Επανεκδοσεις Δισκων Βινυλιου

Reaction score
126
Εγώ αγοράζω πολλές επανεκδόσεις - κυρίως ψυχεδέλεια 60ς - και είμαι κατενθουσιασμένος με την ποιότητα της παραγωγής. Στο 99,9% αναγράφεται, ότι είναι από τις αυθεντικές ταινίες και με αναλογική επεξεργασία. Παραθέτω κάποια ενδεικτικά.
Little Free Rock - Nirvanating Neversounds
Space Farm - Space Farm
Jimmy Witherspoon with Ben Webster - Roots
Spirit Of John Morgan - Spirit Of John Morgan
Gravy Train - Staircase To The Day

Reaction score
36
Εγώ αγοράζω πολλές επανεκδόσεις - κυρίως ψυχεδέλεια 60ς - και είμαι κατενθουσιασμένος με την ποιότητα της παραγωγής. Στο 99,9% αναγράφεται, ότι είναι από τις αυθεντικές ταινίες και με αναλογική επεξεργασία. Παραθέτω κάποια ενδεικτικά.
Little Free Rock - Nirvanating Neversounds
Space Farm - Space Farm
Jimmy Witherspoon with Ben Webster - Roots
Spirit Of John Morgan - Spirit Of John Morgan
Gravy Train - Staircase To The Day
Επανεκδοσεις απο ποιες ομως εταιρειες φιλε?

Reaction score
126
Το νήμα δεν ρωτούσε για συγκεκριμένες εταιρείες, αλλά για την ποιότητα των επανεκδόσεων γενικά. Η γνώμη μου είναι, πως τα τελευταία χρόνια έχουμε πολύ καλές δουλειές και σχετικά φτηνές.

Reaction score
36
Το νήμα δεν ρωτούσε για συγκεκριμένες εταιρείες, αλλά για την ποιότητα των επανεκδόσεων γενικά. Η γνώμη μου είναι, πως τα τελευταία χρόνια έχουμε πολύ καλές δουλειές και σχετικά φτηνές.
Ευχαριστω για την απαντηση αλλα δεν υπαρχει νοημα πιστευω να μιλαμε γενικα και αοριστα χωρις να αναφερουμε συγκεκριμενες εταιρειες που δουλευουν κυριως με επανεκδοσεις. Το ερωτημα για να το κανω πιο συγκεκριμενο ειναι απο ποτε οι επανεκδοσεις βινυλιου προερχονται απο ψηφιακες πηγες? Προσωπικα δε με ενδιαφερει τοσο η ποιοητα εξωφυλλου η το βαρος.. Ακομα και το αν προερχεται απο ανακυκλωσιμο βινυλιο παρολο που επηρεαζει τον ηχο

Reaction score
126
Φαντάζομαι ότι οι ψηφιακές ηχογραφήσεις (πηγές) ξεκινάνε μετά το 1985, άρα από εκεί κι έπειτα δύσκολα θα βρεθεί επανέκδοση αναλογική, χωρίς αυτό να είναι κακό κατ' ανάγκη.
Μιας και το ζήτησες, βάζω κάποιες εταιρείες - στον χώρο του ροκ, της σόουλ, του μπλουζ και της τζαζ - που κάνουν αναλογικές επανεκδόσεις.

Blue Note / Mainstream / Stax / Si-Wan / Wah Wah / Anazitisi / Timeless / Sommor / O-Music / EMI / Stax / BGP / Kama Sutra / Vanguard / Prestige / Verve / Tico / CBS / Warner Bros. / Elektra / Columbia / United Artists / Akarma / Decca / Charly / Hightone / Tapestry / Phillips

Τα άλμπουμ που κυκλοφόρησαν μέχρι το 1980-5 τα επανεκδίδουν από τις αναλογικές ταινίες, τουλάχιστον έτσι γράφουν.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.155
Members
38.538
Νεότερο μέλος
Evasound