Επειγον προβλημα με το χειριστιριο της Samsung

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Παιδες αγορασα προχθες μια Samsung LE40A856S1M.
Aψογη τηλεοραση.
Το χειρηστιριο της ομως δουλευει μονο για να κλεισει την τηλεοραση και να αυξομειωνω τον ηχο. α και το mute. Ολα τα αλλα κουμπια τα παταω και δεν κανουν τιποτα. Να ειναι προβληματικο;;;;

Reaction score
0
Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί λες προβληματικό αυτό το χειριστήριο !
Μήπως επειδή λειτουργούν μόνο τα 5 από τα 35 κουμπάκια που έχει ; :140:

.... Jesus , SAVE US !!!

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Ρωταω μηπως εχει καποια λειτουργεια του στυλ advanced mode/simple mode και ενεργοποιησα καταλαθος το simple. ή κατι τετοιο.
Yparxoyn xeirhsthria που εχουν τετοιες δυνατοτητες.

jpaudio

Επαγγελματίας
Reaction score
1.719
Μήπως έχεις ενεργοποιήσει κάποιο mode για άλλη συσκευή; Πολλά R/C είναι κοινά για άλλες συσκευές όπως DVD, BD κλπ.

Reaction score
164
Γιατί δεν παίρνεις το remote να πας από εκεί που την αγόρασες;
Ή έστω σε κάποιο μεγάλο υπερ-κατάστημα ηλεκτρονικών;

Reaction score
6
Ένα παιχνίδι που έχει πλάκα με τα τ/χ είναι να πάρεις ένα κινητό με κάμερα και να δεις μέσα από την οθόνη του αν ανάβει ο πομπός. Έτσι ξέρεις αν στέλνει εντολή το συγκεκριμένο πλήκτρο που πατάς.

Reaction score
0
Υπάρχουν στην κορυφή κάποια κουμπιά (αν είναι ίδιο με το δικό μου χειριστήριο) TV, DVD, STR, CABLE & VCR, για ανάλογη χρήση. Αν πατήσεις κάποιο άλλο πλην του TV θα δουλεύουν μόνο τα κουμπιά που λες ενώ τα άλλα κουμπιά θα είναι διαθέσιμα σε άλλες συσκευές ανάλογα με το τι είναι πατημένο από αυτά. Δοκίμασε λοιπόν όταν την ανοίξεις να πατήσεις πρώτα το TV button και μετά δοκίμασε να αλλάξεις κανάλι, να μπεις στα menu κ.λ.π.

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Μπραβο ρε minosm!!!! Το εβαλα στο "TV" και δουλευουν ολα κανονικα!
ΦΙλτατε Didimos_GR βιαστηκες πολυ να ειρωνευτεις...

Reaction score
0
Μπραβο ρε minosm!!!! Το εβαλα στο "TV" και δουλευουν ολα κανονικα!
ΦΙλτατε Didimos_GR βιαστηκες πολυ να ειρωνευτεις...
Εγώ μπορεί όπως λες να βιάστικα (δεν νομίζω), και να ειρωνεύτικα και ...λίγο :117: , αλλά έτσι τώρα μεταξύ μας μια ερώτηση ....... , τρεις μέρες περίπου δεν σκέφτηκες να πατήσεις το κουμπάκι πάνω στο control σου που γράφει TV ?????!!!!!!!????!!!!!!????

Ήμαρτον ρε συ..... :123: (...που λέει και κάποιος γνωστός :103: )

Υ.Γ. (...τεσπά , όντως sorry για την ειρωνία , συνήθως είμαι πολύ καλό παιδί :126:)

hamurabi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
203
Φιλε Didimos_GR, 3 μερες δεν ειναι δα και τοσος πολυς καιρος και αν σκεφτεις οτι δεν εχω συνδεσει κεραια με την τηλεοραση γιατι τι συγκεκριμενη την εχω μονο για χρηση με το pc τοτε δικαιολογουμε φανταζομαι.
Οπως επισης και δε μου περνουσε απτο μυαλο οτι π.χ. για να μπω στο menu της τηλεορασης πρεπει να ειναι στο tv mode.

Reaction score
14
παντως ειναι αστείο οτι πολλά προβλήματα μας και τεχνικά θέματα, είναι τόοοοσο απλά στην λύση τους που πολύ απλά δεν πάει ο νούς σε τόσο χαμηλές συχνότητες!!!

Ζουλάμε το κεφάλι να βγάλουμε λύσεις πυρηνικής επιστήμης και τελικά ενα παιδάκι 3 χρονών μπορεί να βρεί λύση ευκολότερα... και μου εχει συμβεί με την μικρή κορούλα μου που είναι 3 1/2....!!!!

Μπράβο που λύθηκε το πρόβλημα σου hamourabi!!

Reaction score
180
Ένα παιχνίδι που έχει πλάκα με τα τ/χ είναι να πάρεις ένα κινητό με κάμερα και να δεις μέσα από την οθόνη του αν ανάβει ο πομπός. Έτσι ξέρεις αν στέλνει εντολή το συγκεκριμένο πλήκτρο που πατάς.
Πολυ καλη η πληροφορία. Πως γινεται και η καμερα "βλεπει" την υπερυθρη ακτινα?

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.446
Απάντηση: Re: Επειγον προβλημα με το χειριστιριο της Samsung

Καλά έγραψες τώρα!!!
Δεν το πίστεψα στην αρχή μέχρι που το δοκίμασα.
Άσε που μπορείς να τρελάνεις και κόσμο μ' αυτό το κόλπο.:137:

Reaction score
14
όλα τα CMOS και τα CCD (οι αισθητήρες των καμερών) είναι IR sensitive οπότε αντιλαμβάνονται και προβάλουν στην οθόνη τους την υπέρυθρη λάμψη του LED

Reaction score
164
...να συμπληρώσω ότι οι κανονικές φωτογραφικές έχουν ένα IR-cut off φίλτρο μπροστά από τον αισθητήρα τους και γι' αυτό δεν βλέπουν το IR φάσμα.

Reaction score
164
Oι DSLR έχουν σίγουρα. Οι compact δεν γνωρίζω.
Επίσης φίλτρο δεν έχουν και οι περισσότερες βιντεοκάμερες.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.202
Members
38.539
Νεότερο μέλος
jabe