην θέση του ΓΔ, μόνο θετικές σκέψεις μου φέρνει στο μυαλό.

Καλή επιτυχία και μπόλικο κουράγιο στο δύσκολο έργο :)

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.648

Καλώς μας επέστρεψες Νίκο! :107:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879

welcome back :126:

Reaction score
1

Καλά, αισθάνομαι εντελώς ηλίθιος! :120:

Από τον Σκαφάτο ενημερώθηκα μόλις τώρα για την επαναφορά του Νίκου στη θέση του γενικού! :137:

Εύγε και στους δύο, τόσο στον Αντρέα για την πρωτοβουλία, αλλά άλλο τόσο φυσικά και στον Νίκο που την αποδέχτηκε! :626:

Άιντε παιδιά, πάμε δυνατά τώρα να πείσουμε και όλους τους υπόλοιπους να επανέλθουν... :126:

Gebreselassie

Μαύρος!
Reaction score
3.896
Σας ευχαριστώ πολύ όλους για το καλωσόρισμα.
Η αλήθεια είναι όμως ότι η απουσία του zoglair από την ΔΟ δεν με αφήνει να το χαρώ. Ελπίζω να τελειώσουν όλα ομαλά και να είμαστε όπως ήμασταν. Τελικά, αυτός που είπε το "ουδείς αναντικατάστατος" ήταν μεγάλος μ@λάκας.

...

Reaction score
6
Παιδιά σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισμα.
Η αλήθεια είναι όμως ότι η απουσία του zoglair από την ΔΟ δεν με αφήνει να το χαρώ. Ελπίζω να τελειώσουν όλα ομαλά και να είμαστε όπως ήμασταν. Τελικά, αυτός που είπε το "ουδείς αναντικατάστατος" ήταν μεγάλος μ@λάκας.

...
Δε φαντάζεσαι πόσο συμφωνώ με το τελευταίο που είπες. :446:

Welcome back ρε μΠαόκι! :136:
(καλά το πρωτάθλημα ξέχνα το ε, ούτε να το συζητάς... :137:).

Reaction score
4

Reaction score
3

Μιας και το AVSite είναι ελεύθερο και δημοκρατικό, θα πω την άποψή μου:
Δεν μπορώ να πω ότι χαίρομαι με την επαναφορά του.
Άλλωστε θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος διαχειριστής έχει συμβάλλει στην απομάκρυνση μελών με τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει.
Μόνο εμένα δεν έχει καταφέρει να διώξει ή να με "πλακώσει" όπως έχει αρκετές φορές δηλώσει.

Και για να ξεφύγω και από το προσωπικό επίπεδο:
Είμαι της άποψης ότι άτομα που δεν μπορούν να ελέγχουν τα προσωπικά τους απωθημένα δεν πρέπει να έχουν καμία εξουσία στα χέρια τους.

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
97.648

Άλλωστε θεωρώ ότι ο συγκεκριμένος διαχειριστής έχει συμβάλλει στην απομάκρυνση μελών με τον τρόπο που τα αντιμετωπίζει.
Μήπως τελικά ήταν καλύτερα; Γιατί το "ή αυτός, ή εγώ" θυμίζει ηλικίες Δημοτικού.

Μόνο εμένα δεν έχει καταφέρει να διώξει ή να με "πλακώσει" όπως έχει αρκετές φορές δηλώσει.
Μάλλον δεν το θέλει πολύ (ακόμα). :109:

Και για να ξεφύγω και από το προσωπικό επίπεδο:
Είμαι της άποψης ότι άτομα που δεν μπορούν να ελέγχουν τα προσωπικά τους απωθημένα δεν πρέπει να έχουν καμία εξουσία στα χέρια τους.
Και ποιος ορίζει ή κρίνει τα απωθημένα του καθενός;

Reaction score
17.427
Re: Απάντηση: Επαναφορα ΓΔ

Μήπως τελικά ήταν καλύτερα; Γιατί το "ή αυτός, ή εγώ" θυμίζει ηλικίες Δημοτικού.

O απεναντι μας.:136:

Νικο, καλως ξανα ματα ηρθες!Ευχομαι να σε συνοδευει ουριος ανεμος!:107:

Reaction score
10
Είχε φύγει ποτέ??:138:
:446::444:
Σιγα μην εφευγε... Που αλλου θα ειχε fanclub???
Αντε με το καλο και παλι Νικο, και για αλλη μια φορα υποκλινομαι στην κουβεντα που ειπες στο κειμενο παραιτησης!!!

Reaction score
3

Καλύτερα που έφυγαν μέλη γιατί δεν τα "πήγαινε".
Αυτό δεν είναι δημοκρατικότητα, ούτε συνάδει με τις κατά καιρούς εξαγγελίες περί ανοιχτού και δημιουργικού φόρουμ.
Και δεν μιλάω για μέλη που διώχτηκαν γιατί πράγματι δημιούργησαν πρόβλημα στη σελίδα.
Και αυτό που έχει πει για "πλάκωμα" έρχεται σαν επισφράγιση του επιπέδου του και μάλιστα ως διαχειριστή.....
(Πως φαίνεται ότι είναι και Παοκτζής:126:)

Και τέλος, όσο αφορά τα απωθημένα, δεν χρειάζεται να τα ορίσει ή να τα κρίνει κανείς.
Και θα στο εξηγήσω με παράδειγμα:
Αν με βάζαν εμένα συντονιστή σε μια κατηγορία (δεν έχει σημασία ποιά) και με τη παραμικρή αφορμή τα "έβαζα" κατά συγκεκριμένου μέλους, μόνο και μόνο επειδή γράφει για το δημόσιο, θα με αφήνανε στη θέση αυτή;
Ένα φόρουμ δεν φτάνει να δηλώνει πως είναι δημοκρατικό πρέπει και να το αποδεικνύει.
Δεν ξέρω ποιές είναι οι σχέσεις μεταξύ των μελών και της ΔΟ, αλλά δεν μπορώ ακόμα να καταλάβω τι κρύβεται πίσω από την εμμονή που υπάρχει για την παραμονή του συγκεκριμένου ΓΔ.....

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.884
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis